|
| Autor |
Správa |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 215 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 19:57 Predmet: prepojenie zvuku z TV cez dom.kino |
|
|
zzdravim... neviete nahodou ci sa da prepojit TV s domacim kinom ( klasika 5+1,a len DVD player,nie Recorder) a to tak ze... hm poviem to na priklade zapnem napr. markizu, a chcem aby mi isiel zvuk nielen cez repraky na TV ale aby isiel cez 5+1. Je to vobec mozne? Ale cisto teoreticky by to malo ist,kedze mam na dialkovom od kina tlacitko ,,TV SOUND´´. Hm  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hols Expert

Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 188 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 20:27 Predmet: |
|
|
Ano je mame to doma takto zapojene lenze u nas v TV sa nevisiela nic s priestorovim zvukom.
Urobis to jednoducho do domaceho kina na vystupi TV napojis kable/cerveny,biely audio kabel/ ich konce do scart-u ktori ma funkciu prepinia IN-OUT a ten das do TV.To vsjo |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 215 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 20:06 Predmet: |
|
|
| hm dik... ale nemam ten prepinaci scart.... a z prehravaca mi idu vystupy cerveny,zeleny a modry... neviem este vyskusam.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
izmo Light Expert

Stav:  Založený: 23.12.2004 Príspevky: 51 Bydlisko: kosice Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 20:09 Predmet: |
|
|
| ja mam domace kino a mam to prepojene s tv scartom a ked na kine dam tv tak mi ide zvuk cez kino a scart je obycajny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

|
Zaslal: 09 Jan 2007, 21:08 Predmet: |
|
|
no ja mam tiez klasicky z DVD scart do Tv scart... a ked dam na dialkovom TV sound tak nic....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
don.m Medium Expert

Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 124 Bydlisko: Spišska Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 22:18 Predmet: |
|
|
| ja tak mam prepojene pecka zvuk ale zas ma DIGI tv satelit a na primaci je vystumna AUX takze pecka zvuk ale idu iba predne repr. zadne nie lebo ide to cez stereo |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1349 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2007, 0:43 Predmet: |
|
|
| ak mas samostatne zosilovac a samostatne dvd tak to pojde, ale ak mas samostatne len dvd a to tvori domace kino, tak nie vsetky maju vstup na externy audio zdroj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

|
Zaslal: 11 Jan 2007, 21:27 Predmet: |
|
|
mam toto :
| Kód: |
| http://www.hej.sk/audio-video/obchod/255340/jvc/jvc-th-p7/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hols Expert

Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 188 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

|
Zaslal: 12 Jan 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
kokso to som fakt necakal ze si da niekto taku namahu to este aj nafotit.... Diki moc,velmi si mi pomohol..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1349 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2007, 23:54 Predmet: |
|
|
| ak tam nemas tv in tak to mozes dat od hocijakeho audio in (napr. aux), dolezite je to, aby si tam mal vstup na externy zdroj audia kedze to nemas s externym zosikom ale so zabudovanom v playeri... lebo takto ako to mas ty, tak dost playerov nema vyrieseny ten vstup na dalsi audio source (na ovladaci mozes mat napisane TV SOUND ale radsej si to checkni, lebo rovnaky typ ovladaca sa moze davat k roznym verziam prehravaca)... a dalej ako kolega pisal, potom je dolezite mat ten scart s prepinanim in/out, pretoze normalny scart bez prepinaca funguje primarne ako in a ty potrebujes out... |
|
| Návrat hore |
|
 |
don.m Medium Expert

Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 124 Bydlisko: Spišska Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2007, 10:50 Predmet: |
|
|
| ti to neprepojis kym ti telka nepotporuje vystup na audio lebo cez aux zvuk nejde iba don do telky telka cez aux nic nevisiela kim na tv nemas napisane Audio OUT tak smola inak to nezapojis ja mam plazmu a na nej mi to ide aj na Satelite Digi tv |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

|
Zaslal: 13 Jan 2007, 11:13 Predmet: |
|
|
| don.m napísal: |
| ti to neprepojis kym ti telka nepotporuje vystup na audio lebo cez aux zvuk nejde iba don do telky telka cez aux nic nevisiela kim na tv nemas napisane Audio OUT tak smola inak to nezapojis ja mam plazmu a na nej mi to ide aj na Satelite Digi tv |
staci ked da do telky scart a na scarte nastavi rezim na out = audio vystup z telky a uz to len zapojit na audio vstup do kina |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1472 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2007, 13:06 Predmet: |
|
|
hehe no ja to mam iba stereo a to tak ze jack vystup na TV ide do Cinch vstupu na DVD (audio in) a staci to tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

|
Zaslal: 13 Jan 2007, 16:15 Predmet: |
|
|
| Runes napísal: |
hehe no ja to mam iba stereo a to tak ze jack vystup na TV ide do Cinch vstupu na DVD (audio in) a staci to tak  |
ved aj cez scart to bude len stereo... jeden a druhy cinch = lavy a pravy kanal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|