Preskocenie rocnika
Preskocenie rocnika
Momentalne som druhak ale ucivo druheho rocnika ovladam.Chcem sa opytat je mozne urobit zo vsetkych predmetov skusky s tym ze ma posunu do tretiaku?Viem ze niektore nadane deti presli strednu trebars aj za rok tak myslim ze by sa toto mohlo dat uskutocnit
-
her_cool_ass
Medium Expert
Re: Preskocenie rocnika
Prediskutuj s vychovným poradcom a nasledne s riaditelom tvojej školy, proste chod fakt za ludmi , ktorý do toho niečo možu povedať , nie len klebetiť....GLDieg0 napísal:Momentalne som druhak ale ucivo druheho rocnika ovladam.Chcem sa opytat je mozne urobit zo vsetkych predmetov skusky s tym ze ma posunu do tretiaku?Viem ze niektore nadane deti presli strednu trebars aj za rok tak myslim ze by sa toto mohlo dat uskutocnit
Au. To zabolí. Ale tu asi niet vychodiska...Dieg0 napísal:Prepadol som.A zo snad najlepsej triedy na skole som isiel ku najvacsim kok****.A uz je to neznesitelne
-
her_cool_ass
Medium Expert
Zas ma niekto predbehol (konkretne Shark 360) - ak prepadnes, tak je prirodzene, ze nejaku cast uciva ovladas (aj vacsinu), ale jednoducho to prepadnutie vyjadruje, ze si na to kaslal a je zbytocne cakat teraz nejake pochopenie zo strany ucitelov - proste si na to kaslal a toto je tvoj trest. Nepisal si sice o tom, ako prebiehali komisionalky, ale ak by si tam vsetko vedel, tak sa mi nechce verit, ze by ta nechali prepadnut.
Shark myslim ze to co hovoris je hlupost.Zaujata komisia byt moze.Uz len trebars kvoli tomu ako sa obliekam ake mam nazory etc.A do toho ich je nic kedze to nie je v skolskom poriadku uvedene.Mozem sa obliekat do akejkolvek farby chcem a ziak ma slobodu slova je to uvedene v skolskom poriadku.Mam moznost na vznesenie namietky.Aspon tak to bolo.Uvidime.Opytam sa riaditela dam vediet ako som dopadol.Dik za rady
Ucil som sa 2 mesiace nepretrzite bez akejkolvek prestavky kazdy den 3 hodiny.Ani jeden den som nevynechal.Doucovala ma kamaratka ktora ma maturu cerstvo za sebou takze ma ucila hlavne tie veci ktore potrebujem.V komisii bol triedny, ucitelka ktora ma ucila + ucitelka s ktorou mam velmi dobry vztah.Z diktatu ktoreho rozsah bol na 1/3 A4ky som mal 5 chyb takze som to mal za 5.Pri ustnej odpovedi s tou dobrou ucitelkou som veci vedel.Ta co ma ucila zachadzala do absolutnych detailov.Triedny mi povedal tesne po reparatoch ze ak myslim ze mi bolo ukrivdene mam moznost sa odvolat u riaditela