|
|
|
| Autor |
Správa |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 18:59 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| neviem preco si tam dal parent namiesto window ale nevadi, hlavne ze to funguje |
ked das window.location tak sa to vykona v tej stranke, ktora je otvorena v hlavnom frame. inak povedane: vsetko co spravis sa vykonava v tom frame, je to ako browser a v nom sa to vsetko deje.
cize najprv sa musis dostat do toho framu a to jedine cez javascript a prave cez "parent". (doteraz som to nevedel, lebo frame nepouzivam a iframe malo, ale google o tom betar vedel ).
dokonca sa da takto prejst z jedneho framu do druheho atd.
moj zdroj: http://www.pageresource.com/jscript/jframe1.htm |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4717
Zaslal: 31 Aug 2006, 19:11 Predmet: |
|
|
| zaujimave. doteraz som si myslel ze window je pre neho stale okno prehliadace bez ohladu na to ci je to vo frame alebo nie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
akraheb Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.07.2005 Príspevky: 416
Zaslal: 31 Aug 2006, 21:25 Predmet: |
|
|
pecka chlapci toto ide ako po masle. dik este raz. presne toto som potreboval
presny kod ako som to napisal. tkato vyzera moje index.html
| Kód: |
<html>
<head>
<title>..::!!kravmega.tk!!::..</title>
<body onload="parent.location='http://************html';"></body></html> |
akoze ale o tie stranke sa nejedna. ide o inu to bolo len ako priklad lebo tma to robi to iste
ja som hned vedle ze mi tu poradite to vyriesit. troska to trvalo ale naucili sme sa v celku dost vdaka lamke ktora nevedela poriadne nic iba zaklady |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|