Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Prestať ľúbiť zo "dňa na deň"
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
t0m4s3
Admin
Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 22 Jan 2007, 17:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

No akoze ked si 22rocny hlave lamu nad nejakou 17rocnou pipinou, ktora nevie co od rozkose, tak to si na tom velmi zle. Zabudni na nu cim skor a odporucam sa zamerat na starsie, pretoze to co maju dnesne teenagerky v hlavach (cest vynimkam) to je nieco "uchvatne".
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
lolky
Amateur
Amateur

Založený: 18.01.2007

PríspevokZaslal: 22 Jan 2007, 20:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

problem je ze to su zeny. slabsia chvilka vo vztahu a ked sa objavy niekto pozornejsie milsi tak zrazu je tu on a uz je o neveru postarane. tak som dopadol aj ja rozisiel som sa snou ja mam 20 ona 19 boli sme spolu skoro vyse troch rokov.

dva mesiace som si triezkal hlavu mam jej odpustit ze ma podviedla ?? vypisovala mi ako ma miluje z eto spravila a ni nevie preco. vysral som sa anu sice to bolo tahsie ako sa moze zdat a dost to bolelo. a zrazu mi padla krasna 17nastka rovno z neba!!! nefajci nepije Very Happy podstivo sa pripravuje do skoly prirodna blondina nadherna postava Very Happy a ceresnicka Very Happy na torte este nikdy znikym nic nemala a dokonca ani nechodila

takze teraz sa ja uz mesiac vytesujem ze som sa nedal do kopy z neakou pobehlicou ktoru som lubil tri roky a stale ju lubim ale uz viem ze zabudem lebo kazdy den je to lepsie a lepsie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 15:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak to ta musim strasne sklamat. Nie je nic horsie ako teenagerka, ktora este nikoho nemala. Po nejakej dobe (polrok, rok, dva roky) zisti, ze vlastne v zivote este nic neskusila, ze chce vyskusat aj iny kkt a spravi ti
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 15:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Suhlasim s Tom4s3om, teraz ste

Moznoze si ju udrzis, ale len co sa jej otvoria oci, bude starsia a slobodnejsia a bude mat iny ako tinedzersky romanticky rozum v hlave, bude si vsimat aj inych.. alebo pride slabsia chvilka vo vztahu a ako napisal tom4s3, da ti papa...

bude Ta vnimat asi takto >>

(proste necakaj od 17-ky ze sa nezmeni.. prave naopak... )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lolky
Amateur
Amateur

Založený: 18.01.2007

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 16:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale bolo to napisane hore ze mi pomaha zabudnut na tu pred tym a kazdym dnom je to len lepsie a lepsie. kto povedal ze sa do tejto zalubim tak silno ako do tej co som bol snou tri roky a aj tak ma podviedla. uvidime ako to dopadne
Návrat hore
lukasione
Expert
Expert

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 23:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Tak to ta musim strasne sklamat. Nie je nic horsie ako teenagerka, ktora este nikoho nemala. Po nejakej dobe (polrok, rok, dva roky) zisti, ze vlastne v zivote este nic neskusila, ze chce vyskusat aj iny kkt a spravi ti
jj...vydrzi chvilu a potom pride necakany vecer a ona vyskusa chlast a uz bude "slobodna"zazil som to na vlastnej koži...ale ved si uz snad rozumny chalan Idea...
Návrat hore
5-ula
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 23:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

ahoj ..no mja situacia bola taka ista..prestala som len tak lubit..ver ze je to mozne...my uz sme raz take Confused
Návrat hore
lukasione
Expert
Expert

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 23:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

5-ula napísal:
ahoj ..no mja situacia bola taka ista..prestala som len tak lubit..ver ze je to mozne...my uz sme raz take Confused
jeeej....ale tomuto javu nechapem...ako sa vam to podari...dajte nam recept na to,ze uz ked prestanete aby sme sa netrapili a prestali aj my... Idea
Návrat hore
5-ula
Light Star
Light Star

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Jan 2007, 23:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

lukasione napísal:
jeeej....ale tomuto javu nechapem...ako sa vam to podari...dajte nam recept na to,ze uz ked prestanete aby sme sa netrapili a prestali aj my... Idea
hmm aj my sa velakrat trapime....ale bez toho asi nejde:)
Návrat hore
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 24 Jan 2007, 0:38    Predmet: Re: all Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
Poradte mi ako sa to da,,,chcem to vediet,,,akop prestat milovat zo dna na den,,, velmi by mi to pomohlo,,uz nevladzem,,,DAKUJEM...pytam sa totalnu somarinu,,ale nahodou mozno niekdo ma s tym skusenost,,, Idea

ale tak placu uz bolo dost nie? Confused
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 24 Jan 2007, 12:45    Predmet: Re: all Odpovedať s citátom  

uprimnaDUSA napísal:
ale tak placu uz bolo dost nie? Confused
S laskou ruka v ruke kraca plac..so smiechom smutok,,s radostou,,zial... taka je laska
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
maryinka
Light Expert
Light Expert

Založený: 16.12.2006

PríspevokZaslal: 25 Jan 2007, 11:31    Predmet: Re: Prestať ľúbiť zo "dňa na deň" Odpovedať s citátom  

skurud-hay napísal:
Prosím pomôžte mi pochopiť ako dievča ktoré mi rok vyjadruje ako ma veľmi ľúbi a miluje a ja to cítim že to je pravda, povedať že už je koniec a že ma už nemiluje. Stalo sa mi to nedávno a stále tomu nechápem.

Začalo to tým že som sa jej úprimne priznal že som raz uvažoval pred polrokom o rozchode, ale vtedy sme sa uistili že to nechceme skončiť, tým som si to u nej pokazil, našťastie som to napravil a zase sme sa veľmi ľúbili a cítil som to, prišiel týždeň keď som mal poobednú a nemohol byť s ňou. V tedy som začal cítiť že niečo nieje v poriadku, vždy sme mali medzi sebou niečo ako telepatiu takže som vždy vedel čo sa deje, keď sme si písali som sa spýtal čo sa deje a že je koniec, že si to rozmýšľala a že ma už nemiluje, neveril som tomu, potom priznala že niekoho spoznala, veľmi som plakal ale ona sa chovala ku mne ako k odpadu ako keby medzi nami nikdy nič nebolo, prosil som ju o druhú šancu lebo viem že by sa to dalo napraviť, keď som si u nej vylieval srdce ako ju milujem a nechcem stratiť sa mi len smiala do očí, nikdy som ju takúto nezažil, račej si písala stým druhým, naštval som sa a odišiel zo slovami nech mi príde daj na pohreb aspoň kvety, áno rozmýšľal som nad samovraždou ale tou by som ublížil rodine a aj jej. Keď som prišiel domov som s ňou ešte písal a vyprovokoval rečami že či ten všetok čas čo sme boli spolu bol len jej vypĺňanie voľného času, povedala nie a tiež že nechce zabudnúť čo bolo. Vtedy povedala že ju on nečakane pobozkal a verím že tým to začalo a je omámená tým bozkom. Ale aj tak si to neviem vysvetliť. Mám nejaké verzie ale netuším kde je skutočne pravda lebo vraví že mi ju povedala ale ja cítim že nie.

Verzie prečo to urobila:
1. zneužil našu slabšiu chvíľu vo vzťahu aby z toho profitoval, a ona má teraz v hlave chaos, a myslí si že sním to bude lepšie. stále verím že niečo ku mne cíti
2. že už boli v kontakte dlhšie čo mi aj potvrdila ako kamoši, ale on mal priateľku a nechcel sa s ňou on rozísť, ona čakala kedy sa to stane a môže sa venovať jemu, a so mnou bola len preto aby ju mal počas toho čakania rád, a nebola sama a užívala si a teraz ma odkopla, ale toto je to najhoršie preto to nepripúšťam lebo ona nieje taká určite.

Je nejaká šanca že by sa chcela vrátiť, všetci mi vravia že mi za to ako sa zachovala nestojí ale nedokážem ju prestať milovať, a verím že sa spamätá a bude sa chcieť vrátiť ja to chcem tiež a veľmi. Taktiež mi vravia že naše cesty sa môžu neskôr zase skrížiť a vrátiť našu lásku. Dá sa opätovné začať milovať osobu ktorú prestala ale veľmi milovala? Stále tmu nechápem a preto sa stým nemôžem vyrovnať.

Pomôžte mi do toho vniesť svetlo nech sa už netrápim.

Ďakujem že ste si to prečítali až do konca, a taktiež za vaše názory, hlavne od dievčat.

ahoj..chuďátko..počuj,môže tu byť viac možností..
..je to len krátkodobé pobláznenie a neskôr ťa bude prosiť, aby sa mohla k tebe vrátiť.
..alebo si vážne rozmyslela, že ťa nemiluje..rok vzťahu nie je taká dĺžka,že by sa to nemohlo stať..
..na čo sa jej vtieraš???nechaj ju,nevtieraj sa jej a možno,keď ju tento nový sklame,tak sa ti sama ozve..pozri,on svoju bývalú nechal pre túto tvoju..tak túto tvoju môže veľmi ľahko nechať pre nejakú ďalšiu..
..a ona sa potom príde vyplakať práve na tvoje rameno..teda možno..ale ja by som jej na tvojom mieste svoje rameno už neponúkla..na čo..veď si vybrala jeho a s tebou teda riadne zatočila..
na tvojom mieste by som kašlala na ňu,snažila sa zabudnúť,bola s kamošmi a po čase si našla novú známosť..vieš koľko super dievčat chodí po tejto planéte..na čo sa trápiť pre tú,ktorá ti za to už nestojí,čo bolo bolo..to je minulosť a vyhliadky do budúcnosti sú bez "nej" krajšie..veľa šťastiíčka Twisted Evil

t0m4s3 napísal:
No akoze ked si 22rocny hlave lamu nad nejakou 17rocnou pipinou, ktora nevie co od rozkose, tak to si na tom velmi zle. Zabudni na nu cim skor a odporucam sa zamerat na starsie, pretoze to co maju dnesne teenagerky v hlavach (cest vynimkam) to je nieco "uchvatne".

..aj ja mam taky nazor, ze dnesne teenegerky su hroznee..idu len po krasavcohc plnymi penazenkami,nadhernym rychlym autom a super mobilom..oni su vymlete z tejto doby..su to bezduche chuderky,ktore este netusia o com je zivot..a mozno na to ani nikdy nepridu..mmmm Confused

lolky napísal:
problem je ze to su zeny. slabsia chvilka vo vztahu a ked sa objavy niekto pozornejsie milsi tak zrazu je tu on a uz je o neveru postarane. tak som dopadol aj ja rozisiel som sa snou ja mam 20 ona 19 boli sme spolu skoro vyse troch rokov.

dva mesiace som si triezkal hlavu mam jej odpustit ze ma podviedla ?? vypisovala mi ako ma miluje z eto spravila a ni nevie preco. vysral som sa anu sice to bolo tahsie ako sa moze zdat a dost to bolelo. a zrazu mi padla krasna 17nastka rovno z neba!!! nefajci nepije Very Happy podstivo sa pripravuje do skoly prirodna blondina nadherna postava Very Happy a ceresnicka Very Happy na torte este nikdy znikym nic nemala a dokonca ani nechodila

takze teraz sa ja uz mesiac vytesujem ze som sa nedal do kopy z neakou pobehlicou ktoru som lubil tri roky a stale ju lubim ale uz viem ze zabudem lebo kazdy den je to lepsie a lepsie

myslis si,ze tato mova dokonala pipka ti dokaze zabudnut na kocku, sktorou si bol 3roky???tak zabudni..to nebude take lahke..zacnes porovnavat a ak este stale tu byvlu lubis, na co zacinas novy vztah?len tejto dokonalej teenedzerke pokazis zivot..mozno sa do teba bezhlavo zalubila,ale ty ju nelubis,lebo lubis byvalu..najskor si sa mal vysporiadat s byvalym vztahom, az potom ist do noveho vztahu..ak si s nouch chodil 3roky, to znamena,ze budes zabudat na nu presne polovicu, co znamena 1,5roka...
porozmyslaj nad tym,lebo tebe sice bolo ublizene , ale ty tomu blondatemu stvoreniu za to nemusis ublizit... Evil or Very Mad

skurud-hay napísal:
Takto vnesiem do toho trošku svetla takto,ja 22 ona 17, je baran a strašne tvrdohlavá , preto si myslím že si to iba vsugerovala a tvrdohlavo ide za svojim že sním to bude lepšie a nemyslí na to ako mi ublížila a ubližuje, tiež určite má za vzor najlepšiu kamošku lebo tá tiež spravila to isté svojmu, boli na chate a bozkávala sa zo svojim a za 5 min z iným a že toho predtým už nemiluje a miluje toho nového. Taktiež zabíja nejakú nádej do budúcna tým že neprizná že ma má stále rada však sama navrhla kamaráctvo, takže ma nechce vymazať zo života.

Boli sme spolu od 27. januára 2006, a je pravda že sme sa zoznámili cez pokec kôli príležitostnému sexu, ale vyvinulo sa to v niečo nádherné. Všetko sa začalo rútiť pred 6. januárom 2007

Tiež som jej veľmi dôveroval a čakal že keď nieje niečo v poriadku povie mi a budeme to riešiť ku šťastiu oboch.

Ešte mi dávala nádej tým že keď som sa to dozvedel a prišiel objala ma ako vždy keď sme mali slabšiu chvíľku a snažila sa to napraviť, aj pusy boli.

..ahaaa,tak takto to bolo..tak ale čo by si chcel, keď váš vzťah bol založený na sexe a nie na dôvere a na tom najhlavnejšom - komunikácii...

nabuduce pouzivaj tlacidlo upravit a nepis 4 prispevky po sebe.
//ob3l1x
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
skurud-hay
Expert
Expert

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 25 Jan 2007, 15:05    Predmet: Re: Prestať ľúbiť zo "dňa na deň" Odpovedať s citátom  

................
Návrat hore
valkir
Light Expert
Light Expert

Založený: 01.01.2007

PríspevokZaslal: 25 Jan 2007, 16:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee napísal:
poviem to trochu vulgarne, ale inac sa neda "17tkam jeden kkt nestaci"
Naprosto súhlasím . Confused
Návrat hore
skurud-hay
Expert
Expert

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 25 Jan 2007, 16:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

..............
Návrat hore
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 2 z 6

Prejdi na: