|
|
|
| Autor |
Správa |
Lúšťa Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 137 Bydlisko: Ružomberok Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 2:19 Predmet: klasmtvo to co vravi ta baba |
|
|
Prestat lubit z jedneho dna na druhy...neda sa to .. to sa neda.. mozno sa to da utlacit ale casom nie z jedneho dna na druhy..takze bud v tom vztahu klamala stale a nemilovala ta vobec alebo ta stale miluje ale prisiel novy " objav" a ona chce skusit nieco nove... ale ak ta lubi po case si uvedomi ze ten " objav" mozno bolo len pobluznenie...a mozno sa to vsetko otoci inak.. ale neda sa odlubit len tak z jedneho dna na druhy..NEDA SA ..keby sa dalo ludia by koli laske netrpeli..nemyslite? ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tiny Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2007 Príspevky: 25
Zaslal: 27 Jan 2007, 22:47 Predmet: Re: ku neskazenej 17.-ke |
|
|
| dudo02 napísal: |
CO je na tom zle?hmm...Ak niekto dokaze clovekovi jeden den tvrdit ako velmi ho miluje a na druhy den ho poslat k vode len preto,lebo sa naskytlo ine rameno a potom aby este on mal onu bojovat-toto je na tom zle.Oni spolu nieco prezily a ak sa ona takto zachova-nevazi si ho,sa citi na koni lebo je tam aj niekto iny,ale bacha na to-clovek casto prichadza na to,ako niekoho lubi,az vtedy ak ho strati.A tato kočka to este asi nazazila,alebo zazila a sa nepoucila-alebo ho nelubi a cely cas mu klamala.Ja na jeho mieste na nu zvysoka kaslem a si hladam niekoho kto sa sprava ku mne lepsie-on je vsak zaslepeny laskou a taketo veci teraz nevidi...  |
láska je väčšinou slepá. nereagovala som na celý tvoj príspevok. (bola to reakcia na ten výcuc čo som spravila)
... naváži si ho a je na koni??? čo to splietaš predsa o tom to vôbec nie je!!! určite to že ho opustila sa nestalo za jeden deň - jej neistota a premýšlanie do koho je vlastne zamilovaná museli trvať dlhšie nestalo sa to zo dňa na deň a kde bol v tedy - prečo v tedy nič nespravil - lebo vy to asi neviete rozpoznať (skurud-hay nemusíš reagovať - to nie sú výčitky tebe, to ma iba trochu podráždil názor dudo02 neznášam ľudí čo škatulkujú - hmm ešte si to od neho asi vypijem
r4wMUnt34q vyjadri sa ku tomu ty - ja na toto nervy nemám |
|
| Návrat hore |
|
 |
tiny Amateur

Zaslal: 27 Jan 2007, 22:49 Predmet: Re: klasmtvo to co vravi ta baba |
|
|
| Lúšťa napísal: |
.......... ale neda sa odlubit len tak z jedneho dna na druhy..NEDA SA ..keby sa dalo ludia by koli laske netrpeli..nemyslite? ..  |
správne netrpeli by a to chceme |
|
| Návrat hore |
|
 |
tiny Amateur

Zaslal: 27 Jan 2007, 22:52 Predmet: |
|
|
| skurud-hay napísal: |
| ..ak celý výkend tvrdí ako nechce aby to skončilo a ako ma veľmi miluje, a potom ju niekto zneistí, tak to je kravina aby to len tak zo dňa na deň z nej vyprchalo, .. |
je lahko ovplivniteľná... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 776 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 22:56 Predmet: |
|
|
| tiny napísal: |
| je lahko ovplivniteľná... |
čiže citovo nestabilná, čiže labilná, jednoducho "ŽENA"
ale nie... nie všetky sú také  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1650 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 23:04 Predmet: |
|
|
Len problem je v tom ze na niektorych zenach spozorujes ze sa nieco deje ... a niektore to maju tak pod palcom ze si nic nevsimnes ...
Ked si to vsimnes tak mozes este zareagovat ...resp opytat sa ze co jej vadi ... a snazit sa to napravit ... ale ked to nespozorujes tak to vyzera ako keby prestala lubit z dna na den ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2007, 22:53 Predmet: |
|
|
| ....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 964
Zaslal: 29 Jan 2007, 7:46 Predmet: Re: ku neskazenej 17.-ke |
|
|
| tiny napísal: |
láska je väčšinou slepá. nereagovala som na celý tvoj príspevok. (bola to reakcia na ten výcuc čo som spravila)
... naváži si ho a je na koni??? čo to splietaš predsa o tom to vôbec nie je!!! určite to že ho opustila sa nestalo za jeden deň - jej neistota a premýšlanie do koho je vlastne zamilovaná museli trvať dlhšie nestalo sa to zo dňa na deň a kde bol v tedy - prečo v tedy nič nespravil - lebo vy to asi neviete rozpoznať (skurud-hay nemusíš reagovať - to nie sú výčitky tebe, to ma iba trochu podráždil názor dudo02 neznášam ľudí čo škatulkujú - hmm ešte si to od neho asi vypijem
r4wMUnt34q vyjadri sa ku tomu ty - ja na toto nervy nemám |
Tak sis skus precitat prvy prispevok tejto temy...-"keď som si u nej vylieval srdce ako ju milujem a nechcem stratiť sa mi len smiala do očí, nikdy som ju takúto nezažil"-.Tak takto sa ma spravat clovek v takejto situacii!!??A ty este napises,aby onu bojoval...A ano,sa citi byt na koni a aj je a preto sa aj tak sprava.To skatulkovanie,to bolo varovanie pre chlapov .V ziadnom pripade som ta nechcel nejako urazit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
HESS19 Amateur

Stav:  Založený: 29.01.2007 Príspevky: 11 Bydlisko: Uran Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 8:12 Predmet: |
|
|
| Niečo podobne sa stalo každemu z nas a to určite.Hold niekedy sa neda odhadnut ženska duša. Môžem ti povedat len jedno ,najdeš si inu ...Ale podla mna sa ta už prejedla |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1113 Bydlisko: k- onanisti neznášam vás Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 10:10 Predmet: |
|
|
v takýchto úlohách často veľkú rolu zohrajú ich blbé kamarátky ktoré nič nevedia o citoch a o situácii ktorú tá baba prežíva natrepú jej hocijaké sprostosti že jej zato nestojíš nech kašle na teba že tam jožko z vedľajšieho vchodu má pekné auto alebo aj niečo iné a už je po vzťahu....ženy sú raz také  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 2:37 Predmet: |
|
|
| ........... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

Stav:  Založený: 22.10.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: NITRA Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 13:22 Predmet: |
|
|
| normalna vec aj mne sa to stalo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tiny Amateur

Zaslal: 04 Feb 2007, 0:46 Predmet: Re: ku neskazenej 17.-ke |
|
|
neurazil (iba mám prutšiu povahu) |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2135 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2007, 13:24 Predmet: all |
|
|
| Opak napísal: |
v takýchto úlohách často veľkú rolu zohrajú ich blbé kamarátky ktoré nič nevedia o citoch a o situácii ktorú tá baba prežíva natrepú jej hocijaké sprostosti že jej zato nestojíš nech kašle na teba že tam jožko z vedľajšieho vchodu má pekné auto alebo aj niečo iné a už je po vzťahu....ženy sú raz také  |
Tu je problem ze vacsinou potom pocuvaju tie kamaratky a kamaratov a nie sami seba,,alebo svojich partnerov,,je to smutne a nenavidim takych ludia ktory tlacia "halusky" do hlavy druhej polovicke,,ja by som to strielal! od podlahy pekne,,,Treba pocuvat sam seba a svoju druhu polovicku a nie "kamaratov" nevravim ze nie vsetkych ,,su aj taky ktori chcu poradit,,,a tak,,,sam mam takych ,,ale treba si dobre premysliet ci tomu cloveku verite,,a potom vam moze poradit,Ja mam doveru iba v 2 ludi,,oni vedia ktori su to,, nikomu inemu co la lasky tyka neverim, |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1650 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2007, 15:04 Predmet: |
|
|
tak tak jak pise Midnight ... a najhorsie je ak si tie kamaratky take co na trafili na najvacsich kurevnikov ... to je uz jasne ... lebo tie jej poradia ze chlapi su ku... buze**** (zase skatulky) no a uz je to v prdeli lebo jej natlacia chrobaka do hlavy ... a ona potom nic ine nevnima len rady kamaratok ...
Ja som sa tiez 100x popalil ... ale nikdy si nedovolim na zenu povedat ze je ku... alebo pi... ani ked ju uvidim z druhym ... Ja proste na zeny nenadavam ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|