|
|
|
| Autor |
Správa |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 12:29 Predmet: |
|
|
| .................. |
|
| Návrat hore |
|
 |
N@pster Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.02.2007 Príspevky: 162
Zaslal: 11 Feb 2007, 13:14 Predmet: |
|
|
stalo sa to aj mne nechem to velmi rozoberat proste chodili sme spolu 4 krat a 4 krat ma pod**bala s iným ale najvedcsia pecka bola tá ze mi nakoniec povedala ze ma uz nelubi nic ku mne neciti proste zo dna na den...(samozrejme pred tím, mi vravela aka je rada ze ma ma a tie dalsie nezmysly)
moj naozr je ze baby newedia co chcu... !!!! inak sa to vysvetlit asi ani neda... viem ta pochopit dost tazko sa zabuda jedina pomoc je najst si inu a zabudnut... |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2135 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 14:49 Predmet: all |
|
|
| skurud-hay napísal: |
| Človek môže mať rád každého, ľúbiť iba niektorých, ale milovať len JEDNÉHO. |
Ano pravda,,,casom overena pravda.. podla mna
| Nikdy neopúšťaj niekoho, koho miluješ pre toho, kto sa Ti páči, pretože ten, kto sa ti páči Ťa opustí pre toho, koho miluje. |
Ano Ak niekdo miluje niekoho ineho, darmo nieje podstatne ze sa obaja "pacite" ak mijues,,nieje co riesit
| Pravá láska je nekonečná. Vtedy niet takej urážky, ktorú by neodpustila. |
S tymto nesuhlasim,,,ono prava laska je prava laska,,ano ale vies ako sa hovori,,co je moc to je moc,,a aj pri laske,ale to musi byt fakt moc moc moc aby to dacim pohlo
| V láske je to tak, že jeden z dvoch musí trpieť, a je to vždy ten, kto miluje viac. |
Ak trpi tak len ten ktory miluje,,ale to je individualne |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 678 Bydlisko: [EU]BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 15:51 Predmet: |
|
|
no mne sa taketo "zo dna na den" stalo po troch mesiacoch s jednym dievcatom... aj ked som ju mal stale velmi rad, na uprimny vztah to bolo malo... po troch mesiacoch si nasla chalana a ja uz k nej necitim nic, je pre mna normalna kamaratka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ferks Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 98 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 8:40 Predmet: |
|
|
Nesmut, zeny su uz raz take.
Pred dvoma tyzdnami som dostal po 363 dnoch vinikajuceho vztahu kopacky aj ja. A taktiez to bolo zo dna na den.
Sice mi tvrdila, ze v tom nie je ziaden iny chlap, ale po 3 dnoch sa dala dokopy s dalsim. s takym exotom, ze to nie je mozne, 27 rocnym rozvedenym co ma na krku 6 rocnu dcerku je pupkaty.... brutal.
Som na nu tak nasraty, ze to neviem ani opisat a este k tomu mam teraz 5 dni na to aby som sa naucil na skusku. mam take stavy, ze sa budim o 4 rano a uz nemozem uz dalej spat a takto sa mam ucit? uz teraz viem, ze tu skusku nespravim, takze sa mozem rozlucit aj s vysokou skolou.
Skusal som aj vyjst na pole a vykricat sa vynadavat ale nepomohlo...
Dokonca aj komos dostal kopacky po roku o den enskor ako ja. Januar a ferbuar su mesice takychto kriz. zeny sa boja valentina, alebo na valentina by chceli vyskusat nieco ine.
Zeny do 25 su jednoducho kur*y, ktore sa neboja ukoncit aj nieco sladke a pekne hoci to mohlo trvat rok. ved predsa pride iny a mozno lepsi. no on do 25 zrazu nechodi a zenska sa zacne obavat toho, ze si uz nikoho nenajde a tak sa chyti aj toho najubohejsieho, ktory ju moze bit, na nu nadavat a podvadzat pricom sa ho uz len tak lahko nepusti. ved co by robial sama? |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 12:42 Predmet: |
|
|
| ......... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 776 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 16:11 Predmet: |
|
|
| ferks napísal: |
Pred dvoma tyzdnami som dostal po 363 dnoch vinikajuceho vztahu kopacky aj ja. A taktiez to bolo zo dna na den.
Sice mi tvrdila, ze v tom nie je ziaden iny chlap, ale po 3 dnoch sa dala dokopy s dalsim. s takym exotom, ze to nie je mozne, 27 rocnym rozvedenym co ma na krku 6 rocnu dcerku je pupkaty.... brutal. |
Hmmm... podľa mňa to nebolo zo dňa na deň, možno si na ňu nemal čas kvôli skúškam a tak jej robil spoločnosť niekto iný, čo jej bolo príjemné a zvyšok už poznáš. Určite si bol aj v strese počas skúšok či nie??
Pravdepodobne uviazla komunikácia, pravdepodobne to trvalo dlhšie len Ti o tom nepovedala, a preto už bolo neskoro. Nedostal si už šancu
Si mal skúšky, tak si si nič nevšimol.. si sa učil doma..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ferks Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 98 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 18:25 Predmet: |
|
|
| ETieNne napísal: |
Hmmm... podľa mňa to nebolo zo dňa na deň, možno si na ňu nemal čas kvôli skúškam a tak jej robil spoločnosť niekto iný, čo jej bolo príjemné a zvyšok už poznáš. Určite si bol aj v strese počas skúšok či nie??
Pravdepodobne uviazla komunikácia, pravdepodobne to trvalo dlhšie len Ti o tom nepovedala, a preto už bolo neskoro. Nedostal si už šancu
Si mal skúšky, tak si si nič nevšimol.. si sa učil doma..  |
vynikajuci postreh, toto mi povedala aj ona, ze to uz dlhsie neklapalo, ale sama si protirecila, pretoze slovka "lubim ta" nehovorila casto a ba vtedy ak ho myslela vazne.
a par dni predtym mi to uprimne povedala, lebo som jej chybal....
a potom den s kamoskami, den so mnou, den s "nim" den so mnou a den s "nim" a boli kopacky
a skusky som nerobil. mam iba jednu a to 16.2 a uc sa ked mam depresiu, nedokazem sa sustredit
takze tym, ze sme travili malo casu to nebolo.
jednoducho som ju OMRZEL, potrebovala uz niekoho ineho, kto ju zabavi tak ako som ju ja bavil zo zaciatku az kym som nevycerpal vsetky napady a pokusy o dalsie spolocne akcie.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 776 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 21:39 Predmet: |
|
|
No niektorí ľudia sú takí, že keď prejde tá najvzrušujúcejšia fáza, čiže tá prvá, a už sa čím ďalej tým viac poznáte, tak ich to začína omrzievať. Ľahko sa nechajú zlákať na niekoho iného, lebo on je ešte nepoznaný, a Teba už má celého prečítaného... atď.
No a chyba bola v nej, že nič nepovedala, vzťah nebol v poriadku a neriešili ste to. Lenže keď nič nehovorila tak si si asi nič nevšimol.
Ale takisto treba hľadať príčiny, čo nebolo v poriadku???
Ináč ja som takto prerušil štúdium, týmto Ťa nechcem deptať, naopak, bolo toho na mňa veľa, mal som problémy v škole, a čakali ma ťažké skúšky, priateľka 340 km ďaleko. Rodičia do mňa drbali. Veď to poznáme. A nevedel som sa už sústrediť, bol som pod tlakom, nestíhal som to...
Ale bola to super skúsenosť mimochodom, pracoval som, zmenil som sa... a v škole som začal vynikať, keď som sa vrátil. A zvládol som aj oveľa ťažšie situácie.
Neviem čo Ti mám poradiť, ako sa učiť, viem že je to už OT ale čo už.
Mne pomáha keď sa neviem sústrediť, že si to začnem písať a hovoriť nahlas. Proste sa musíš nejak zamestnať aby si na to nemyslel.
A hlavne si uvedom,či naozaj stála za to, keď sa takto zachovala a ešte sa aj na Teba vysrala. Viem, asi to je ťažké, stratiť takého človeka, ale možno teraz zisťuješ, že si ju nepoznal až tak dobre.
Skús myslieť na to, že Ťa čaká možno niekto oveľa lepší  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 23:06 Predmet: |
|
|
Tak tak, neviem ale asi to bolo dlhodobejšie, niečo ju možno omrzelo, možno ten stereotyp.... Možno jej druhý týpo natlačil kaleráby do hlavy...
Sa musíš držať, ja si neviem predstaviť keby ma čakala po rozchode skúška.... Big Up! V morí je veľa rýb, si ešte vyberieš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 0:19 Predmet: |
|
|
| K tomuto len jedna vec; Prestať milovať sa nedá zo dňa na deň. to je proste nereálne a kto tvrdí opak, proste a jednoducho klame! |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 734 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 0:33 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| K tomuto len jedna vec; Prestať milovať sa nedá zo dňa na deň. to je proste nereálne a kto tvrdí opak, proste a jednoducho klame! |
alebo nemiluje |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 766 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 0:34 Predmet: |
|
|
| Co je vo vztahu casto to iste... |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 684 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 15:40 Predmet: |
|
|
| da sa zo dna na den prestat.ked si ta na silu zhnusi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 16:01 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| da sa zo dna na den prestat.ked si ta na silu zhnusi. |
A tak! To proste nejde... zo dňa na deň.. a aj keby súravila ja neviem čo... môžeš ju znenávidieť a preklinať a opovrhovať ňou (pokiaľ by fakt spravil/a niečo strašné) ale aj tak ju budeš ešte nejaký čas milovať, no vytratí sa to. Ajpoň ja to tak vidím u seba... u mňa zamilovanie sa do niekoho je dlhý a pomalý proces a keď už sa raz do niekoho zamilujem, tak je to silný cit,ktorý sa nedá len tak zo dňa na den vytratiť!
A pokiaľ to niekto dokázal,zažil takú stratu lasky zo dňa na deň, tak si trúfam povedať, že skutočne nemiloval... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|