|
|
|
| Autor |
Správa |
INDIGOcorp. Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1367 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 21:31 Predmet: |
|
|
ludia co je to teraz za svet ? ako je mozne prestat lubit z nicoho nic ? podla mna je to nemozne pochybujem potom ze osoba ktora tak spravi ze aj lubila pretoze osoba ktora lubi sa snazi zo vsetkych sil udrzat partnera nechapem ludi co spolu chodia bez citu . ja by som to nevedel a rovnako by som ani tak sex nedokazal mat proste to neviem . |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2501 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 22:28 Predmet: |
|
|
| INDIGOcorp. napísal: |
ludia co je to teraz za svet ? ako je mozne prestat lubit z nicoho nic ? podla mna je to nemozne pochybujem potom ze osoba ktora tak spravi ze aj lubila pretoze osoba ktora lubi sa snazi zo vsetkych sil udrzat partnera nechapem ludi co spolu chodia bez citu . ja by som to nevedel a rovnako by som ani tak sex nedokazal mat proste to neviem . |
neda sa inak nez suhlasit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 11:18 Predmet: |
|
|
| INDIGOcorp. napísal: |
No záleží o akom cite hovoríš... Ja napríklad nepotrtebujem byťž zamilovaný aby som sa s babou vyspal. lasku mi tommto docela dobre nahradí aj tužba, vášeň,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2501 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 11:43 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| No záleží o akom cite hovoríš... Ja napríklad nepotrtebujem byťž zamilovaný aby som sa s babou vyspal. lasku mi tommto docela dobre nahradí aj tužba, vášeň,... |
ked je v tom laska je to uplne ine, podla mna lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 766 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 11:47 Predmet: |
|
|
Tak to je jasne, no najst skutocnu lasku nie je take jednoduche, iste aj Te-wei to bere rovnako, len on si to hladanie takto sprijemnuje . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 11:54 Predmet: |
|
|
| uprimnaDUSA napísal: |
| ked je v tom laska je to uplne ine, podla mna lepsie |
No to je, určite áno, ale než príde ta laska tak sa treba trochu uvolniť a zabaviť, vyhodiť si s kopýtka, užívať si!
| Vigor napísal: |
Tak to je jasne, no najst skutocnu lasku nie je take jednoduche, iste aj Te-wei to bere rovnako, len on si to hladanie takto sprijemnuje . |
presne tak!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1609 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2007, 13:40 Predmet: |
|
|
| Vela ludi berie tie vztahy strasne vazne mate sa radi fajn! lubite sa fajn! ale ked sa rozidete tak hned sa zosypat?? Budem raneny z toho ale tiez to nie je koniec mojho zvota a to nehovorim ako clovek co nikdy nelubil lubil som veeeeelmi dva roky a potom prisiel koniec a nikdy som smutnejsi nebol a aj to skoncilo. Nejako cim viac vztahov clovek vyskusa tym sa stava odolnejsi. Preto si myslim ze si treba uzivat stale a riesit tu problemy ze sa na mna vykaslalo dievca ktore som velmi lubil kvoli chlapcovi ktoreho pozna par dni je zbytocne taky ludia by mali byt radi ze to skoncilo este kym to nezaslo prilis daleko lebo to asi nebola ta prava. (necital som temu celu neviem ci som pouzil niekoho myslienky ak ano tak sorry) |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 9:11 Predmet: |
|
|
| .......... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pavelbure999 Novice

Stav:  Založený: 21.02.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 23 Feb 2007, 14:13 Predmet: |
|
|
mno tak to ti neviem poradit ,mal som ten isty problem dobiedzal som ,ale ona stale len svoje a pritom to aj ksoncilo po 2mesiacoch si hned nasla ineho , dokonca jej najlepsieho kamarata,no a tiez aj mojho kamarata , no samozrejme nie najlepsieho...... a uz je to 4meiace , a mam ju v ...... nech si robi co xce ,jej zivot , aj bratranec toho mi povedal ze enni taky ako satvari ,ze ona to zisti .... no asi je jej snim dobre a nemal som taku moznost snou podebatovat posamom , len jak bol koniec tak na dalsi dens som siel za nou , aj s vínkom .... cioze neviem ti poradit ,ci to bude dobre znova stou istou zacat ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 16:20 Predmet: |
|
|
tak teraz neviem, ale vyzerá to tak že ťa chce opustiť, ale len máloktorá baba ti to povie rovno.... To s tým že toleruje tvoje dotyky, bozky .... Len nemá silu ti to povedať do očí (axom správne pochopil)
A neviem, ja by som ju nechal, keď si nedá poradiť nech sa sama popáli, na tom sa naučí najlepšie... A každý sa musí raz sklamať- ak ju od tohto odhovoríte, tak sa nechá namotať iným a to bude horšie, len ju nechaj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1609 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 16:22 Predmet: |
|
|
Nechaj ju tak ked ta skutocne lubi tak sa vrati  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schwaro Medium Star

Stav:  Založený: 18.10.2004 Príspevky: 372 Bydlisko: V zdrojovom kode =o)) Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 13:32 Predmet: |
|
|
Stalo sa aj mne a rovnako zo dna na den a uplne bezdovodne.. Je to uz viac ako rok a stale ma to sere, dokonca ani sam neviem preco, ale asi dovod je ten, ze nemam ani tusenie preco a tak nahle. takze naozaj v tom nie si sam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6447 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 15:19 Predmet: |
|
|
| na žiadosť autora témy z osobných dôvodov zamknuté |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|