Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Prestať ľúbiť zo "dňa na deň"
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
INDIGOcorp.
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ludia co je to teraz za svet ? ako je mozne prestat lubit z nicoho nic ? podla mna je to nemozne pochybujem potom ze osoba ktora tak spravi ze aj lubila pretoze osoba ktora lubi sa snazi zo vsetkych sil udrzat partnera Smile nechapem ludi co spolu chodia bez citu . ja by som to nevedel a rovnako by som ani tak sex nedokazal mat proste to neviem .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 22:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
ludia co je to teraz za svet ? ako je mozne prestat lubit z nicoho nic ? podla mna je to nemozne pochybujem potom ze osoba ktora tak spravi ze aj lubila pretoze osoba ktora lubi sa snazi zo vsetkych sil udrzat partnera Smile nechapem ludi co spolu chodia bez citu . ja by som to nevedel a rovnako by som ani tak sex nedokazal mat proste to neviem .
neda sa inak nez suhlasit
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 11:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
No záleží o akom cite hovoríš... Ja napríklad nepotrtebujem byťž zamilovaný aby som sa s babou vyspal. lasku mi tommto docela dobre nahradí aj tužba, vášeň,...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 11:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
No záleží o akom cite hovoríš... Ja napríklad nepotrtebujem byťž zamilovaný aby som sa s babou vyspal. lasku mi tommto docela dobre nahradí aj tužba, vášeň,...
ked je v tom laska je to uplne ine, podla mna lepsie
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 11:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak to je jasne, no najst skutocnu lasku nie je take jednoduche, iste aj Te-wei to bere rovnako, len on si to hladanie takto sprijemnuje Wink .
Návrat hore
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

uprimnaDUSA napísal:
ked je v tom laska je to uplne ine, podla mna lepsie
No to je, určite áno, ale než príde ta laska tak sa treba trochu uvolniť a zabaviť, vyhodiť si s kopýtka, užívať si!
Vigor napísal:
Tak to je jasne, no najst skutocnu lasku nie je take jednoduche, iste aj Te-wei to bere rovnako, len on si to hladanie takto sprijemnuje Wink .
presne tak! Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 13:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vela ludi berie tie vztahy strasne vazne mate sa radi fajn! lubite sa fajn! ale ked sa rozidete tak hned sa zosypat?? Budem raneny z toho ale tiez to nie je koniec mojho zvota a to nehovorim ako clovek co nikdy nelubil lubil som veeeeelmi dva roky a potom prisiel koniec a nikdy som smutnejsi nebol a aj to skoncilo. Nejako cim viac vztahov clovek vyskusa tym sa stava odolnejsi. Preto si myslim ze si treba uzivat stale a riesit tu problemy ze sa na mna vykaslalo dievca ktore som velmi lubil kvoli chlapcovi ktoreho pozna par dni je zbytocne taky ludia by mali byt radi ze to skoncilo este kym to nezaslo prilis daleko lebo to asi nebola ta prava. (necital som temu celu neviem ci som pouzil niekoho myslienky ak ano tak sorry)
Návrat hore
skurud-hay
Expert
Expert

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Feb 2007, 9:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

..........
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pavelbure999
Novice
Novice

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: 23 Feb 2007, 14:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

mno tak to ti neviem poradit ,mal som ten isty problem dobiedzal som ,ale ona stale len svoje a pritom to aj ksoncilo po 2mesiacoch si hned nasla ineho , dokonca jej najlepsieho kamarata,no a tiez aj mojho kamarata , no samozrejme nie najlepsieho...... a uz je to 4meiace , a mam ju v ...... nech si robi co xce ,jej zivot , aj bratranec toho mi povedal ze enni taky ako satvari ,ze ona to zisti .... no asi je jej snim dobre Very Happy a nemal som taku moznost snou podebatovat posamom , len jak bol koniec tak na dalsi dens som siel za nou , aj s vínkom Smile .... cioze neviem ti poradit ,ci to bude dobre znova stou istou zacat !
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 23 Feb 2007, 16:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak teraz neviem, ale vyzerá to tak že ťa chce opustiť, ale len máloktorá baba ti to povie rovno.... To s tým že toleruje tvoje dotyky, bozky .... Len nemá silu ti to povedať do očí (axom správne pochopil)
A neviem, ja by som ju nechal, keď si nedá poradiť nech sa sama popáli, na tom sa naučí najlepšie... A každý sa musí raz sklamať- ak ju od tohto odhovoríte, tak sa nechá namotať iným a to bude horšie, len ju nechaj...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Feb 2007, 16:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nechaj ju tak ked ta skutocne lubi tak sa vrati Wink
Návrat hore
schwaro
Medium Star
Medium Star

Založený: 18.10.2004

PríspevokZaslal: 24 Feb 2007, 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stalo sa aj mne a rovnako zo dna na den a uplne bezdovodne.. Je to uz viac ako rok a stale ma to sere, dokonca ani sam neviem preco, ale asi dovod je ten, ze nemam ani tusenie preco a tak nahle. Confused takze naozaj v tom nie si sam.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 24 Feb 2007, 15:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

na žiadosť autora témy z osobných dôvodov zamknuté
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Prejdi na: