|
|
|
| Autor |
Správa |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:18 Predmet: Prestať ľúbiť zo "dňa na deň" |
|
|
| .................... |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4rko_PolO Light Expert

Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 36 Bydlisko: MT - Priekopa City Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:31 Predmet: |
|
|
moja bývalá mi spravila nieco podobné, tiež mi vravela ako ma ľúbi a zrazu zo dna na den proste ma pozvala na caj , ja ze normal a ona mi povedala že ma uz neľúbi ,že sa so mnou rozchádza a tak. Som plakal ako malý . Nepochopitelné. No a ked som ju stretol o dva dni v klube tak sa na mne smiala s kamarátkami . Nejak som sa z toho dostal časom, ale aj tak sa mi to zdá čudné. teraz som opatrný.
Teraz ked viem že sa to stalo aj tebe tak neviem čo si už mám o ženách mysliet
Moc som ti asi nepomohol, ja len že niesi v tom sám. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uNreal_saTch^ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 935 Bydlisko: Sereď [23] Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:31 Predmet: Re: Prestať ľúbiť zo "dňa na deň" |
|
|
| skurud-hay napísal: |
| ...prišiel týždeň keď som mal poobednú a nemohol byť s ňou. V tedy som začal cítiť že niečo nieje v poriadku... |
to su zeny...akonahle niekedy nemozes byt s nou, si automaticky ten zly a ona je chudiatko...v tomto momente staci ked k nej pride niekto, kto jej poskytne "pomoc" a utesi ju ze vsetko bude dobre a podobne zvasty. to je ten bod kedy sa ti straca z dohladu a zacina mysliet na blbosti ako rozchod a pod...
situaciu som zazil...skoncilo sa to rozchodom, pretoze ked o tebe priatelka zapochybuje len na 1 sekundu, vztah vyznam nema...a putat niekoho k sebe, len preto ze ty chces, tiez nie je spravne...musis akceptovat jej rozhodnutie.
a ver mi, ked budes vediet ze pre nu je to rozhodnutie dobre a bude sa mat dobre, bude lepsie aj tebe. je to stale lepsie ako keby bola s tebou a nestastna...nechaj ju urobit to...bude stastna a ty tiez... |
|
| Návrat hore |
|
 |
berija111 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2005 Príspevky: 549 Bydlisko: Rejkjavik Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:32 Predmet: |
|
|
| hm nieco velmi podobne sa stalo aj mne az moc podobne tiez s tym pocitom ze sa nieco deje aj stym ze poznala niekoho ale mne to nevadilo bo dovera je zaklad vztahu. ja by som nikdy nevimenil holku za inu keby to uz bol vaznejsi vztah ja tiez nechapem teto holky jedine co ti pomoze je zabudnut na nu a UPLNE ju ignorovat a ver mi ak ta ma este rada ozve sa ti ak nie tak maj pass inak helfnut neviem |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:38 Predmet: |
|
|
| ......... |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:41 Predmet: |
|
|
pokial vymenila lasku za tuzbu, chvilkovu vasen za pevne puto, ktore ste obidvaja budovali relativne dlho, tak bud ju to prejde a Ty budes milosrdny otec, ktory prijime svojho "strateneho syna" [teda zachovas sa uplne nezistne, len z cistej lasky k nej], alebo si proste povies ze nie je hodna Tvojej pozornosti po tom co Ti spravila [teda zachovas sa uplne ludsky a pochopitelne], prejdes si svojim malym peklom a pojdes dalej...
Kazdopadne taketo "skraty" zvyknut naburat vztah az na uplny rozpad a je mi uplne jasne ze verit a doverovat [100%] takejto osobe druhy krat je takmer nemozne...
P.S.: Aj tu sa potvrdzuje pravidlo ze mnohe zeny nevedia co chcu, ale neprestanu az kym to nedosiahnu/nedostanu...
P.S.2: Clovek NEPRESTAVA lubit zo dna na den, prestava TUZIT zo dna na den...ako som uz spominal inde ked vyhasne vasen, ostava len laska, ak bola len vasen bez lasky s vasnou vyhasne aj vztah. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:48 Predmet: |
|
|
| .............. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 12:52 Predmet: |
|
|
| Stále verím že tam bola láska a nie len túžba cítil som to tak, ale ako sa vraví láska býva slepá. |
Slepa znamena ze veri a doveruje na 100%, laska neoveruje a nepreveruje, len vypocitavost a tuzba tak moze konat. Laska je teda "slepa" a niekedy Bohu zial len jednostranna a z druhej strany sa dostava len tej tuzby, avsak ak bola ta laska obojstranna, tak to co Ti povedala nemyslela vazne, bolo to len v "ovladnuti" tuzbou. Vzdat sa lasky pre druhu "lasku" [sam neverim tejto alternative] by sa dalo prirovnat ku odseknutiu si vsetkych koncatin na tele a potom ich opatovne prisit spat a cakat ze medzi tym nevykrvacam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 13:15 Predmet: |
|
|
To iste spravila aj mne, jeden den mi hovori ako ma miluje a na druhy den ze to chce ukoncit. Potom do tyzdna chodila s druhym, ktory jej pisal na icq uz ked sme spolu chodili tak to bolo jasne. Jedinym liekom je najst si tiez druhu a zabudnut.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2527
Zaslal: 22 Jan 2007, 13:28 Predmet: |
|
|
| c`est la vie. kazdemu sa to stalo. po case vas to prejde a zistite ako vam je fajn. |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 862 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 14:41 Predmet: |
|
|
| Najhorsie je to, ze vas prestane lubit, ale nepovie vam to ... a ak vam to povie, tak to uz beriem trochu lepsie, ako tu uz bolo spomenute, tak prestat lubit a nepovedat moze byt horsie ako nevera |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 438
Zaslal: 22 Jan 2007, 15:05 Predmet: |
|
|
| poviem to trochu vulgarne, ale inac sa neda "17tkam jeden kkt nestaci" |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2135 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 15:07 Predmet: all |
|
|
Poradte mi ako sa to da,,,chcem to vediet,,,akop prestat milovat zo dna na den,,, velmi by mi to pomohlo,,uz nevladzem,,,DAKUJEM...pytam sa totalnu somarinu,,ale nahodou mozno niekdo ma s tym skusenost,,,  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

|
Zaslal: 22 Jan 2007, 15:40 Predmet: Re: all |
|
|
| ................. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 16:40 Predmet: Re: all |
|
|
| Tomuto u nej vonkoncom neverím, cítim že je normálna len zažíva smetok vo svojom živote a nevie čo vlastne chce, všetci radia treba čas, tak jej ho doprajem bude to pre mňa veľmi ale veľmi ťažké ale dúfam že tým sa aspoň niečo zmení a nájdeme aspoň spoločnú reč ktorú sme stratili. |
V prvom rade ti poradím, aby si nemal nádeje že to dáte dokopy... ja viem bol to rok a ľúbili ste sa a všetko ale vidíš čo spravila... jednoducho ťa nechala a si voľný, najhoršie čo môže byť keď budeš veriť že budete zas spolu a uvidíš ju za pár dní s iným chlapom, sklameš sa ešte viac a niekomu z nich by si ešte ublížil...
Takže rada na všetky rany na duši= čas |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|