|
|
|
| Autor |
Správa |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1548
Zaslal: 19 Okt 2006, 17:07 Predmet: Prevod komplexneho cisla (algebraicky na goniom. tvar) |
|
|
Dnes sme mali zapoctovku z algebry. Samozrejme vysli vsetkym z nasej skupiny rozne vysledky , tak by som sa chcel spytat niekoho, co sa vyzna v komplexnych cislach, ci by nemohol preriesit jeden priklad (aby som zistil, ci som to mal/nemal spravne). Hladal som aj v roznych zbierkach, ci tam nie je taky isty priklad, ale nenasiel som nic podobne.
Ulohou bolo previest komplexne cislo z=-2+2i z algebraického tvaru na goniometricky tvar.
Tak ak bude mat niekto cas, tak budem velmi rad.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14519 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1548
Zaslal: 19 Okt 2006, 17:39 Predmet: |
|
|
Jeej, dakujem. Si ma potesil, bo ak si dobre pamatam, tak by to malo byt spravne. Teda dufam, ze som si dobre zapamatal vysledok.
Dik este raz . |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|