|
|
|
| Autor |
Správa |
filko Medium Expert

Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 88
Zaslal: 05 Mar 2006, 15:02 Predmet: prezentacia obrazkov vs. DVD |
|
|
Chcel by som spravit dvd, tak aby som tam mal prezentaciu fotiek a jedno dvd video. Mam program od Sonic DVDit. Predstavujem si to asi takto:
- na zaciatku bude menu kde bude moznost vybratia bud videa alebo fotiek (s tym nemam problem)
- fotky nechcem robit pomocou slideshow, ale spravit tak aby som si ovladacom neskor mohol preskakovat na fotky (Next, Forward, pripadne aby zobrazilo aj vsetky fotky - nieco na styl acd-see)
Chcel by som aj vediet ze ci ked vlozim fotky do dvd tak ci budu na tom dvd ako JPG alebo sa spravi jeden velky subor VOB alebo nieco podobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 15:24 Predmet: |
|
|
Urobi si to folder s fotkami. Teda konkretne
Sonic.MyDVD.Studio_Deluxe.Suite.v6.0
a vypada to tak ze spravi mimo folderu: VIDEO_TS folder SlideShow
Ako analogicky ked zoberiem ze je to od tej istej firmy, tak to asi bude tiez to iste... |
|
| Návrat hore |
|
 |
filko Medium Expert

Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 88
Zaslal: 05 Mar 2006, 15:31 Predmet: |
|
|
| a ako spravim to aby som klikanim prechadzal na dalsie obrazky? pripadne spravil butony pre dalsi posun |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|