PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nenazvala by som to prejavom debility, ale tiež takúto formu veľmi nemusím. Keď potrebujem niečo vybaviť, zväčša zavolám (lebo niekedy sa mi nechce ani SMS písať, prípadne keď viem, že to bude pár sekundový telefonát, sa mi to ani neoplatí). A keď niekto niečo potrebuje, nech mi zavolá. Jedine s niektorými ľuďmi sme dohodnutí, že majú voľné minúty, čiže ak niečo potrebujem, nemusím im volať, len prezvoním a zavolajú späť. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prejav debility je prezváňanie za predpokladu že má prezváňajúci zapnuté clir :)

inak to ako debilitu neberem, keď sa niekto chce prezváňať nech sa prezváňa.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Prezvananie svojej polovicke, este OK, ale prezvanat niekoho len tak mi pride ako absolutna hovadina... (vyjma pripadov ktore popisal k6 a podobnych)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja sa prezváňam len s priateľkou, alebo len keď niečo potrebujem a nemám kredit.. a potrebujem sa s dotyčným/ou dohodnúť... :) tiež si nemyslím, že je to prejav debility... :wink: :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To zahranicie mi pride ako blbost. Ludia minaju kopec prachov na cigarety, chlast a drahe handry, ale na to aby zavolali svojmu blizkemu na to nemaju ani cas, ani chut, tak proste len prezvonia. Zivot je otazkou priorit... :roll: Pre mna je prezvananie vec pre studakov na zakladnej a max strednej skole. Tam patri a tam by malo aj ostat. Ak niekto fici na kredite a prezvoni, prosim, ale len pod podmienkou ze nieco potrebuje, alebo chce.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Aj ja som toho názoru,že prezváňanie je znakom debility,ale ked výška kreditu nepresahuje 1 Sk,tak v tom prípade je prezvánanie nevyhnutné :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Uplink, myslím, že len šetria peniaze, pretože napr. ak to zoberiem na seba, tak ja by som s ňou chcel hovoriť aj o iných veciach a teda peniaze napr. v tých čechách sa míňajú veľmi rýchlo.. takže je to myslím, že je celkom šťastné riešenie.. :) (okrem toho skúste do automatov v čechách hádzať slovenské peniaze.. pri najhoršom sa vrátia, ale mne sa prerátali a hodilo mi 50 kč kreditu ale neviem, ktorá naša minca to bola.. treba skúšať.. :P ) :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nieje to o minani prachov na cigarety atd. Ked je clovek dlhodobo v zahranici, tak ho hovory na SK rychlo prejdu. Nieje to sice take drahe, ale kazdy den... Pripada mi lepsie si cez den prezvonit ako dohovoreny signal, ak sa tomu druhemu nieco podari... No a potom ked je cas tak si skypnut. Samozrejme, ked riesim nieco surne, tak volam - nech to stoji kolko chce.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pokiaľ má prezváňanie dôvod, tak je to v pohode. Lenže pokiaľ sa niekto prezváňa celý deň a dôvod je nudím sa, tak to je vážne úžasné. :roll:
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

ja povazujem prezvananie ako prejav toho ze niekto na niekoho mysli respektive mu chyba alebpo ze si ten odtycny na toho druheo spomenul..ked to berieme tak ze dotycny sa nudi tak to este beriem odzvonim ale nie vzdy mozno len parkat lebo potom to ako fakt lezie uz na city ked viem ze ten druhy to robi len preto ze sa nudi..je to podla mna v takomto pripade otravne ale prezvananie by som detinskym urcite nenazval..podla mna je to uplne v pohode cinnost..takze asi tak
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

neviem co mate proti tomu, proste ked myslim na lasku, tak jej prezvonim, nech vie ze na nu myslim, potesi to a neminam ako student kredit, samodzrejme ked nieco potrebujem tak neprezvanam, ale volam.
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

dekarbon napísal:ja povazujem prezvananie ako prejav toho ze niekto na niekoho mysli respektive mu chyba alebpo ze si ten odtycny na toho druheo spomenul..
asi niako takto to beriem aj ja ale zasa nic netreba prehanat :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je to celkom sranda :D svojho (sice velmi davneho casu) som to praktizoval tiez :D donekonecna...
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

neznášam prezvánanie,je to proste sprostá penisovina :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked mi moja prezvoni, je to signal na zapnutie ICQ. Inak neprezvanam a nik mne. Neznasam to a ked mi niekto prezvoni, volam.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Alergia na prezvananie, mali by to spoplatnit ako to spoplatnili vo francuzsku :P
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

neznasam to..leze mi to dosti na nervy ked proste iba cink ked clovek nieco co chce tak zavola normal ale ked nema kredit nuz no ja nevolavam s5 iba niakeortym osobam co som vopred dohodnuty...a jak tu niekto spominal s tym clirom tak to su tiez strasne srandy..dnes mi napr volala 2x niaka mozno 12 rocna blbana asi sestrina kamoska abo co ...a zacala sa mi vyhrazat :-D ze vie kde byvam atd...a hulakat do telefonu same kraviny ale kedze som bol :smt033 tak som sa na tom len zabaval
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

volakedy sa stavalo ze mi v noci prezvanali clir cisla, prezvoni 2x za sebou vypinam telefon
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

ja prozvanim moji milou jen kdyz k ni vychazim aby vedela ze uz sem na ceste .. nebo kdyz jde "jede" nekam pryc tak me prozvoni ze v pohode dojela a ja tak vim ze muzu klidne spat :)
Napísať odpoveď