PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Alergia na prezvananie, mali by to spoplatnit ako to spoplatnili vo francuzsku :P
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

neznasam to..leze mi to dosti na nervy ked proste iba cink ked clovek nieco co chce tak zavola normal ale ked nema kredit nuz no ja nevolavam s5 iba niakeortym osobam co som vopred dohodnuty...a jak tu niekto spominal s tym clirom tak to su tiez strasne srandy..dnes mi napr volala 2x niaka mozno 12 rocna blbana asi sestrina kamoska abo co ...a zacala sa mi vyhrazat :-D ze vie kde byvam atd...a hulakat do telefonu same kraviny ale kedze som bol :smt033 tak som sa na tom len zabaval
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

volakedy sa stavalo ze mi v noci prezvanali clir cisla, prezvoni 2x za sebou vypinam telefon
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

ja prozvanim moji milou jen kdyz k ni vychazim aby vedela ze uz sem na ceste .. nebo kdyz jde "jede" nekam pryc tak me prozvoni ze v pohode dojela a ja tak vim ze muzu klidne spat :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

iba ak sa s niekym chvilu predtym dohodnem, ze to bude signal (napr. uz som pri brane, mozes zbehnut dole..) to je asi tak vsetko, inac neznasam. nastastie mam celkom rozumnych kamaratov, co to nerobia :)
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Neznasam, ked mi zvoni telefon, letim cez cely byt a kym dobehnem tak je ticho... Ale stava sa to tak raz za tyzdnen. Inak to ma kazdy zakazane ma prezvanat. Je dost neprijemne, ked je clovek na stretnuti s klientom,alebo nejake rokovanie, a telefon mi len na par sekund zazvoni....
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nevidim natom nic zle, teda samozrejme v medziach slusnosti a ked to dovoluje postavenie, u teenagerov je to podla mna mile, aspon viem ze si na mna spomenula, alebo ze jej chybam, ked chce nieco dolezite a nema kredit necha zvonit dlhsie a ked to zdvihnem tak sa to samo zrusi, kedze "hovor nie je povoleny" a zavolam naspat
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

jerik: Vacsina normalnych ludi si na stretnutia ci rokovania vypina minimalne zvonenie, ak nie telefon.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

scasti suhlasim s uplinkom , tiez ked ma niektoto prezvoni tak je to znak toho ze mu mam zavolat lebo pravdepodobne nema minuty resp. kredit, a taktiez ako uz bolo spomenute - prezvananie za ucelom odzvonenia nazad a zas spat a znovu je dost blbe :?

a BTW taktiez milujem ked ma niekto prezvoni stym ze mu mam zavolat nazad s CLIRom :lol:

2pinco:
A s tou pomocou to myslíš ako? Že ak ti neprezvoní, voláš záchranku?
K+ :lol: :lol: :lol: :lol:

- a ak je uz to prezvananie nezbytne nutne tak jedine ked sa fakt neda zavolat a dana osoba nema kredit tak SMS v tvare - (priklad) ... spravil si ? ak ano prezvon dva krat ak nie tak raz

EDIT:
Este taka perlicka :P ... asi 6-7 rokov dozadu na ZŠ sme si mali na Občianskej vychove spravit harmonogram nejakeho dna - tak cita spoluziacka: ... 16:00 - 17:00 Domace ulohy, 18:00 - 19:00 Vecera , 19:00 - 20:00 Prezvananie sa s kamaratkami :lol: :lol: :lol:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ja to tak isto velmi neuznavam ale vyuzitie to ma, ked idem autom a len prezvonim kamoske aby sla uz vonku, pripadne ked je doma aby dosla na icq, vtedy volat naozaj nema vyznam, ale len tak z nudy alebo len za ucelom prezvonenia to neuznavam.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neprezvanam, lebo nenavidim pritankovane bezdovodne prezvananie ... nemam nic proti ked niekto nieco potrebuje a je kreditovy, tak prezvoni .. zavolam .. ale ked mi niekto prezvoni ( kedysi davno ked este ludia nevedeli ze mi to vadi ) a ja mu zavolam a on povie, nic len tak som prezvanal, tak ma ide utrhnut ... prezvananie s laskou ? wtf? .. ked mam chut tak zavolam, takisto ona, alebo posle SMS, ale nejake prezvananie .. to proste nefunguje .. a nechapem dost dobre niektorych 19 - 20 rocnych ktori si stale s niekym prezvanaju .. ako wocogo ? kto z toho co ma ? ... napr. jedna kamaratka, prezvoni chalaniska vzdy ked absolvuje urtcity "checkpoint" .. stihne bus, prezvoni, dojde domov, prezvoni, ide spat prezvoni ... OMFG! :-) ...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Pritankovane bezdovodne prezvananie je debilne, ale ked niekomu obcas prezvonime, znamena to, ze si nanho spomenieme. A ten druhy vie, ze nanho niekto mysli :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Doma mám na mobile vzostupnú hlasitosť zvonenia, v škole vibracie. Takže keď niekto iba prezvaňa tak si to často ani nevšimnem...
Aj tak to osobne považujem za blbosť, a vec pre krpate 13-14 ročne babenky, :roll:. Beriem to v niektorých uvedených prípadoch (neni kredit a niečo súrne potrebuje). Osobne by som na to ale ani nepomyslel.
Argument že "na niekoho myslím" mi tiež moc nevonia, ale budiš.
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

heker napísal:jerik: Vacsina normalnych ludi si na stretnutia ci rokovania vypina minimalne zvonenie, ak nie telefon.
Hm, myslel som ze mi to niekto povie. Ale ja aj pocas stretnutia alebo rokovania musim zdvihnut a vybavit aj ine ... Keby ze to tak nieje a nemusim, tak tiez si vypnem minimalne na to vibracne... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Rammer napísal:Pritankovane bezdovodne prezvananie je debilne, ale ked niekomu obcas prezvonime, znamena to, ze si nanho spomenieme. A ten druhy vie, ze nanho niekto mysli :)
Presne tak, v partnerskych alebo blizkych kamaratskych vztahoch to chapem, inak velmi nie :) Teda ak nejde o to, ze niekto ma pausal a druhy bez kreditu mu prezvoni aby mu zavolal :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

inak som mierumilovný tvor, ale zvačša si predstavím mučenie letlampou pri ľuďoch, čo prezváňajú bez dôvodu.. tak
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Prezvananie s kamartmi/kami nemusim, ani neodzvanam.. Ale priatelke, preco nie..Uci sa, alebo je v skole tak ked si vsimne (aleboked prezvoni ona mne) tak to vie potesit ze na mna mysli, take prijemne rozptylenie a ked napriklad ide niekam sama tak viem ze je vsetko v poriadku,ja to uznavam ale len s priatelkou, za uclom potesit ze na seba myslime :)

To marian152 : nadavat niekomu ze ma iny nazor alebo ho nazyvat debilkom je detinske, a nie prezvonit milej osobe, takze K- :wink:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

vystihnem to jednym slovom - NAIVNE!
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

kamarat to ma tak,ze ked mu holka chyba tak ju prezvoni....podla mna to neni debilne..ale len v obmedzenom mnozstve :)
Napísať odpoveď