PREZVANANIE
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
neznasam to..leze mi to dosti na nervy ked proste iba cink ked clovek nieco co chce tak zavola normal ale ked nema kredit nuz no ja nevolavam s5 iba niakeortym osobam co som vopred dohodnuty...a jak tu niekto spominal s tym clirom tak to su tiez strasne srandy..dnes mi napr volala 2x niaka mozno 12 rocna blbana asi sestrina kamoska abo co ...a zacala sa mi vyhrazat
ze vie kde byvam atd...a hulakat do telefonu same kraviny ale kedze som bol
tak som sa na tom len zabaval
nevidim natom nic zle, teda samozrejme v medziach slusnosti a ked to dovoluje postavenie, u teenagerov je to podla mna mile, aspon viem ze si na mna spomenula, alebo ze jej chybam, ked chce nieco dolezite a nema kredit necha zvonit dlhsie a ked to zdvihnem tak sa to samo zrusi, kedze "hovor nie je povoleny" a zavolam naspat
-
mikkimikki
Medium Professional
scasti suhlasim s uplinkom , tiez ked ma niektoto prezvoni tak je to znak toho ze mu mam zavolat lebo pravdepodobne nema minuty resp. kredit, a taktiez ako uz bolo spomenute - prezvananie za ucelom odzvonenia nazad a zas spat a znovu je dost blbe
a BTW taktiez milujem ked ma niekto prezvoni stym ze mu mam zavolat nazad s CLIRom
2pinco:

- a ak je uz to prezvananie nezbytne nutne tak jedine ked sa fakt neda zavolat a dana osoba nema kredit tak SMS v tvare - (priklad) ... spravil si ? ak ano prezvon dva krat ak nie tak raz
EDIT:
Este taka perlicka
... asi 6-7 rokov dozadu na ZŠ sme si mali na Občianskej vychove spravit harmonogram nejakeho dna - tak cita spoluziacka: ... 16:00 - 17:00 Domace ulohy, 18:00 - 19:00 Vecera , 19:00 - 20:00 Prezvananie sa s kamaratkami

a BTW taktiez milujem ked ma niekto prezvoni stym ze mu mam zavolat nazad s CLIRom
2pinco:
K+A s tou pomocou to myslíš ako? Že ak ti neprezvoní, voláš záchranku?
- a ak je uz to prezvananie nezbytne nutne tak jedine ked sa fakt neda zavolat a dana osoba nema kredit tak SMS v tvare - (priklad) ... spravil si ? ak ano prezvon dva krat ak nie tak raz
EDIT:
Este taka perlicka
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neprezvanam, lebo nenavidim pritankovane bezdovodne prezvananie ... nemam nic proti ked niekto nieco potrebuje a je kreditovy, tak prezvoni .. zavolam .. ale ked mi niekto prezvoni ( kedysi davno ked este ludia nevedeli ze mi to vadi ) a ja mu zavolam a on povie, nic len tak som prezvanal, tak ma ide utrhnut ... prezvananie s laskou ? wtf? .. ked mam chut tak zavolam, takisto ona, alebo posle SMS, ale nejake prezvananie .. to proste nefunguje .. a nechapem dost dobre niektorych 19 - 20 rocnych ktori si stale s niekym prezvanaju .. ako wocogo ? kto z toho co ma ? ... napr. jedna kamaratka, prezvoni chalaniska vzdy ked absolvuje urtcity "checkpoint" .. stihne bus, prezvoni, dojde domov, prezvoni, ide spat prezvoni ... OMFG!
...
-
Mateq
Medium Professional
Doma mám na mobile vzostupnú hlasitosť zvonenia, v škole vibracie. Takže keď niekto iba prezvaňa tak si to často ani nevšimnem...
Aj tak to osobne považujem za blbosť, a vec pre krpate 13-14 ročne babenky,
. Beriem to v niektorých uvedených prípadoch (neni kredit a niečo súrne potrebuje). Osobne by som na to ale ani nepomyslel.
Argument že "na niekoho myslím" mi tiež moc nevonia, ale budiš.
Aj tak to osobne považujem za blbosť, a vec pre krpate 13-14 ročne babenky,
Argument že "na niekoho myslím" mi tiež moc nevonia, ale budiš.
Hm, myslel som ze mi to niekto povie. Ale ja aj pocas stretnutia alebo rokovania musim zdvihnut a vybavit aj ine ... Keby ze to tak nieje a nemusim, tak tiez si vypnem minimalne na to vibracne...heker napísal:jerik: Vacsina normalnych ludi si na stretnutia ci rokovania vypina minimalne zvonenie, ak nie telefon.
Presne tak, v partnerskych alebo blizkych kamaratskych vztahoch to chapem, inak velmi nieRammer napísal:Pritankovane bezdovodne prezvananie je debilne, ale ked niekomu obcas prezvonime, znamena to, ze si nanho spomenieme. A ten druhy vie, ze nanho niekto mysli
Prezvananie s kamartmi/kami nemusim, ani neodzvanam.. Ale priatelke, preco nie..Uci sa, alebo je v skole tak ked si vsimne (aleboked prezvoni ona mne) tak to vie potesit ze na mna mysli, take prijemne rozptylenie a ked napriklad ide niekam sama tak viem ze je vsetko v poriadku,ja to uznavam ale len s priatelkou, za uclom potesit ze na seba myslime
To marian152 : nadavat niekomu ze ma iny nazor alebo ho nazyvat debilkom je detinske, a nie prezvonit milej osobe, takze K-
To marian152 : nadavat niekomu ze ma iny nazor alebo ho nazyvat debilkom je detinske, a nie prezvonit milej osobe, takze K-