PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Rammer napísal:Pritankovane bezdovodne prezvananie je debilne, ale ked niekomu obcas prezvonime, znamena to, ze si nanho spomenieme. A ten druhy vie, ze nanho niekto mysli :)
Presne tak, v partnerskych alebo blizkych kamaratskych vztahoch to chapem, inak velmi nie :) Teda ak nejde o to, ze niekto ma pausal a druhy bez kreditu mu prezvoni aby mu zavolal :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

inak som mierumilovný tvor, ale zvačša si predstavím mučenie letlampou pri ľuďoch, čo prezváňajú bez dôvodu.. tak
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Prezvananie s kamartmi/kami nemusim, ani neodzvanam.. Ale priatelke, preco nie..Uci sa, alebo je v skole tak ked si vsimne (aleboked prezvoni ona mne) tak to vie potesit ze na mna mysli, take prijemne rozptylenie a ked napriklad ide niekam sama tak viem ze je vsetko v poriadku,ja to uznavam ale len s priatelkou, za uclom potesit ze na seba myslime :)

To marian152 : nadavat niekomu ze ma iny nazor alebo ho nazyvat debilkom je detinske, a nie prezvonit milej osobe, takze K- :wink:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

vystihnem to jednym slovom - NAIVNE!
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

kamarat to ma tak,ze ked mu holka chyba tak ju prezvoni....podla mna to neni debilne..ale len v obmedzenom mnozstve :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

uplink napísal:uplny suhlas. Neznasam ludi co prezvanaju. Ked ma niekto prezvoni, zavolam mu, potom sa ho slusne spytam co potrebuje a on/a vzdy len: "Eeeh, aaah, len som Ta prezvonil/a". Ide to dost na city a je to stupidne. Niekde v Afrike ci kde sa tymto prezvananim dohovaraju a mobilni operatori na tom maju straty. Proste XY prezvoneni znamena to a to. Uplne zle, ako dymove signaly.
jj aj toto je moznost , ale prezvonenim moze dat aj dana osoba na javo ze na teba mysli :wink: (samozrejme prezvanat si hore dole cely den je uz somarina ) ... a ja osobne ani nemam klipko takze ked mi niekto prezvoni nikdy netusim kto to je a väcsinou odzvonim osobe ktorej by som chcel aby to bola :oops: :D (ale tak nahodou minule som sa trafil a bola to ta osoba :P :) :D )
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
Presne tak. Neznášam to, lezie mi to na nervy. Pokiaľ ma osoba prezvoní raz, tak chápem že mám odzvoniť naspať, že nemá kredit, avšak pokial mladé 14 ročne prezváňaju 40 krat za sebou a baví ich to, smejú sa na tom tak niečo nie je v poriadku.

Ešte že mam na mobile "ignore list" :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tato tema je presne o tom prezvanani na ktore narazate "ze na vas niekto mysli" ...Gangy ho zavrhol, Indigo vyzdvihol ... v teme nejde o veci KREDITu :)
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

.:M4jco:. napísal:Ešte že mam na mobile "ignore list" :wink:
aky mas mob, resp ako to mas riesene? :) aj ja ceeem :P
Ashaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ashaan »

Tiez to nemam rad, vacsinou ked mi niekto prezvoni, tak mu zavolam s5. Ja prezvanam iba ak nemam kredit alebo si niekto dlho neprecita sms a ja iba prezvonim aby si ju vsimol :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak niekto rád niekto nie. U mňa osobne to nevadí. Teda s mojou poličkou. Keď na ňu myslím alebo mi chýba tak ju prezvoním, ale neni to zas prehnané. S tým, že ma ktosi prezvoní a ja zavolám sa stretávam málo, lebo ludia keď chcú niečo, tak zavolajú. Keď nemá ktosi kredit, tak to je jeho problém :D. No dajme tomu keď ma prezvoní ktosi pár krát po sebe tak to je vidieť, že čosi chce tak to asi zavolám.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pokial si chalan s babou sem tam prezvonia tak to berem ale uz som videl ako si prezvanala parta chalanov a to mi prislo teplosske a naj gol je ked niekto prezvana z utajeneho cisla
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nenavidim to.
Za bezdovodne prezvananie by som ruky lamal.
Bud zavolam a nastane koprodukcia plnohodnotneho rozhovoru alebo napisem strucnu SMS, neprezvanam jak je*nuty.
Aj baterku to zbytocne vybija.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

prezvanam ludom ked si na nich spomeniem .:) je to mile a nic to nestoji .navyse som rada ked niekto prezvoni mne.:)..ale inac niesom nejaky mobilovy maniak ..takze pouzivam len ked jeto potrebne:P
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

svoju polovičku nemám(zatiaľ),ale neprezváňam, akurát s kamošom sme dohodnutý, že ak prezvoním, tak nech vyjde na balkón a ešte jednej kamoške raz za čas prezvoním, aby vedela, že som na ňu nezabudol :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

preco detinske ? :roll: nehovorim zas ked si prezvanaju v 10 sekudovych intervaloch cely den ale tak ze len raz ako znak ze na nu mysliim preco nie ? :)
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tadyyy »

ja to berem tak ze ked niekoho koho mam rad prezvonim, to je ako keby som na toho cloveka v tom momente myslel..samozrejme,,,toto nehovorim o tom prezvanani ze prezvonim nech mi zavola spat...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nesom debil aby som pre. nenavidim tych ktori prezvanaju (vynimka ak nemaju kredit a potrebuju daco odomna)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Temu som necital celu je len tolko ze nikdy neprezvanam nikomu s jednou vynimkou a tou je moja priatelka tej prezvanam furt : P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

len tak si s nikym neprezvanam...jedine ak z volakou babou riesim tka s nou...aj ked mi to ide na nervy obcas odzvanat, najme ked niektore osoby vedie tymto stylom velmi otravovat...aj ked to otravuje tak aspon viem ze na mna mysli a ona vie ze ja myslim na nu
Napísať odpoveď