PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nikto123
Medium Star
Medium Star

PREZVANANIE

Príspevok od používateľa nikto123 »

aky mate nazor na prezvananie?
prezvanate sa partneri medzi sebou casto?
... :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja prezvanam len ked nemam kredit :lol: :lol: :lol: :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Prezvananie je priznak debility.
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
prečo myslíš?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Monči napísal:prečo myslíš?
aký to má podľa teba význam?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Je to detinske :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
uplny suhlas. Neznasam ludi co prezvanaju. Ked ma niekto prezvoni, zavolam mu, potom sa ho slusne spytam co potrebuje a on/a vzdy len: "Eeeh, aaah, len som Ta prezvonil/a". Ide to dost na city a je to stupidne. Niekde v Afrike ci kde sa tymto prezvananim dohovaraju a mobilni operatori na tom maju straty. Proste XY prezvoneni znamena to a to. Uplne zle, ako dymove signaly.
Monči
Amateur
Amateur

pinco napísal:aký to má podľa teba význam?
napr.už len ten,že polovička pracuje ďaleko a tak len kontroluje,či som ok,pretože ja problémy priťahujem (raz sa skoro zabila elektrika),tak aby mohol poslať príp.pomoc. :wink:

a keď sme boli podstatne mladší (niežeby som bola stará :wink: ),tak sme sa prezvonili len tak,lebo sme si chýbali,ale nebol čas si zavolať.čo je na tom zlé?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

my sa prezvaname a nemyslim ze je to prejav debility ked sa to niekomu nezda nech to nerobi a nech neskatulkujes ostatnych dakujem :wink: prijemny sviatocny den inak

/podotykam ze sa prezvanam len s priatelkou prezvananie medzi niekym inym nepriapada do uvahy ved ked chce tak zavola :)
pinco
Darca
Darca

nie je lepšie na minútu zavolať? Prípadne poslať sms, aj keď sms takisto veľmi nemusím.

To, že niekto nemá čas je len blbá výhovorka, ak mám čas si prezváňať, mám čas aj na jeden krátky hovor.

A s tou pomocou to myslíš ako? Že ak ti neprezvoní, voláš záchranku?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pinco napísal:nie je lepšie na minútu zavolať? Prípadne poslať sms, aj keď sms takisto veľmi nemusím.
Ked si mimo SR, tak ani velmi nie. Neprezvaname si casto, ale mame dohodnute znamenie, ze napr. ked dostane zapocet v ten den, prezvoni ma 2x po sebe. Neviem, nepripada mi na tom nic debilne, nemusim cakat kym sa dostane k PC a viem ako sa veci maju. Ale zas take prezvananie u nicoho nic, tak to nie.
Monči
Amateur
Amateur

samozrejme,že je lepšie si zavolať a pokecať,ale to je skôr prezváňanie v posteli,kde pri mne spí syn a ja som už napoly v ríši snov.samozrejme nemám rada,keď ma prezvoní ktokoľvek,tolerujeme si to len s polovičkou. :wink: inak to trošku obťažuje,to je fakt
pinco
Darca
Darca

k6 napísal:Ked si mimo SR, tak ani velmi nie. Neprezvaname si casto, ale mame dohodnute znamenie, ze napr. ked dostane zapocet v ten den, prezvoni ma 2x po sebe. Neviem, nepripada mi na tom nic debilne, nemusim cakat kym sa dostane k PC a viem ako sa veci maju. Ale zas take prezvananie u nicoho nic, tak to nie.
Ale veď predsa ani tie hovory do/zo zahraničia nie sú až tak drahé, ale jasné, načo púšťať peniaze, keď sa to dá takto jednoducho. V tomto prípade to zmysel má :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď som mal cca 13 prezváňanie vtedy frčalo, to som mal ešte siemens A50 a bol som strašny frajer.
Teraz niekoho prezvoním, keď je to naozaj súrne a nemám kredit (na paušal sa mi nechce a T-mobileu ležim v žaludku). Spravidla mi ale dotyční nezavola naspäť, keď je to najviac dôležité :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

pinco napísal:Ale veď predsa ani tie hovory do/zo zahraničia nie sú až tak drahé, ale jasné, načo púšťať peniaze, keď sa to dá takto jednoducho. V tomto prípade to zmysel má :wink:
noo tak to nemas pravdu... ked ti niekkto vola zo zahranicia,plati on a aj ty za prijatie hovoru... a myslim ze zahranicne volania nemaju sekundovu tarifikaciu, ale v tom som neni isty... :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nenazvala by som to prejavom debility, ale tiež takúto formu veľmi nemusím. Keď potrebujem niečo vybaviť, zväčša zavolám (lebo niekedy sa mi nechce ani SMS písať, prípadne keď viem, že to bude pár sekundový telefonát, sa mi to ani neoplatí). A keď niekto niečo potrebuje, nech mi zavolá. Jedine s niektorými ľuďmi sme dohodnutí, že majú voľné minúty, čiže ak niečo potrebujem, nemusím im volať, len prezvoním a zavolajú späť. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prejav debility je prezváňanie za predpokladu že má prezváňajúci zapnuté clir :)

inak to ako debilitu neberem, keď sa niekto chce prezváňať nech sa prezváňa.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Prezvananie svojej polovicke, este OK, ale prezvanat niekoho len tak mi pride ako absolutna hovadina... (vyjma pripadov ktore popisal k6 a podobnych)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja sa prezváňam len s priateľkou, alebo len keď niečo potrebujem a nemám kredit.. a potrebujem sa s dotyčným/ou dohodnúť... :) tiež si nemyslím, že je to prejav debility... :wink: :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To zahranicie mi pride ako blbost. Ludia minaju kopec prachov na cigarety, chlast a drahe handry, ale na to aby zavolali svojmu blizkemu na to nemaju ani cas, ani chut, tak proste len prezvonia. Zivot je otazkou priorit... :roll: Pre mna je prezvananie vec pre studakov na zakladnej a max strednej skole. Tam patri a tam by malo aj ostat. Ak niekto fici na kredite a prezvoni, prosim, ale len pod podmienkou ze nieco potrebuje, alebo chce.
Napísať odpoveď