Priemerna dlzka zivota v roku 2020 by mala byt 140 rokov
-
Sagittarius
Guru
Re: Priemerna dlzka zivota v roku 2020 by mala byt 140 rokov
K biologickému aspektu tejto problematiky sa nejdem vyjadrovať...ale len jedna poznámka: v Japonsku je momentálne priemerná dĺžka života cca. rokov 80 a najstarší človek na svete má okolo 115 rokov rok 2020 je o 12 rokov. Takže to nie je ani teoreticky možné, lebo najstarší človek by mohol mať najviac tak 130 rokov, tak mohol môže byť priemerný rok dožitia 140 rokov???kubodinho napísal:co si o tom myslite? dnes som natrafil na tento clanok a celkom ma zaujal http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/cl ... 02/14935VI , mozno na tom nieco bude , co si myslite vy? ja by som nebol proti
absolutne nerealne. mozno keby sa odstranili civilizacne choroby, tak by to mohlo o nieco predlzit vekovy priemer. ale aj tak to nebude na 140 rokov. AIDS zabija ludi denno denne cele roky tak isto aj rakovina a podobne sajrajty. pochybujem, ze mavnutim carovnej palicky sa toto vsetk vyriesi a este aj zdravotnictvo spravi taky velky krok (alebo skor skok alebo aj teleport) vpred a vek sa predlzi. netreba sa nechat unasat sci-fi filmami. par rokov dozadu sa hovorilo o tom, ako bude vyzerat zivot na zemi v roku 2010. same lietajuce auta, telefony v zube, teleport a kadejake hovadiny.