Priemerna dlzka zivota v roku 2020 by mala byt 140 rokov

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

je to len obycajny blud podla mna sa toho roku ani nedozijeme :) ako to takto ide tak maticka zem oslavovat 2020-tku nebude :(
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

TFT-kenny napísal:je to len obycajny blud podla mna sa toho roku ani nedozijeme :) ako to takto ide tak maticka zem oslavovat 2020-tku nebude :(
Odkedy ma zem 2008 rokov? :D Myslim ze je o dost starsia a to by oslavovala vacsie cislo...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Priemerna dlzka zivota v roku 2020 by mala byt 140 rokov

Príspevok od používateľa Sagittarius »

kubodinho napísal:co si o tom myslite? dnes som natrafil na tento clanok a celkom ma zaujal http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/cl ... 02/14935VI , mozno na tom nieco bude , co si myslite vy? ja by som nebol proti
K biologickému aspektu tejto problematiky sa nejdem vyjadrovať...ale len jedna poznámka: v Japonsku je momentálne priemerná dĺžka života cca. rokov 80 a najstarší človek na svete má okolo 115 rokov rok 2020 je o 12 rokov. Takže to nie je ani teoreticky možné, lebo najstarší človek by mohol mať najviac tak 130 rokov, tak mohol môže byť priemerný rok dožitia 140 rokov??? :?:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

absolutne nerealne. mozno keby sa odstranili civilizacne choroby, tak by to mohlo o nieco predlzit vekovy priemer. ale aj tak to nebude na 140 rokov. AIDS zabija ludi denno denne cele roky tak isto aj rakovina a podobne sajrajty. pochybujem, ze mavnutim carovnej palicky sa toto vsetk vyriesi a este aj zdravotnictvo spravi taky velky krok (alebo skor skok alebo aj teleport) vpred a vek sa predlzi. netreba sa nechat unasat sci-fi filmami. par rokov dozadu sa hovorilo o tom, ako bude vyzerat zivot na zemi v roku 2010. same lietajuce auta, telefony v zube, teleport a kadejake hovadiny.
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

mam 19 a tak mi je zle....neviem si predstavit 140 ...

ale zasa na druhu stranu by som sa chcel dozit co najviac...teda najdlhsie 8)
Napísať odpoveď