|
|
|
| Autor |
Správa |
Kura Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2008 Príspevky: 28
Zaslal: 14 Apr 2008, 22:23 Predmet: PRIHLASENIE HELP PLS |
|
|
No takze moj problem:
1.)Pracujem na sukromnej stranke do ktorej maju pristup iba ludia ktorych poznam a tak cize su nejake mena a hesla v .htpasswd. Ja by som potreboval aby po zadani mena a hesla prihlasilo uzivatela a dalej na stranke by vystupoval pod tym menom.
2.)Na tej stranke su akcie kde su fotky atd a chcem aby uz ten prihlaseny uzivatel (1.) sa mohol vyjadrit k danej akcii cize nejaky textovy vstup s moznostou odpovedat na nieciju reakciu.
Dúfam, že sa tu nájde nejaká múdra a ochotná hlavička, ktorá mi pomôže. ĎAKUJEM  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 1:22 Predmet: |
|
|
| Potrebujes spravit prihlasenie cez session/cookies a nie cez .htaccess. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kura Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2008 Príspevky: 28
Zaslal: 15 Apr 2008, 8:42 Predmet: Bezpecnost |
|
|
| A bude to potom bezpecne nedostane sa tam nikto ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
xivo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 709 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 9:00 Predmet: Re: Bezpecnost |
|
|
| Kura napísal: |
| A bude to potom bezpecne nedostane sa tam nikto ? |
OT : Táto otázka mi príde trochu "zvláštne" formulovaná, natože kódiš web
K téme, tak ako ti písal hojko ale skor iba session, používa sa to hádam v každom prihlasovacom systéme.
Jasne že aj cookies(ak potrebuješ uložiť nejakú hodnotu na dlhžie) ale tam moc "tajne" veci nedávaj.
Info o cookies a session (ich rozdiely atd)
http://www.hojko.com/cookies-vs-sessions-t53638.html?highlight=session |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|