som prijati na PF UPJS - Informatika a sem aj pojdem, bez prijimaciek, brali vsetkych, pevne verim ze zmaturujem, a nevyletim z tej skoly po prvom semestri
Jednu som posielal na VSVU do BA tam ma nevzali a druhu na Ostravsku Univerzitu a tam ma vzali, fakulta umenia, odbor Intermedialne vytvarne umenie... Uz len zmaturovat a nemat otravu krvi alkoholom
sakra zatial nie som nikde prijaty..
posielal som si na UCM FPV do Trnavy, tam beru bez skusok ale vysledky budu az v polke juna..
inac vsetkym co ste uz prijati zavidim.. chcel by som ma ten pocit ze uz mam niekde miestecko iste
Som prijatý na UMB do Banskej Bystrice fakulta humanitných vied odbor učiteľstvo predmetov dejepis, filozofia ale ešte niejaké skúšky ma čakajú a snad bude z čoho vyberať
Preco by som nesiel, mam to dvakrat blizsie ako do Blavy a este sa mi tam aj viac paci.
Iba mam teraz trchu problem s intrakom pretoze na poziadanie on potrebujem cislo ceskeho uctu a na cislo uctu potrebujem potvrdenie o navsteve skoly a to mi nejako necheli dat, ze az na zapise
axXis napísal:Preco by som nesiel, mam to dvakrat blizsie ako do Blavy a este sa mi tam aj viac paci.
Iba mam teraz trchu problem s intrakom pretoze na poziadanie on potrebujem cislo ceskeho uctu a na cislo uctu potrebujem potvrdenie o navsteve skoly a to mi nejako necheli dat, ze az na zapise
Ja som mal nenormálny problém s elektronickou prihláškou na internát. Musel som obvolať pár čísel a na koniec som sa dozvedel že rodné čislo mi pridelili oni a neposlali mi ho. Teraz som ho prihlásený na internát a už len čakám na papier či na intráku som, alebo nie.
axXis napísal:Ostravska uni ma spolocne internaty s Banskou?
Lebo ak hej a internat Ti nepridelia tak o tom nedostanes ziadnu spravu Dost dementny system IMO