|
| Autor |
Správa |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 491 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 23:09 Predmet: Príkazy .cmd |
|
|
Aký mám dať príkaz keď chcem ukončiť napr. IEXPLORE.EXE ? pomôžte pls  |
|
| Návrat hore |
|
 |
final Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 206 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 23:51 Predmet: |
|
|
čo tak google?
pre xp-čko by to mohlo byť niečo v štýle
tasklist zobrazí sa ti zoznam procesov
taskkill /pid číslo_procesu alebo taskkill /im jeho_nazov
v iných woknách budeš potrebovať zrejme externý program ktorému len predáš trebars názov programu ktorý chceš killnúť a on to spraví..
ja som minule hľadal príkaz na zobrazenie času, koľko je pc online, no musel som to riešiť outputom z ext. programu..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 17 Aug 2006, 0:09 Predmet: |
|
|
to finalway: ten tvoj stary problem. co takto
| Kód: |
| tasklist /FI "PID eq 0" /V /FO "CSV" /NH |
nie je to len ten cas so si chcel, ale uz je to veeelmi blizko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
final Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 206 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 0:26 Predmet: |
|
|
(kokos, to už som tu toľko hodín?? )
každopádne to je pekné, som o tomto ani netušil thx! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 491 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 2:03 Predmet: |
|
|
Aha díky funguje to no ale ja by soom sa ešte rád spýtal že príkaz TIME sa včom udáva? hmm? ak dám 3s tak mi vypíše že je to chybné a keď dám len 3 tak nič hmmm?
A ešte to že dám START hideippla.exe, ale keď to zapnem mi píše chybu že proces nebol nalezen.Keď som zapol Hide IP Platinum a pozrel som procesy tak tam bolo hideippla.exe tak neviem prečo to nefunuje vedeli by ste mi poradiť?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2042 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 13:50 Predmet: |
|
|
| N!ght $t@r napísal: |
Aha díky funguje to no ale ja by soom sa ešte rád spýtal že príkaz TIME sa včom udáva? hmm? ak dám 3s tak mi vypíše že je to chybné a keď dám len 3 tak nič hmmm?
A ešte to že dám START hideippla.exe, ale keď to zapnem mi píše chybu že proces nebol nalezen.Keď som zapol Hide IP Platinum a pozrel som procesy tak tam bolo hideippla.exe tak neviem prečo to nefunuje vedeli by ste mi poradiť?  |
Ja keď vypínam v commande PC, tak time sa udáva v sekundách ako dvojmiestne číslo; teda ak chceš zadať tri sekundy, zadáš 03 (možno to funguje aj pre tento pripad). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 18 Aug 2006, 1:38 Predmet: |
|
|
Diky aj tam ten čas funguje tak ale čo je z ostatnými? stým hideippla.exe ? neviete ani vy? fúú keď neviete tak neviem koho sa spýtam skúsim ešte Xshadyho, ale ak vás niečo napadne tak píšte pls |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 30 Aug 2006, 21:08 Predmet: |
|
|
No bol som poriadne mimo TIME len prestavuje čas v PC a ja by som potreboval vedieť že ako sa volá príkaz ktorý počká a potom pokračuje napr.
Start calc
???? /pocka 10 sekund a potom/
taskkill /im calc
No tak ako sa volá taký príkaz??????
pLeaseeeee už len to potrebuje to hideippla som už vyriešil |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6730 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 17:38 Predmet: |
|
|
No bol som poriadne mimo TIME len prestavuje čas v PC a ja by som potreboval vedieť že ako sa volá príkaz ktorý počká a potom pokračuje napr.
Start calc
???? /pocka 10 sekund a potom/
taskkill /im calc
No tak ako sa volá taký príkaz??????
pLeaseeeee už len to potrebuje to hideippla som už vyriešil |
že by delay? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 01 Sep 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
No bohužial to nejde, pozeral som to potom vo windows/help/ntcmds.chm
a tam som taký príkaz nevidel. a nejak inaáč sa to nedá v pascale?alebo v niečom inom? ja sa len teraz učím pascal takže nevím |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6730 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2006, 9:48 Predmet: |
|
|
| v cmd existuje príkaz pause, ešte som ho nepoužíval tak ti s ním viac neporadím. Ten delay čo som ti písal je práve pre pascal |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 03 Sep 2006, 15:12 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| v cmd existuje príkaz pause, ešte som ho nepoužíval tak ti s ním viac neporadím. Ten delay čo som ti písal je práve pre pascal |
No to puase som vedel a nieje dto dobré, lebo ja potrebujem aby to šlo automaticky ale zato díky veď keĎ naučím ten pascal možno to dokážem spraviť |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|