|
|
|
| Autor |
Správa |
Charger Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2008 Príspevky: 133
Zaslal: 05 Jún 2008, 18:21 Predmet: |
|
|
| ja aj tak nechapem jak to nemohol sam spravit ked sa to v skole ucia, ja som sa nikdy neucil cecko a sa mi to podarilo napisat za 10 minut |
|
| Návrat hore |
|
 |
pheo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 109 Bydlisko: moje hniezdo Karma: 
|
Zaslal: 05 Jún 2008, 19:23 Predmet: |
|
|
| Charger napísal: |
| ja aj tak nechapem jak to nemohol sam spravit ked sa to v skole ucia, ja som sa nikdy neucil cecko a sa mi to podarilo napisat za 10 minut |
Ako som už písal
| Citácia: |
| Jaj aky by bol svet krásny keby lenivosť kvitla ....... |
Ja neviem čo by malo priniesť toto forum druhym, ale si myslim že kod by si mal pisať každý programátor sám, a prípadne ak mu nie je jasná nejaká technológia tak si ju naštuduje , pripadne vyhlada cez google. V poslednej dobe sa to tu zmenilo prosebnik , napiste my program v pascali , v C , v C++ . Ja si myslím ze o tom programovanie nie je, a na tych zadaniach bolo jasne vidieť to že im sa proste do toho nechce , ked nie je zaujem na druhej strane u mna urcite tiez nebude .......
Takze v skratke to tu zhrniem :
Na to aby niekto mohol niečo naprogramovať, musi si najprv dany jazyk(technologiu naštudovať) , to že niekto zistil tyždeň pred maturitou že nevie pascal tak to je len dôsledok lenivosti patričnej osoby... Chodiť menej chľastať a radšej si o tom prečítať. Keby to bolo niečo ťažké, naučiť sa technologiu to si myslim ze dokaže aj pepa z prasačinca (ergo cvičená opica ) (naučiť sa vetviť program, alebo pouzivat komponenty to nie je vobec tazke), co je na programovani tazke je algoritmicky myslieť, paralelné programovanie a vytvaranie vlastnych algoritmov (v štýle quicksort , neurónové siete , ocr ), inak povedane zapojenie vlastnych napadov, kreativita , ...... veda - to si dovolim povedať vie maloktory programator. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Charger Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2008 Príspevky: 133
Zaslal: 05 Jún 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
| to je vsetko len o tom ci to niekoho bavi a ma k tomu vztah, ja som ani nematuroval z inf a inf som mal v prvaku a to sme sa nic podstatne neucili a omnoho viac viem ako ti maturanti co sa cele 4 roky s tym bavili, mna to proste bavi, pascal sa ucili dva roky a kludby vy som to zvladol za jeden vikend. Ja mam bohove zaklady, 1,5 roku som skriptoval mody pre SA multiplayer v jazyku pawn - c-like jazyk a to my hodne vela dalo prijatelnou cestou |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|