priklad na znakove pole v C

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

ja aj tak nechapem jak to nemohol sam spravit ked sa to v skole ucia, ja som sa nikdy neucil cecko a sa mi to podarilo napisat za 10 minut
pheo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

Charger napísal:ja aj tak nechapem jak to nemohol sam spravit ked sa to v skole ucia, ja som sa nikdy neucil cecko a sa mi to podarilo napisat za 10 minut
Ako som už písal
Jaj aky by bol svet krásny keby lenivosť kvitla .......
Ja neviem čo by malo priniesť toto forum druhym, ale si myslim že kod by si mal pisať každý programátor sám, a prípadne ak mu nie je jasná nejaká technológia tak si ju naštuduje , pripadne vyhlada cez google. V poslednej dobe sa to tu zmenilo prosebnik , napiste my program v pascali , v C , v C++ . Ja si myslím ze o tom programovanie nie je, a na tych zadaniach bolo jasne vidieť to že im sa proste do toho nechce , ked nie je zaujem na druhej strane u mna urcite tiez nebude .......
Takze v skratke to tu zhrniem :
Na to aby niekto mohol niečo naprogramovať, musi si najprv dany jazyk(technologiu naštudovať) , to že niekto zistil tyždeň pred maturitou že nevie pascal tak to je len dôsledok lenivosti patričnej osoby... Chodiť menej chľastať a radšej si o tom prečítať. Keby to bolo niečo ťažké, naučiť sa technologiu to si myslim ze dokaže aj pepa z prasačinca (ergo cvičená opica :) ) (naučiť sa vetviť program, alebo pouzivat komponenty to nie je vobec tazke), co je na programovani tazke je algoritmicky myslieť, paralelné programovanie a vytvaranie vlastnych algoritmov (v štýle quicksort , neurónové siete , ocr ), inak povedane zapojenie vlastnych napadov, kreativita , ...... veda - to si dovolim povedať vie maloktory programator.
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

to je vsetko len o tom ci to niekoho bavi a ma k tomu vztah, ja som ani nematuroval z inf a inf som mal v prvaku a to sme sa nic podstatne neucili a omnoho viac viem ako ti maturanti co sa cele 4 roky s tym bavili, mna to proste bavi, pascal sa ucili dva roky a kludby vy som to zvladol za jeden vikend. Ja mam bohove zaklady, 1,5 roku som skriptoval mody pre SA multiplayer v jazyku pawn - c-like jazyk a to my hodne vela dalo prijatelnou cestou
Napísať odpoveď