|
|
|
| Autor |
Správa |
ponkal Expert

Stav:  Založený: 12.11.2004 Príspevky: 157
Zaslal: 23 Okt 2006, 8:13 Predmet: Pripojenie na FTP cez proxy (scheduled) |
|
|
Caute riesim nasledovnu situaciu a na urychlenie jej vyriesenia by som potreboval helpnut.
Potrebujem v pravidelnych intervaloch schedulovat job na posielanie jedneho suboru na FTP server.
System z ktoreho sa to bude posielat je WinXP pro SP2.
Zdanlivo jednoduche riesenie, problem je vsak v tom,ze to PC odkial sa to bude posielat, je pripojene na internet cez proxy. Pre pristup cez toto proxy je potrebne aj meno a heslo proxy.
Funguje mi to v pohode vo filezille, avsak tato nepodporuje scheduling a ani prikazovy riadok takze nemozem pouzit ani scheduler pod winxp.
Skusam prave Core FTP lite, avsak ten nepodporuje pripajanie na to proxy pod syntaxou
USER RemoteID@RemoteHost FireID
Pretoze takto musim mat nastavene proxy vo filezille aby som sa pripojil na FTP.
Tento CoreFTP ma pripazovy riadok,ale nema v moznostiach nastaveni takyto typ pripojenia cez proxy.
Nemate nejake odporucenie na FTP klienta ktory by splnoval moje poziadavky?
Skusil by som ti aj cisto cez prikazovy riadok winxp ale neviem ako napisat nejaky bat skript ktory by sa vedel pripojit na FTP cez taketo proxy.
Pokial by som pouzil nejakeho klienta, bolo by dobre keby bol free (aj na komercne pouzitie). Pri najhorsom by sme ho teda kupili
dik za napady |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 14:08 Predmet: |
|
|
| FlashFXP ma proxy aj scheulder, dalej skus RushFTP alebo SmartFTP. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ponkal Expert

Stav:  Založený: 12.11.2004 Príspevky: 157
Zaslal: 23 Okt 2006, 14:21 Predmet: |
|
|
uz som to elegantne vyriesil cez bat skriptik. Len som nevedel ake prikazy pouzit na pripojenie cez proxy
ftp
open IP_PROXY
login_ftp@ftp_server login_proxy
heslo_na_ftp
heslo_na_proxy |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|