Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Pripojenie na FTP cez proxy (scheduled)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ponkal
Expert
Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 12.11.2004

PríspevokZaslal: 23 Okt 2006, 8:13    Predmet: Pripojenie na FTP cez proxy (scheduled) Odpovedať s citátom  

Caute riesim nasledovnu situaciu a na urychlenie jej vyriesenia by som potreboval helpnut.

Potrebujem v pravidelnych intervaloch schedulovat job na posielanie jedneho suboru na FTP server.
System z ktoreho sa to bude posielat je WinXP pro SP2.

Zdanlivo jednoduche riesenie, problem je vsak v tom,ze to PC odkial sa to bude posielat, je pripojene na internet cez proxy. Pre pristup cez toto proxy je potrebne aj meno a heslo proxy.
Funguje mi to v pohode vo filezille, avsak tato nepodporuje scheduling a ani prikazovy riadok takze nemozem pouzit ani scheduler pod winxp.

Skusam prave Core FTP lite, avsak ten nepodporuje pripajanie na to proxy pod syntaxou
USER RemoteID@RemoteHost FireID
Pretoze takto musim mat nastavene proxy vo filezille aby som sa pripojil na FTP.
Tento CoreFTP ma pripazovy riadok,ale nema v moznostiach nastaveni takyto typ pripojenia cez proxy.

Nemate nejake odporucenie na FTP klienta ktory by splnoval moje poziadavky?
Skusil by som ti aj cisto cez prikazovy riadok winxp ale neviem ako napisat nejaky bat skript ktory by sa vedel pripojit na FTP cez taketo proxy.
Pokial by som pouzil nejakeho klienta, bolo by dobre keby bol free (aj na komercne pouzitie). Pri najhorsom by sme ho teda kupili Wink

dik za napady
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 23 Okt 2006, 14:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

FlashFXP ma proxy aj scheulder, dalej skus RushFTP alebo SmartFTP.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ponkal
Expert
Expert

Založený: 12.11.2004

PríspevokZaslal: 23 Okt 2006, 14:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

uz som to elegantne vyriesil cez bat skriptik. Len som nevedel ake prikazy pouzit na pripojenie cez proxy

ftp
open IP_PROXY
login_ftp@ftp_server login_proxy
heslo_na_ftp
heslo_na_proxy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: