|
|
|
| Autor |
Správa |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1876 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 17 Okt 2006, 21:40 Predmet: pripojenie na wifi |
|
|
| caute. mal by som otazku: v skole mame wifi aj klasicke kablove zasuvky. aby sa do siete mohol clovek s notebookom pripojit, musi nastavit vsetko podla navodu ktory je zverejneny a stiahnut jeden subor. ide tu o to, ze subor stiahnem, vsetko je nastavene a ten subor spustim. po jeho spusteni by sa malo vsetko nakonfigurovat a ja len zadam meno a heslo ktore mam tiez. problem je vsak to, ze pri vytacani (pripajani) mi vypisuje chybu cislo 769: zadany ciel nie je dosiahnutelny. a teda sa nepripoji. ostatnym ludom vsetko funguje bez problemov, vraj nieco treba nastavit v registroch. neviete mi nahodou poradit co? dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smith Light Star

Stav:  Založený: 16.05.2004 Príspevky: 291 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 17 Okt 2006, 22:28 Predmet: |
|
|
no ja osobne by som to najskor skusil nastavit rucne-manualne. A to najprv sa wifinou pripojit na AP a potom nastavit PPPoE (kedze po tebe chce meno a heslo - WinXP to podporuje pri vsetkych wifi PCMCIA kartach pokial viem). Az potom by som skusal vselijake priblble skripty.
edit: k tej tvojej chybe ze Ziadny ciel nie je dosiahnutelny. Teraz uplne teoreticky, s tym skusenosti nemam. Pokial sa nepripojis na AP asi tazko zadas prihlasovacie udaje, preto pise ze ciel nedosiahnutelny |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|