|
|
|
| Autor |
Správa |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 20:07 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Kua chlapi, neondiajte sa (ma).. Mam Vas oboch rad (nemyslim to fyzicky ) a nerad Vas vidim takto, ked si leziete do pacesov. Ved toto bola trapna, stupidna a nezmyselna zalezitost p4ra vs ja. Sice neviem, co je medzi Vami, ale sak .... kluud. |
Ja som ani voci tebe, ako osobe nepovedal nic zle. Ale som hodnotil, resp. vyjadroval svoju nespokojnost k tvojej praci MOD-a. A to, ako si par prispevkov predtym zareagoval bolo detske a trapne, preto som ti to aj povedal. Moja osobna pripomienka, rada alebo si to ber, ako chces je, ze by si mozno mal sem-tam 2x zvazit a nechat ludi dychat v temach, to je cele. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 13 Jún 2006, 20:11 Predmet: |
|
|
| Precitaj si to este raz a zistis, ako som to zobral. Keby to tu je*em, tak som uz davno neni modom.. takze vycitky od teba... Ale no, budiz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
Holubar, pokial ide o pripad Aristoxa, prestan sa schovavat za ostatnych modov. Viem o jednom a ten na rozdiel od tvojho tvrdohlaveho naliehania moje odovodnenie pochopil na prvy krat. Neskor sa to riesilo aj v “sirsom“ zlozeni, neprisla jedina vyhrada, dokonca aj Aristox to zobral (este v inkriminovanej teme)... Je zaujimave, ze dodnes s tym mas problem vylucne ty. Odpovede na tvoje SS boli jasne, ze sa ti nepacili ma moze akurat mrziet (myslim si, ze boli odovodnene a ferove). Akokolvek, za danych okolnosti by som dnes zareagoval rovnako... mozno s tym rozdielom, ze by som sa uz neunuval nieco ti vysvetlovat.
Ohladom “kravaty“ sa nebudem hadat ci to bolo predtym alebo potom a ako si to myslel- ten prispevok vsak prisiel v ten isty vecer, ked sa tento problem otvoril... Osobne to nepovazujem za nahou, ale budis. Ze mas problem s mojim sposobom vyjadrovania/diskusie, to je pre mna novinka, kedze si to pomenoval prvy krat. Ja sem chodievam hlavne diskutovat, mam rad ked sa diskutuje vecne- opacny nazor tak moze posunut aj mna a bez argumentov si serioznu diskusiu pravdupovediac ani neviem predstavit. Za to, ze ta moj sposob diskusie nudi si mozes vylucne sam- predpokladam, ze moje nazory ta nikto citat nenuti. Boli (su) temy, v ktorych ma tvoje nazory v pozitivnom zmysle slova zaujali, no napr. v rubrike Sport som tiez narazil na diskusie, v ktorych sa mi tvoj sposob diskusie zdal nudny... jednoducho som to prestal citat, a to bez toho, aby som ta hned na to isiel riesit sposobom, aky si predviedol v mojom pripade. A mozno som si len povedal “nesud, pokial nechces byt sudeny“...
Uz tym, ze ma opakovane spominas- do predchadzajuceho prispevku bez konkretnych vyhrad- riesit si to predsalen zacal... dokonca bez toho, aby si zakladal novu temu. Prave preto, ze mi to uz pripadalo trochu nedostojne, zareagoval som. Keby si s tym bol vyrovnany ako sa snazis navonok posobit, predpokladam, ze by si ma v tejto teme nemal dovod spominat. A to bez ohladu na pocasie, ktore ma tiez sere, no ako vidis, nikde sa tu na pocasie nevylievam. Tolko moj pohlad na vec. That´s all |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2369 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 21:28 Predmet: |
|
|
Omg co vam uz je*e? Sak hadam sa nestal moderatorom len tak, (i ked aj take pripady tu boli). Tomasito aj Kinjeril robia svoju pracu dobre a aj ja som neraz dostal poza usi a nejdem sa preto p*srat, nezakladam temy, nekritizujem aki su zli moderatori pretoze ja, a ani ty p4ra sme moderatormi nikdy neboli, a tak nemame pravo ich sudit. Ako mozte mat medzi sebou take problemy ved sme ludia, zajdite na pivo a bude vsetko o.k...
beriete to prilis vazne |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Omg co vam uz je*e? Sak hadam sa nestal moderatorom len tak, (i ked aj take pripady tu boli) Tomasito aj Kinjeril robia svoju pracu dobre a aj ja som neraz dostal poza usi a nejdem sa preto p*srat, nezakladam temy, nekritizujem aki su zli moderatori pretoze ja, a ani ty p4ra sme moderatormi nikdy neboli, a tak nemame pravo ich sudit. Ako mozte mat medzi sebou take problemy ved sme ludia, zajdite na pivo a bude vsetko o.k...
beriete to prilis vazne |
nahrada za jeho brata deblasca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 21:44 Predmet: |
|
|
kinjeril je super mod, myslim, ze aj ked nieje modom dlho a neviem ze ci ma skusenosti z inych for tak tuto si vedie fakt super. oni to robia gratis a plytvaju tim svoj cas ktory by mohli stravit aj efektivnejsie a predsa su tu a robia co je v ich silach. to sa musi uznat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2369 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2006, 21:48 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
nahrada za jeho brata deblasca  |
Tomuto som nejako nepochopil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
=»M4tO«= Light Star

Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 252 Bydlisko: Atomový kryt Web: http Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 6:23 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Precitaj si to este raz a zistis, ako som to zobral. Keby to tu je*em, tak som uz davno neni modom.. takze vycitky od teba... Ale no, budiz. |
Nemám ta rád! Si strašne prísny a zlý moderátor. Zlepši sa! a nezamikaj hned svoje témy. Neber to v zlom.
//od teba to beriem, co prispevok, to spam. ....Nemám ta rád....zlý moderátor....Neber to v zlom ...lol kinjeril |
|
| Návrat hore |
|
 |
SORTY Medium Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 423
Zaslal: 14 Jún 2006, 8:34 Predmet: |
|
|
jasne ja ho tiez neznasam pomylil som sa s temou idem ju zmazat a pozeram uz mam BASU akoze nic ziadne oznamenie a tak nic uplne minule som tak spravil a mod mi aspon povedal ale ten nic !!!
//ak si dostal basu, tak nie za to, ze bola duplicitna. to sa len zamkne a hotovo. takze urcite to nebolo za to. neviem sice o co uz ide, ale vzdy posielam aj upozornenie/dovod. nehovorim vsak, ze som nemohol urobit chybu. ak hej, tak sry. niekdy v tom clovek strati prehlad. kinjeril |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 11:53 Predmet: |
|
|
| n70 napísal: |
Nemám ta rád! Si strašne prísny a zlý moderátor. Zlepši sa! a nezamikaj hned svoje témy. Neber to v zlom. |
neviem kto to napisal ale budem ho citovat - Amen |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 14 Jún 2006, 13:55 Predmet: |
|
|
| ^Nevermind napísal: |
| neviem kto to napisal ale budem ho citovat - Amen |
myslim ze s tym zacal nejaky Jezis a potom s tym pokracoval trizzo
dufam ze som sa nedotkol ziadneho krestana. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 375 Bydlisko: Malajzia Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 14:01 Predmet: |
|
|
| boze vy tu rozoberate taketo problemy....kinjeril je dobry mod ja s nim nemam problemy...problemy s nim ma iba ten kto si ich vytvori sam...a este som si nevsimol nijaku temu ktoru by hned zamkol...ja ho mam rad... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2006, 14:20 Predmet: |
|
|
Ludia viete o tom ze tu riesite divne problemy Ok Ok sak kazdy sa moze pomylit sak aj modovia su len ludia a teda maju pravo na chyby....
Co sa tyka kinjerila tak ja osobne som s nim nemal este ziadny konflikt takze moj nazor nanho je neutralny Mozno to bude aj tym ze som tu dlhsiu dobu nebol od registracie..... btw o aky pripad ide s tym Aristoxom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 19 Jún 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
No konecne jedna poriadna tema , co som ju precital celu ....
Naozaj fasa!!!!
Nie tie sracky typu : Ako dlho seriete na WC , videli Vas rodicia ako si honite, kolko sekund trva vas prd?
Toto su pecky , presne toto mi tu chybalo : H-A-D-K-Y ! ! !
Diky
Dufam ze si ich este uzijem |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 19 Jún 2006, 23:05 Predmet: |
|
|
Tak aspon na nieco to bolo dobre.
p4ra - DAKUJEME!!!
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|