s karmou nic nema. nikto mu ju opakovane nedava. ide o to ze staci keby cital forum INFO neopytal by sa taku blbostShark NX napísal:Koplex tak napis vedeniu nech ti pozru kto ti ju dava ... a potrestaju ho ... alebo mu zablokuju karmu
Pripomienky ku KARME
-
mastermind
VIP
ja som za pozmenenie vahy aku ma karma pre konkretnych uzivatelov... lebo predsalen ked niekto rozdava karmu (aj 1000 odovzdanych kariem) ako sialeny tak predsa ta karma nemoze mat rovnaku vahu ako karma niekoho kto dokopy odovzdal 20 kariem
viem aky je system odovzdavania kariem ale navrhoval by som ho vylepsit nejak takto:
vaha karmy kt uzivatel odovzda inemu uzivatelovi sa vynasobi este nejakym koeficientom napr:
uzivatel odovzdal 0-20 kariem -> k=1
20-100 kariem -> k=0.9
100-200 kariem -> k=0.8
etc....
o nic mi nejde, ani nemam nijake komplexy z karmy... len mi ide o to aby system karmy mal realnejsiu informacnu hodnotu
viem aky je system odovzdavania kariem ale navrhoval by som ho vylepsit nejak takto:
vaha karmy kt uzivatel odovzda inemu uzivatelovi sa vynasobi este nejakym koeficientom napr:
uzivatel odovzdal 0-20 kariem -> k=1
20-100 kariem -> k=0.9
100-200 kariem -> k=0.8
etc....
o nic mi nejde, ani nemam nijake komplexy z karmy... len mi ide o to aby system karmy mal realnejsiu informacnu hodnotu
precitaj si este raz moj prispevok...P3Bo napísal:Ty si tu karmu sporis na dochodok alebo naco?Preco by som nemal ohodnotit usera ked sa mi paci jeho nazor ? Respektive dam mu k+ a ked prihliadnem na to ze som rozdal 411 hlasov bude mat hodnotu 0.000001 ? WTF ?!
usera mozes hodnotit kolko len chces, mne je to uplne u riti... ide mi o to ze ani clovek ktory rozdava veci ako na beziacom pase nedava tym veciam velku hodnotu tak preco by mal system davat tymto veciem velku hodnotu...
priklad:
user1 ma 1000 odovzdanych kariem
a jeho karma vypada nejak takto:
k+ ja mam tiez rad zelenu farbu
k+ aj ja striham dohola
k+ konrad je da best
user2 ma 50 odovzdanych kariem
a jeho karmy su typu:
k+ dakujem ze si mi urobil ten program, zachranil si mi zivot
a teraz mi povedz koho karma ma pre toho kto ju prial vacsiu hodnotu, ci to bude od usera ktory karmuje za kazdu kktinu alebo od usera ktory dava karmu iba v pripade ked mu niekto naozaj pomoze/ublizi
a druha vec je ze vobec neviem odkial si dostal to cislo: 0.000001...
ak mas len zakladny matematicky odhad tak by si zistil ze by sa tvojich 411 kariem zmestilo niekde medzi 0.8 a 0.6... tych tvojich 0.000001 by som pridelil niekomu s 10mil.+ odovzdanych kariem... co musis uznat ze to by musel klikat uz fakt na vsetko
nie neberem to tak... s toho prispevku ani neviem zistit co si si myslel ze si myslimŠu-Do napísal:newiem ale nedava mi to zmysel... newiem ale neberes to ty tak ze si myslis ze ti ludia davaju tu karmu len jednemu userovi ?
Som tu nebol dobré 3 mesiace a vidím, že sa tu veľa vyriešilo... Ďalších zbytočných 30 strán, pomaly už matematické vzorce....
Ja osobne by som zrušil to číselné hodnotenie karmy aj tie políčka, a nechal by som iba komentáre, je príjemné si prečítať nejaký komentár, či už pozitívny alebo negatívny ale myslím že tie políčka ani nejaký rebríček nikomu nič nepriniesol, mňa nezaujíma, kto koľko čoho dostal, Vás snáď áno? názor si vie utvoriť aj každý sám. Reputáciu to nikomu nikdy nezmenilo, keď bol niekto známy v pozitívnom slova zmysle vedeli o tom všetci aj bez karmy a naopak.
Nemá to zmysel a riešia sa tu blbosti
Treba viac diskutovať 
Ja osobne by som zrušil to číselné hodnotenie karmy aj tie políčka, a nechal by som iba komentáre, je príjemné si prečítať nejaký komentár, či už pozitívny alebo negatívny ale myslím že tie políčka ani nejaký rebríček nikomu nič nepriniesol, mňa nezaujíma, kto koľko čoho dostal, Vás snáď áno? názor si vie utvoriť aj každý sám. Reputáciu to nikomu nikdy nezmenilo, keď bol niekto známy v pozitívnom slova zmysle vedeli o tom všetci aj bez karmy a naopak.
Nemá to zmysel a riešia sa tu blbosti