A co s tym mame akoze robit? Ci sa stazujes, aby si dostal dalsie minuska? Lebo tak to byva. Autora karmy ti nikto nepovie.Core. napísal:Docela ma nasralo to, ze neviem kto mi dal karmu, ako tu na tomto screene, nechapem tomu ko*ot ja nemozem ked mam fibernet a uloz.to je nahovno server ze tam mam 1hod+, skus dat downloadovat ty a pojde ti to par bitov, ked nie 1kb, pi*e. Fakt niektory ludia su tu fakt je***?
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1022111#1022111 Tema k tej fotke.
Pripomienky ku KARME
Tak, pekne ste prerobili system prezerania karmy. Featury, co som si vsimol:
Ak bol odkaz, za ktory bola karma, vymazany, nepresmeruje ta, skratka na teba dlabe.
Vsetko sa robi len v tom jednom okne, takze pri kliku na odkaz na prispevok, ti priamo v tom okne ukaze tu temu. Tu vsak je aj problem, ze tam nie je mozne ist spat. Teda je cez pravy klik a back. Ako nevadi, ale cca desat sekund som rozmyslal ako spat, hladal daky button.
Dizajn a funkcionalita je na omnoho lepsej urovni.
Takze diki Audiotrack, myslim, teda skoro by som povedal, ze viem, ze je to tvoja praca.
Ak bol odkaz, za ktory bola karma, vymazany, nepresmeruje ta, skratka na teba dlabe.
Vsetko sa robi len v tom jednom okne, takze pri kliku na odkaz na prispevok, ti priamo v tom okne ukaze tu temu. Tu vsak je aj problem, ze tam nie je mozne ist spat. Teda je cez pravy klik a back. Ako nevadi, ale cca desat sekund som rozmyslal ako spat, hladal daky button.
Dizajn a funkcionalita je na omnoho lepsej urovni.
Takze diki Audiotrack, myslim, teda skoro by som povedal, ze viem, ze je to tvoja praca.
Ok, nehovorim, informacie dostanem tie iste, ale ide o to, akym sposobom, ten dizajn, celkovy rozvrh prvkov. Skratka je to urcite na vyssej urovni pre mna ako uzivatela, takto to teda skratim. Ako prve som dufal v bug, aj si to spomenul v poslednom tvojom prispevku, co ste odseparovali pre uzivatelov.
Ten vodotrysk prezijem 
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci sa chapeme, alebo je chyba u mna (ale potom neviem preco by to robilo ) , ale ked kliknem na moja karma , tak mi vyskoci okno , a to okno mi nejde vobec zvacsit vobec nejde maximalizovat (ani sa na to kliknut neda) iba minimalizovat stranku. A to som skusil firefox aj internet explorer.
// tak v opere mi to uz ide, tak zrejme bude problem u mna, lebo mam firefox 2.0.0.18 a nie 3 , sry ,ze som vas otravoval
// tak v opere mi to uz ide, tak zrejme bude problem u mna, lebo mam firefox 2.0.0.18 a nie 3 , sry ,ze som vas otravoval
-
audiotrack
VIP
v dvojkovom firefoxe to robí aj mne, ale ja aj tak takmer všetky linky otváram stredným tlačidlom myši (aby mi ich hodilo do nového tabu) takže keby nenapíšeš a neskúsim tak ani neviemSilmer napísal:neviem ci sa chapeme, alebo je chyba u mna (ale potom neviem preco by to robilo ) , ale ked kliknem na moja karma , tak mi vyskoci okno , a to okno mi nejde vobec zvacsit vobec nejde maximalizovat (ani sa na to kliknut neda) iba minimalizovat stranku. A to som skusil firefox aj internet explorer.
Soviet: to by bola robota navyše, lebo by sa musel generovať link pre každého usera v závislosti od jeho nastavení. Nevravím že by sa to nedalo, skôr chcem naznačiť že sa mi nechce
-
Soviet
Darca
Noo to sme dvaja taky..jednemu sa nechce klikat na button a druhemu sa nechce spravit este daku featurku..Ale ako nizko postavena osoba..opat raz prehravamaudiotrack napísal: Soviet: to by bola robota navyše, lebo by sa musel generovať link pre každého usera v závislosti od jeho nastavení. Nevravím že by sa to nedalo, skôr chcem naznačiť že sa mi nechce
-
Silmer
Darca
tak to s tym strednym tlacitkom som zas ja nevedelaudiotrack napísal:v dvojkovom firefoxe to robí aj mne, ale ja aj tak takmer všetky linky otváram stredným tlačidlom myši (aby mi ich hodilo do nového tabu) takže keby nenapíšeš a neskúsim tak ani neviem
Soviet: to by bola robota navyše, lebo by sa musel generovať link pre každého usera v závislosti od jeho nastavení. Nevravím že by sa to nedalo, skôr chcem naznačiť že sa mi nechce
-
audiotrack
VIP