Priprava na STU BA Fakulta architektury

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Mam jednu dolezitu otazku. Studuju sa na tejto fakulte 2 povinne alebo povinne-volitelne jazyky? Napr. taka nemcina.. Ja nemcinu strasne neznasam.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

v druhom rocniku je ang. alebo nemcina, povinne volitelny. tusim je aj moznost francuzstiny.. ved si mozes dat anglinu. uroven rozlisia podla zatriedovacieho tesu. ja som sa nejako dostal do najlepsej skupiny :|
Frikso
Darca
Darca

Anglina je pohodka, tu mam rad.
V stredu sa idem mrknut na ten pripravny kurz kreslenia. Pravdepodobne sa tam zapíšem. Čo je horšie, že to stoji 3000sk, čo momentalne nemam v ruke a naši maju menšie finančne suchoty.. Uvidim..
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja som sa tu u nas v PP prihlasit na vytvarnu s tym ze mlady chalan co vyucuje sa dost dobre vyzna a pred tymi "chlpatymi ciarami" nas varuje vzdy vravi, ze ked si nie sme isty mame kreslit priam priesvitne a az finalnu linku na prvy sup vytiahnut tmavsie aby bolo jasne ze ona je ta prava.
Shefcho
Novice
Novice

:)

Príspevok od používateľa Shefcho »

...hladam nieco o priprave na talentovky a co nenajdem:)))....nako to uz zmakneme...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kokoz, taketo chu**** robime na farbe, to uz je namiesto kreslenia :)
treba namiesat farby, od ciernej po bielu, od napr. modrej po svetlomodru, od modrej po zelenu napr...
Prílohy
DSC01236.jpg
nejakymarko
Addict
Addict

hoši zistil som prave dnes :D , ze k prihlaske treba pripojit aj CV. poradte pls co take by mal obsahovat taky CV na vysku + ak niekto ma nejaku sablonu, bol by som vdacny prevdacny :)
Frikso
Darca
Darca

Skolacik: Dobre, že pripomínaš, na to som už aj zabudol. Bolo by dobré si aj nejaký napísať..

Dúfam len, že tu prihlášku stihnem podať. V piatok som ju odovzdal triednej, tá tam musí zapísať priemer známok, potom to poputuje k vychovnému poradcovi, ktorý tam hodí štempel, deň si poleží u riaditeľky na stole (neviem na čo, ale ževraj s tym niečo ona ma) a až potom si ju možem podať.
24.11. je uzavierka, vidí sa mi to na osobku do podateľne. Slovenskej pošte nedôverujem.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Frikso napísal:Skolacik: Dobre, že pripomínaš, na to som už aj zabudol. Bolo by dobré si aj nejaký napísať..

Dúfam len, že tu prihlášku stihnem podať. V piatok som ju odovzdal triednej, tá tam musí zapísať priemer známok, potom to poputuje k vychovnému poradcovi, ktorý tam hodí štempel, deň si poleží u riaditeľky na stole (neviem na čo, ale ževraj s tym niečo ona ma) a až potom si ju možem podať.
24.11. je uzavierka, vidí sa mi to na osobku do podateľne. Slovenskej pošte nedôverujem.
Ked to das v Poste doporucene, tak nie je problem... Skola ti to uzna aj ked jej to nepride nacas.
0honey0
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 0honey0 »

len tak som surfovala a nasla som toto forum... takze ja tiez som poslala prihlasku na Fa STU takze aj sa tesim na tie prijimacky.. nebol by den keby som o tom nemyslela.. najviac sa bojim asi tych rovnych ciar.. a tiez mam ten zvyk robit tie strapate ciary lool.. mohol by mi niekto napisat kolko casu bolo na tie ulohy? ako ste sa pripravovali na tu ulohu z navrhovania? a neviete nejaky dobry link kde je podobne vysvetlene ako spravne vymerat veci (pri zatisi aj pri buste) lebo s tym mam trosku problem ... tesim sa na vas vsetkych na prijimackach =) aj na tie party na intrakoch.. len sa tam dostat =) cheers

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 21:01 )
len tak som surfovala a nasla som toto forum... takze ja tiez som poslala prihlasku na Fa STU takze aj sa tesim na tie prijimacky.. nebol by den keby som o tom nemyslela.. najviac sa bojim asi tych rovnych ciar.. a tiez mam ten zvyk robit tie strapate ciary lool.. mohol by mi niekto napisat kolko casu bolo na tie ulohy? ako ste sa pripravovali na tu ulohu z navrhovania? a neviete nejaky dobry link kde je podobne vysvetlene ako spravne vymerat veci (pri zatisi aj pri buste) lebo s tym mam trosku problem ... tesim sa na vas vsetkych na prijimackach =) aj na tie party na intrakoch.. len sa tam dostat =) cheers

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 21:07 )
Skolacik napísal:hoši zistil som prave dnes :D , ze k prihlaske treba pripojit aj CV. poradte pls co take by mal obsahovat taky CV na vysku + ak niekto ma nejaku sablonu, bol by som vdacny prevdacny :)
hahah to aj ja som nato skoro zabudla.. vzory najdes si ich kopec na nete aj s radami co by mal obsahovat dobry zivotopis a co nie.. hlavne strucny aby bol k veci.. kamarat co je na tej skole mi vravel ze oni do toho moc ani nepozeraju ze sa z toho lepsie citaju info o tebe.. hlavne tie skoly ich zaujimaju.. a hlavne nech to nie je pisane ako nejaka essey ale strucne a bez nejakych zbytocnych fraz.. a okrem ineho nezabudni podoktnut tvoje IT skills a zaluby...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

klasicky strukturovany zivotopis, skopiruj z netu a uprav na seba, hotovo.

A skoly beru datum podania, takze ak to das na postu 24.11 tak je to OK
nejakymarko
Addict
Addict

tak so chlapi a baby? na kedy ste pozvani na prijimacky?
Frikso
Darca
Darca

9.1.2009 - Architektura a Urbanizmus
23.1.2009 - Krajinne planovanie
A vy ako? :) Jedna spolužiačka má design už 8.1. tam má so mnou spoločné akurát zátišie, takže budem mať večer o čom premýšlať a psychicky sa naň pripravovať.
nejakymarko
Addict
Addict

takze ocakam ze tu hned vecer popises co a ako prebiehalo atd...ja som pozvany na 12.
Frikso
Darca
Darca

Skolacik: Tak to sa môžeš spolahnúť. Ale keď teba vezmu a mňa nie, tak si ma neželaj :D :smt079

-V stredu na kresleni som si nakreslil prvácku klauzurnu pracu. Išlo o zátišie pozostávajúce zo šuflíkovej skrinky s jedným vybraným šuflíkom, dreveneho kvadra, elipsovitej lampy a venuše na vrchu toho kvadra. Tú venušu nám profesor prekryl drapériou, pretože to na prijímačky nepotrebujeme. :) Ta škola sa mi čim dalej viac lubi

I-cube: Teraz ma ešte napadlo - do ďalšej stredy si mám nakresliť kompozíciu z geometrických telies. Na kurze sme to len tak prefrčali. Nevedel by si mi poradiť nejaké zákonitosti, ktoré by som mal dodržať, čoho sa vyvarovať?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuha,, to netusim :)
toto asi kreslili prvaci... bolo sa treba divat cez tie stojany
Prílohy
DSC01233.JPG
nejakymarko
Addict
Addict

no takze prijimacky sa nezadrzatelne blizia (ja to mam uz v pondelok). Chcem sa opytat ze ci beriete vsetky tie veci co tam mate napisane a pod. a kto je z daleka ako idete a taketo infosky.
elises
Novice
Novice

Príspevok od používateľa elises »

konečne som to tu objavila, síce dosť "skoro" ale predsa :D aj ja idem na prijímačky na FA, ale až 21. a som z toho strašne vystresovaná, až tak že sa neviem dokopať kresliť. :oops:
Napíšte čo tam bolo, budem veľmi rada
dudus21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dudus21 »

oolala :D aj ja idem na prijimacky na fa stu :) ale 22. taky sa tu nenajde? inak bola by som velmi rada keby niekto povedal co tam bolo... par veci som pocula a tej kompozicii sa bojim dost moc aj kolaze..nikdy som nevedela robit kolaz..a ta kompozicia..zevraj vcera robili jedni navrh domu ci coho..neviem si predstavit ako to spravim... treba to aj kreslit ci len zostrojit? prosim napiste niekto ..dakujem
elises
Novice
Novice

Príspevok od používateľa elises »

dudus21 napísal:oolala :D aj ja idem na prijimacky na fa stu :) ale 22. taky sa tu nenajde? inak bola by som velmi rada keby niekto povedal co tam bolo... par veci som pocula a tej kompozicii sa bojim dost moc aj kolaze..nikdy som nevedela robit kolaz..a ta kompozicia..zevraj vcera robili jedni navrh domu ci coho..neviem si predstavit ako to spravim... treba to aj kreslit ci len zostrojit? prosim napiste niekto ..dakujem
ten návrh domu bol z geom. telies? ak hej to môže byť celkom jednoduché :) a tá koláž, toho sa bojím aj ja a ešte zátišia, lebo spolužiak čo išiel na dizajn hovoril že bolo strašne zložité a prekombinované :?
Napísať odpoveď