Prison Break [spoilers]
Ohladom vytknutia clenka by nemalo by byt nic nejasne, hral to, vsetko do seba zapada, chcel sa od nich odlucit cim rychlejsie.hojko napísal:i-cube: Whistler len hral vytknutie clenku, najma v momente ked ich nahanaji vojaci z vaznice a potrebovali utekat??? Nemyslim.
Prvy pokus akoze vytnuty clenok (to ze nebol, je jasne z dvoch veci a to z dovodu vysratia sa na dlahu od mahoneho a ta ten kaskadersky skok na konci casti)
A v priblizne v strede epizody jasne v dialogu naznacil ze by ich rad opustil, ako myslim ze tu nie je o com
Pre mna slusna cast, na konci som bol napaty jak kkt, hlavne kvoli Fernandovi, boa jeho, ten T-Bag, jak zahucal: He knows everything ! Ma poriadne myklo
Ale mozno bude mat Sucre stastie a nezavru ho, moze sa z toho dajako vyvliect, ale co urobia Linc + Michael s Whistlerom to neviem. Uz sa tesim za tyzden
Mne sa zda, ze povedal He knows everything! No ale to je jedno, pruser maju obaja a vyzera to tak, ze do konca tretej serie este vsetci budu bastrngovat v Paname a potom sa to snad ukonci.Drago napísal:Pre mna slusna cast, na konci som bol napaty jak kkt, hlavne kvoli Fernandovi, boa jeho, ten T-Bag, jak zahucal: He does everything ! Ma poriadne mykloAle mozno bude mat Sucre stastie a nezavru ho, moze sa z toho dajako vyvliect, ale co urobia Linc + Michael s Whistlerom to neviem. Uz sa tesim za tyzden
//inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
No podľa mňa bola 1. séria fantastická, ale povedal by som, že 2. sa rozbiehala pomaly, ale nakoniec ju hodnotím tiež ako veľmi dobrú a s 3. je to u mňa rovnako - pomalšie rozbiehanie a skvelé vyvrcholenieGothaR napísal: //inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čo sííí.. bude aj štvrtá séria a tam pôjde scofield do Leopoldova zachrániť sucrehoGothaR napísal:Mne sa zda, ze povedal He knows everything! No ale to je jedno, pruser maju obaja a vyzera to tak, ze do konca tretej serie este vsetci budu bastrngovat v Paname a potom sa to snad ukonci.
//inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
-
Soviet
Darca
Hrozné,Hrozné Hrozné..Fakt ak je to koniec Prison Breaku tak to ukončili viac než hrozne a ak bude 4tá séria tak to ukončili taktiež moc zle..Tipujem že bude aj 4tá..No začať ju budú mať ťažké 
Inak prison-brek.cz si trochu protirečí tak neviem čo si o tom myslieť
najprv napíšu
a potom napíšu

Inak prison-brek.cz si trochu protirečí tak neviem čo si o tom myslieť
najprv napíšu
Kód: Vybrať všetko
Podle zdroje ze zákulisí seriálu a jeho osobního názoru seriál Prison Break skončí a příští rok ho nahradí spin-off s tématem dívčího vězení.a ešte dodám ďalšiu nepozornos seriálu keď v jednej z epizód zabudli na tetovaniePřed pár dny se objevily informace, že by měl seriál možná skončit. Nick Santora napsal ihned svůj názor na toto téma. On sám doufá a pevně věří, že seriál bude nadále pokračovat 4.sérií.
-
Rammer
Light Professional
Dal ich Whistlerovi do vrecka, aby potom na nich uputal policiu.Dieg0 napísal:Osobne som nepochopil aku ulohu mali tie dva "trsatka" co majkl zobral v tom muzeu?Prosim vysvetlite
A inak, tiez sa mi nepaci ukoncenie serialu alebo serie. Som len zvedavy, dokedy to bude ludi bavit a spolocnosti budu zarabat.
-
makaveli
King
KTO NEVIDEL 13TY DIEL, NECH NECITA
13ty diel strasna blbost...
najprv na tom namesti.. ti sniperi na budovach "vobec nevzbudzovali pozornost, boli nenapadni a urcite sa tam bez problemov dostali" wtf
.. ak som si dobre vsimol, ked sa postavil linc s whistlerom, ked odchadzali od toho stolu, linc siel so zbranou v ruke, vsade plno ludi a nikto si ho nevsimol.. wtf
.. ta vymena v muzeu len na zasmiatie, vsade ludi ako nasratych, ale v tej miestnosti len oni sami... vstup do muzka cez detektor kovov, cize v miestnostiach urcite boli kamery ale ta vymena uplne nenapadna, vobec to nevyzeralo ako vymena rukojemnikov, perfektne to spravili.. wtf
no a ten koniec...? inak ako zufalost by som to nenazval..
13ty diel strasna blbost...
najprv na tom namesti.. ti sniperi na budovach "vobec nevzbudzovali pozornost, boli nenapadni a urcite sa tam bez problemov dostali" wtf
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
Supersonic
Light Professional