Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Najdi si to a precitaj si co som pisal. Pisal som, ze pre mna skoncil a uz len zo zvyku to budem pozerat, lebo chcem vediet ako to skonci (nieco v tom zmysle). Moj nazor na to nemenim, ze tretia a aj druha seria su slabucke.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hojko napísal:i-cube: Whistler len hral vytknutie clenku, najma v momente ked ich nahanaji vojaci z vaznice a potrebovali utekat??? Nemyslim.
Ohladom vytknutia clenka by nemalo by byt nic nejasne, hral to, vsetko do seba zapada, chcel sa od nich odlucit cim rychlejsie.

Prvy pokus akoze vytnuty clenok (to ze nebol, je jasne z dvoch veci a to z dovodu vysratia sa na dlahu od mahoneho a ta ten kaskadersky skok na konci casti)

A v priblizne v strede epizody jasne v dialogu naznacil ze by ich rad opustil, ako myslim ze tu nie je o com :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pre mna slusna cast, na konci som bol napaty jak kkt, hlavne kvoli Fernandovi, boa jeho, ten T-Bag, jak zahucal: He knows everything ! Ma poriadne myklo :D Ale mozno bude mat Sucre stastie a nezavru ho, moze sa z toho dajako vyvliect, ale co urobia Linc + Michael s Whistlerom to neviem. Uz sa tesim za tyzden
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Drago napísal:Pre mna slusna cast, na konci som bol napaty jak kkt, hlavne kvoli Fernandovi, boa jeho, ten T-Bag, jak zahucal: He does everything ! Ma poriadne myklo :D Ale mozno bude mat Sucre stastie a nezavru ho, moze sa z toho dajako vyvliect, ale co urobia Linc + Michael s Whistlerom to neviem. Uz sa tesim za tyzden
Mne sa zda, ze povedal He knows everything! No ale to je jedno, pruser maju obaja a vyzera to tak, ze do konca tretej serie este vsetci budu bastrngovat v Paname a potom sa to snad ukonci.
//inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

JJ powedal knows :D.BTW hoddnotim to ako dobru cast len ma este serie nedoriesene kufrik v sofiinych rukach.Alebo som to nepostrehol?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

GothaR napísal: //inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
No podľa mňa bola 1. séria fantastická, ale povedal by som, že 2. sa rozbiehala pomaly, ale nakoniec ju hodnotím tiež ako veľmi dobrú a s 3. je to u mňa rovnako - pomalšie rozbiehanie a skvelé vyvrcholenie :) Takže si stále myslím, že Prison Break sa oplatí pozerať aj bez ohľadu na to, že možno 2. a 3. séria boli horšie ako tá 1.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

GothaR napísal:Mne sa zda, ze povedal He knows everything! No ale to je jedno, pruser maju obaja a vyzera to tak, ze do konca tretej serie este vsetci budu bastrngovat v Paname a potom sa to snad ukonci.
//inak sa stotoznujem s Hojkom, pre mna PB znamena iba prva seria, druhu a tretiu pozeram len z povinnosti
čo sííí.. bude aj štvrtá séria a tam pôjde scofield do Leopoldova zachrániť sucreho :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

podla 1.seria to bol prevrat, nieco neskutocne....ale myslim si ze bez druhej serie by to nemalo az taku plnu hodnotu, teda v druhej serii sa velmi vela veci vyjasnilo, no a tretia seria..ok..to uz nema take grady
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ZAP: Nakolko sa pocitalo s druhou ci tretou seriou, tak nebol ziadny dovod na to, aby veci objasnovali uz v prvej serii.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

ak si mám toto vysvetliť ako koniec prison breaku tak debilný koniec, ak si to mám vysvetliť ako pokračovanie a ukončenie tretej série, debilné ukončenie série.. To už LOST je oproti pb o 100 bodov vyššie.. :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

mne sa to pacilo, len skoda chudaka Sucre-ho ... podla mňa spravia aj tu stvrtu seriu, potom neviem ako ho chce Michael zachraňovat a este aj nahanat Gretchen :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hrozné,Hrozné Hrozné..Fakt ak je to koniec Prison Breaku tak to ukončili viac než hrozne a ak bude 4tá séria tak to ukončili taktiež moc zle..Tipujem že bude aj 4tá..No začať ju budú mať ťažké :D

Inak prison-brek.cz si trochu protirečí tak neviem čo si o tom myslieť :)
najprv napíšu

Kód: Vybrať všetko

Podle zdroje ze zákulisí seriálu a jeho osobního názoru seriál Prison Break skončí a příští rok ho nahradí spin-off s tématem dívčího vězení.
a potom napíšu
Před pár dny se objevily informace, že by měl seriál možná skončit. Nick Santora napsal ihned svůj názor na toto téma. On sám doufá a pevně věří, že seriál bude nadále pokračovat 4.sérií.
a ešte dodám ďalšiu nepozornos seriálu keď v jednej z epizód zabudli na tetovanie :)
Prílohy
brekeke
brekeke
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Osobne som nepochopil aku ulohu mali tie dva "trsatka" co majkl zobral v tom muzeu?Prosim vysvetlite
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Dieg0 napísal:Osobne som nepochopil aku ulohu mali tie dva "trsatka" co majkl zobral v tom muzeu?Prosim vysvetlite
Dal ich Whistlerovi do vrecka, aby potom na nich uputal policiu.

A inak, tiez sa mi nepaci ukoncenie serialu alebo serie. Som len zvedavy, dokedy to bude ludi bavit a spolocnosti budu zarabat.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Az netypicky koniec na serialy, skoncilo to takmer uspokojivo az na secreho a mozno na tu pomstu. Kedze dve dejove linie nenasli koniec myslim ze bude 4 seria.

K poslednej casti, najviac sa mi pacil ten song na konci :D prebehli mi myslou vsetky tri serie, myslim ze to nebola strata casu :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Retne napísal: K poslednej casti, najviac sa mi pacil ten song na konci :D
jj ten musím pochváliť aj ja :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

KTO NEVIDEL 13TY DIEL, NECH NECITA

13ty diel strasna blbost...
najprv na tom namesti.. ti sniperi na budovach "vobec nevzbudzovali pozornost, boli nenapadni a urcite sa tam bez problemov dostali" wtf :? .. ak som si dobre vsimol, ked sa postavil linc s whistlerom, ked odchadzali od toho stolu, linc siel so zbranou v ruke, vsade plno ludi a nikto si ho nevsimol.. wtf :o .. ta vymena v muzeu len na zasmiatie, vsade ludi ako nasratych, ale v tej miestnosti len oni sami... vstup do muzka cez detektor kovov, cize v miestnostiach urcite boli kamery ale ta vymena uplne nenapadna, vobec to nevyzeralo ako vymena rukojemnikov, perfektne to spravili.. wtf :shock: no a ten koniec...? inak ako zufalost by som to nenazval..
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ble ble ble :)

nech zije prva a druha seria ..thats all :) tretia.. je S H I T proste :)

neputava, nezaujimava.. keby tam nemali T-Baga, tak asi ani nepozeram :)

osobne som zacal pozerat LOST, tamto uz je ina kava ;)

ale kazdemu kto Prison Break nepozeral este - rad odporucavam si to pozriet.. ale len tie 2 serie ;)
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

:? Perfekna cast, na tento serial som si zvykla, bolo by mi luto keby skoncil. Vzila som sa do toho, ked mal Michael slzy na krajicku ja som uz revala... :) :D
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

toto uz je posledna cast?ci preco bol taky zaver s tou hudbou?
Napísať odpoveď