|
| Autor |
Správa |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 550 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
Strasne rad by som si pozrel 4. Seriu len ju neviem najst na nete. |
to bude tym, ze stvrta seria sa este nevysielala
Tomasko: mne sa praveze absolutne nepacila tretia seria
s tou Sarou som zvedavy aj ja, u mna PB hodne upadol, predpokladam, ze to spravia na sposob a la Dallas ze tretia seria bol vlastne len sen a Sara je ziva a zdrava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1943 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
Tomasko nebolo by zle ... Ja som mal prave FOX verziu z titulkami ... a to zakoncenie 3. Serie ma vytocilo ... Uz sa tesim
Vsetky 3Serie boli bombove ... zatial som nemal vyhrady. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:59 Predmet: |
|
|
tak sara odisla koli tehotenstvu som cital... a to, ze sa ma vratit ma dost sklamalo ako vacsinu, no vrati sa koli tomu, ze divaci spisovali internetove peticie a tak, no neviem...
inak sara bola moja platonicka laska v tomto seriale  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 550 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
| tak mojou platonickou laskou bola Sofia, jediny dovod preco som pozeral 3 seriu |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 0:58 Predmet: |
|
|
4x01: Scylla
September 2008 | 8/7c FOX |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
kedy asi bude nadabovana tretia seria po SK nahodou neviete co ?
ked uz som napisal prispevok, este by som chcel vediet tieto veci:
po natoceni prvej serie, za ako dlho bola nadabovana, a kedy bola vysielana v TV
po natoceni druhej serie, -||- ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7981 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 21:02 Predmet: |
|
|
prva seria vysla v polke roku 05..
a jojka ju zacala davat v polke roku 07
nemyslim si ani ze ma jojka vobec 3 seriu zakupenu... to potrva.. podla mna este ani nie do konca roka 08 |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 21:36 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
prva seria vysla v polke roku 05..
a jojka ju zacala davat v polke roku 07
nemyslim si ani ze ma jojka vobec 3 seriu zakupenu... to potrva.. podla mna este ani nie do konca roka 08 |
hmm a nahodou nevies kedy vyde(nie som si isty ako a na akom mediu vychadzaju serialy na predaj pre komunitu) na dvd so slovnskym dabingom ???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 21:42 Predmet: |
|
|
myslis ako predavaju dvdcka s eng dabingom ? ale ty chces slovensky ? to ani neviem ze by sa dalo kupit.. ale stiahnut sa da  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 8:55 Predmet: |
|
|
myslis ako predavaju dvdcka s eng dabingom ? ale ty chces slovensky ? to ani neviem ze by sa dalo kupit.. ale stiahnut sa da  |
ale to dvd bolo na stiahnutie az potom co boli na jojke odvysielane niektore casti, ze?
aj tak uz som to tu raz spominal, slovensky dabing je nieco strasne na tomto seriali |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 16:01 Predmet: |
|
|
| neviem na co je vam to po slovensky, mne sa to ovela viac paci v anglictine a s titulkami |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 17:02 Predmet: |
|
|
| heLLhole napísal: |
| neviem na co je vam to po slovensky, mne sa to ovela viac paci v anglictine a s titulkami |
aj mne... slovensky dabing sa mi vobec nepaci.. nepasuju mi tam tie hlasy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sacek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 371
Zaslal: 12 Máj 2008, 18:16 Predmet: |
|
|
| mne tam z tych slovenskych hlasov najviac pasuje ten, co dabuje micheala. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 12 Máj 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
praveze ako fakt jediny serial ktory som pozeral v eng a potom som pocul v tom slovenskom dabingu.. tak sa mi ten dabing pacil... nie je taky drbnuty ako ine.. a hlasy sa celkom hodia.. ale uz sa par krat stalo ze vyznam vety v dabingu bol iny ako v originale...
| Tomasko napísal: |
| ale to dvd bolo na stiahnutie az potom co boli na jojke odvysielane niektore casti, ze? |
nie.. ziadne DVD nebolo a ani neni alebo aspon neviem ze by bolo na stiahnutie alebo zakupenie
jedine ako som pisal si mozes stiahnut RIPy serialu, ktory naripovali z telky pri vysielani PB na jojke |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 399
Zaslal: 14 Máj 2008, 21:01 Predmet: |
|
|
| praveze ako fakt jediny serial ktory som pozeral v eng a potom som pocul v tom slovenskom dabingu.. tak sa mi ten dabing pacil... nie je taky drbnuty ako ine.. a hlasy sa celkom hodia.. ale uz sa par krat stalo ze vyznam vety v dabingu bol iny ako v originale... |
mne sa tiez ten slovensky dabing velmi nepaci ale ak ho mam porovnat napr. z LOST tak je to este celkom dobre, ale aj tak si to radsej pozriem v eng+cz titulky. A v tom dabingu mi vobec nesedi T-Bagov hlas, v eng dabingu znie ako psychopat(sedi presne na tu postavu) a v slovenskom je taky cudny, proste to neje ono, original je original . A to stym, ze vyznam viet sa meni je v slovenskom dabingu dost casta zalezitost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|