|
|
|
| Autor |
Správa |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
nie.. ziadne DVD nebolo a ani neni alebo aspon neviem ze by bolo na stiahnutie alebo zakupenie
jedine ako som pisal si mozes stiahnut RIPy serialu, ktory naripovali z telky pri vysielani PB na jojke |
anglicke je http://sk.wikipedia.org/wiki/Prison_Break#Druh.C3.A1_s.C3.A9ria
slovenske neviem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7986 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
| vsak ja viem ze anglicke je.. a tiez aj DVDrip z neho... ale slovenske nie je a nikdy som ani nevidel hocijaky serial ze by takto bol |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 11:53 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| vsak ja viem ze anglicke je.. a tiez aj DVDrip z neho... ale slovenske nie je a nikdy som ani nevidel hocijaky serial ze by takto bol |
a odkial su svk dvd ripy bez reklamy a loga JOJ ? ja mam natahane take ripy, ze si mozem prepnut ci chcem eng alebo svk jazyk...
proste ako keby to bolo normalne dvd(bez akehokolvek zneprijemnenia)
ci to je len zmenena zvukova stopa ?
| Kód: |
Televízia Fox zverejnila oficiálny popis nasledujúcej série seriálu Prison Break. Keďže ide o oficiálny popis, ktorý čo to poodhaľuje o deji v 4. sezóne, zaradili sme ho do samostatnej novinky a nie do novinky o spoileroch. Oficiálny popis nájdete vo vnútri článku.
Najväčší útek v televíznej histórií pokračuje keď PRISON BREAK vstupuje do svojej napínavej, akciou nabitej štvrtej série.
Po zosnovaní úteku z diabolského panamského väzenia Sona, sa bratia Michael Scofield (Wentworth Miller) a Lincoln Burrows (Dominic Purcell) rozhodnú nájsť spravodlivosť v boji proti Spoločnosti (The Company) - tieňom zahalenej organizácií zodpovednej za zničenie ich životov a smrť ženy, ktorú Michael miloval, Dr. Sary Tancredi (Sarah Wayne Callies).
Počas ich cesty za pomstou sa Michaelov svet obráti úplne naruby, keď zistí že Sara je stále nažive. Uvedomujúc si, že jediná cesta ako sa naozaj oslobodiť a pomstiť, je nájsť Saru a zničiť Spoločnosť. Za pomoci vládneho dôstojníka zostavia skupinku spojencov a známych tvárií vrátane Mahonea (William Fichtner), Sucreho (Amaury Nolasco) a Bellicka (Wade Williams), aby im pomohli pri ich zdanlivo neuskutočniteľnej misii. Nanešťastie pre bratov musia do zoznamu pridať aj T-Baga (Robert Knepper), ktorý nevedomky vlastní životne dôležitý kľúč, ktorý by im pomohol vyhrať túto ich doteraz najdôležitejšiu výzvu.
Čoskoro však zistia, že oveľa ťažšie než dostať sa von, je dostať sa dnu. |
ako je mozne ze sara bude zit, ked ju videl LJ umierat ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 842 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 12:29 Predmet: |
|
|
| heh zas sa to riadne zamotava, akurad vcera som dopozeral tretiu seriu a nie nadarmo lj povedal ze ta kur*a odrezala sare hlavu nevidel som to zatvoril som radsej oci...takze sara zije, mahona uz tam nemuseli pliest uz ma sere |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 550 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 12:59 Predmet: |
|
|
| @AXO: Sara zazracne ozije, pretoze si to vyziadali divaci a aj herecka sa chce vratit |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 399
Zaslal: 17 Máj 2008, 13:59 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
| ako je mozne ze sara bude zit, ked ju videl LJ umierat ? |
LJ mal na hlave cierny sacok, nikdy sa nehovorilo, ze videl saru umierat, on ju iba pocul ako krici
dufam, ze si to dobre pametam |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 17 Máj 2008, 14:20 Predmet: |
|
|
tak LJ ju nevidel umierat, ale este taka otazka ma napada, ze ked prepustali LJ tak sara uz nikde nebola, ked ho prevazali(a sucre ich zblokoval) tak tam bol ina LJ...
no ved uvidime ci to nejako vysvetlia...
ma sa objavit hned v prvej casti 4. serie... jadam sa michael opyta kde sa vzdala  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7986 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 19:23 Predmet: |
|
|
a odkial su svk dvd ripy bez reklamy a loga JOJ ? ja mam natahane take ripy, ze si mozem prepnut ci chcem eng alebo svk jazyk...
proste ako keby to bolo normalne dvd(bez akehokolvek zneprijemnenia)
ci to je len zmenena zvukova stopa ? |
su to anglicke DVDripy akurat s nahradenym zvukom.. namiesto eng je tam ripnuty zvuk z TV, z jojky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 15:16 Predmet: |
|
|
Uz sa tesim, som zvedavy ako v tom bude zamotany T-Bag, podla mna budu chciet tu knizku. Inac jaktoze sa tam nic nepise o Gretchen a Whistlerovi, o kt. vlastne dokopy nic nevieme co su zac ( hlavne Whistler akoze rybar ) a som zvedavy ako sa spoja s Alexom kt. sa dal opat dokopy s Company Prva epizoda ma mat 2 hodiny
teraz citam ze T-bag mozno nebude v Sone na zaciatku to teda chcem vediet ako sa odtial ten kripel dostal |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 15:32 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
Uz sa tesim, som zvedavy ako v tom bude zamotany T-Bag, podla mna budu chciet tu knizku. Inac jaktoze sa tam nic nepise o Gretchen a Whistlerovi, o kt. vlastne dokopy nic nevieme co su zac ( hlavne Whistler akoze rybar ) a som zvedavy ako sa spoja s Alexom kt. sa dal opat dokopy s Company Prva epizoda ma mat 2 hodiny
teraz citam ze T-bag mozno nebude v Sone na zaciatku to teda chcem vediet ako sa odtial ten kripel dostal |
pocka kym vsetci zaspia a presmikne sa cez zle zatvorene dvere.. ale aby to bolo napinave sa mu tam zachyti ta umela ruka tak ju tam bude musiet nechat, v piatej serii sa po ňu mozno vrati..
no a k veci, je to divne ze sa maju vsetci spojit.. akoze mahone ktory je zrazu kamarat s Whistlerom si uvedomi a prejde na druhu stranu? wtf? uvidime..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 18 Máj 2008, 19:31 Predmet: |
|
|
aku knizku ? neviem si spomenut |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1177 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 19:42 Predmet: |
|
|
najlepsie bolo na konci tretej serie ked uz zomrel Lechero a T-Bag zacal rozdavat peniaze a krizal:vsetci sme si rovny....a o chcvilku skandovali T-Bag T-Bag....a on bude zas panom veznice  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
aku knizku ? neviem si spomenut |
tu ktoru stale Whistler mal pri sebe..
ta encyklopedia o vtakoch ci o com..
mali tam byt napisane nejake GPS koordinaty myslim
//jou 700. prispevok |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 18 Máj 2008, 20:35 Predmet: |
|
|
| Prva epizoda ma mat 2 hodiny |
pls napis aj odkaz kde si to precital, rad pozistujem nove info
| tomek00 napísal: |
tu ktoru stale Whistler mal pri sebe..
ta encyklopedia o vtakoch ci o com..
mali tam byt napisane nejake GPS koordinaty myslim
//jou 700. prispevok |
jaaj uz viem ja som len nevedel, lebo ked sme sa s kamosmi o tom bavili tak sme to volali prirucka o vtakoch preto som nevedel ze aka knizka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 20:42 Predmet: |
|
|
| den333 napísal: |
najlepsie bolo na konci tretej serie ked uz zomrel Lechero a T-Bag zacal rozdavat peniaze a krizal:vsetci sme si rovny....a o chcvilku skandovali T-Bag T-Bag....a on bude zas panom veznice  |
tbag je asi nazaujimavejsia postava serialu (spolu so sarou) pre mna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|