|
|
|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9397 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 11:47 Predmet: |
|
|
keby sa whistler vratil ako zijuca osoba tak to by bol uz brutal ako fakt...
a inak aj u mna je oblubena osoba Mahone... inak mi aj doslo luto ked mu ten cierny fagot zabil zenu a syna... myslim si, ze teraz uz ma vsetko v <>
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 696
Zaslal: 04 Sep 2008, 11:56 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
keby sa whistler vratil ako zijuca osoba tak to by bol uz brutal ako fakt...
a inak aj u mna je oblubena osoba Mahone... inak mi aj doslo luto ked mu ten cierny fagot zabil zenu a syna... myslim si, ze teraz uz ma vsetko v <> |
A Sara bolo co ? To bolo imho je tiez brutal Este uletenejsie nez Bobby z Dallasu.
No a inac, nieje to tak, ze LJ povedal v tej tretej serii, ze VIDEL, ako Saru zabili?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
A Sara bolo co ? To bolo imho je tiez brutal Este uletenejsie nez Bobby z Dallasu.
No a inac, nieje to tak, ze LJ povedal v tej tretej serii, ze VIDEL, ako Saru zabili? |
Ved ta sara co je pri majklovi neni ta sara ktora bola akoze zabita tu ma este stale spolocnost zavretu, vid druhy diel 40 minuta 39 sekunda
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6598 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 13:11 Predmet: |
|
|
| Bobr napísal: |
Ved ta sara co je pri majklovi neni ta sara ktora bola akoze zabita tu ma este stale spolocnost zavretu, vid druhy diel 40 minuta 39 sekunda  |
Cozeee? Daj screen pls, ja som tie diely uz zmazal.
//nepomylil si si ju s Gretchen?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

|
Zaslal: 04 Sep 2008, 13:26 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
| Cozeee? Daj screen pls, ja som tie diely uz zmazal. |
teda podla mna to bola ona ked budem doma najdem screen
|
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 01.08.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 13:28 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
No a inac, nieje to tak, ze LJ povedal v tej tretej serii, ze VIDEL, ako Saru zabili? |
Myslim, ze povedal, ze to iba pocul...
| Bobr napísal: |
Ved ta sara co je pri majklovi neni ta sara ktora bola akoze zabita tu ma este stale spolocnost zavretu, vid druhy diel 40 minuta 39 sekunda  |
Ty tam vidis nieco co my nie? btw v 39. sec. je zaber na cukrika a na Sarine vlasy. Ale mozno mas iny release. Ja mam Prison.Break.S04E02.PROPER.HDTV.XviD-2HD
// Aha jasne... pomylil si si ju s Gretchen
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

|
|
| Návrat hore |
|
 |
pippo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 189 Bydlisko: Code: Milky green Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 13:48 Predmet: |
|
|
jasna gretchen
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Zaslal: 04 Sep 2008, 15:14 Predmet: |
|
|
No ale keby to bola Sara ! Hmm ... to by hned bolo lepsie D
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4031 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 15:16 Predmet: |
|
|
preco by tam potom davali scenu s nervovym vylevom Sary, ked si spominala pri tom okne na "dvore" na mucenie a mlatila tam tym drevenym klatom? a preco sa v predchadzajucom dieli zlakla michaela ked k nej podisiel k oknu? to by akoze mucili aj "nahradnu" saru ked ma nocne mory a posttraumaticky stres? ale aspon ze sa T-Bag najedol na rozdiel od hentej - tri lyzice vody a jedna medu
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 04 Sep 2008, 15:23 Predmet: |
|
|
Je to urcite Gretchen, hoci sa trochu podoba, ale vyraz v ociach hovori za vsetko
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1943 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
| Kibo napísal: |
ale aspon ze sa T-Bag najedol na rozdiel od hentej - tri lyzice vody a jedna medu  |
Tak hentej to asi staci, kedze bude mat v dalsej casti dostatok energie na utek.... omg svadci to k tomu ze sa ku nim prida
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.03.2005 Príspevky: 2082 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 17:35 Predmet: |
|
|
V prvom dieli ako mal ten cernoch zastrelit Gretchen, a potom isla dalsia scena, to bolo riadne priehladne. Uz predtym som vedel, ze to neurobi, a to vedel asi kazdy
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 04 Sep 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Tak hentej to asi staci, kedze bude mat v dalsej casti dostatok energie na utek.... omg svadci to k tomu ze sa ku nim prida  |
Ona sa k nim urcite neprida, a keby nahodou hej, tak len preto lebo by ju potrebovali napr. na pristup k dalsej karte a pod. Ved ona mucila nasu zlatu Sarah
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Zaslal: 04 Sep 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
| piton napísal: |
Ona sa k nim urcite neprida, a keby nahodou hej, tak len preto lebo by ju potrebovali napr. na pristup k dalsej karte a pod. Ved ona mucila nasu zlatu Sarah  |
Prave preto sa k nim pridat musi. Bude tam strasny emocionalny rozpor !
Mam pocit, ze nieco podobne by sme mali prezivat vo vztahu Lincoln - Mahone, ale tam je to niake slabe ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|