|
|
|
| Autor |
Správa |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1942 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 19:38 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
Prave preto sa k nim pridat musi. Bude tam strasny emocionalny rozpor !
Mam pocit, ze nieco podobne by sme mali prezivat vo vztahu Lincoln - Mahone, ale tam je to niake slabe ... |
A co take vazne sa medzi nimi stalo? by sa to kludne dalo porovnat asi k prvej serii kde bol problem Bellick a s nim nikto nema ziaden problem...
Btw, Mahone nejako dobre zvlada smrt rodiny.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 19:54 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
A co take vazne sa medzi nimi stalo? by sa to kludne dalo porovnat asi k prvej serii kde bol problem Bellick a s nim nikto nema ziaden problem...
Ved uvidime ako to bude pokracovat naco predbiehat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9397 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
Gretchen mucila Saru... taktiez moj oblubenec Kellerman ju mucil.. a potom spolupracovali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 696
Zaslal: 04 Sep 2008, 21:34 Predmet: |
|
|
No vsak on nim niak sluboval v Saune (ci jak sa to pise), ze vsetkym pomoze a potom sa Mahone proti Lincovi obratil ci jak to bolo. Pomerne nezaujimave, ale tvaria sa, jak keby malo ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 04 Sep 2008, 21:51 Predmet: |
|
|
| Lincoln je nasraty na mahoneho za to, ze mu zabil otca predsa |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2008, 0:31 Predmet: |
|
|
Indigo: Odstranenie tetovania laserom
Šu-Do: Sice boli u Mahoneho policajti, ale zabit ich nemusel, ved kolko veci sme si uz mysleli a nestali sa Je to sice malo pravdepodobne, ale aj tak.
Bobr: To bola Gretchen, je to tam jasne vidiet, alebo som slepy? Jej tvar, cierne vlasy, no cela Gretchen. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Zaslal: 05 Sep 2008, 1:37 Predmet: |
|
|
Ja som netvrdil, ze to je surealne Len mi to prislo vtipne, ze nikdy nemenil svoj image, ale tetovanie mu zrazu prislo ako neuveritelny poznavaci bod, ktory musi ist prec.
Inac co som pocul, tak laser ma tusim problemy s farebnymi tetovaniami. Po chirurgii zas ostava jazva (ak sa dobre pamatam, niesom si uz plne isty), co u Michaelovho pripadu bolo jedno.
No a inac potvrdim, je to urcite Gretchen a uz nepolemizujme, ci ano alebo nie, stopercent ona. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4031 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2008, 8:15 Predmet: |
|
|
no hlavne sa mi najviac pacilo, ze pri razsahu jeho tetovani sa pri odstranovani tvaril ako keby ho drali z koze a na druhy den si vykracoval ako nic vobec by nebol obviazany a ponatierany mastickami od vymyslu sveta
// dik makaveli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1349 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2008, 8:32 Predmet: |
|
|
KIBO:
| http://www.tattoo-piercing.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=9 napísal: |
..Miesto zasiahnutia opuchne a začervenie a intenzita začervenania znova závisí od odtieňa farby v pokožke. V miestach zásahu laserom začnete mať pocit popálenia. Presnejšie popálenia slnkom. Na ošetrenie miesta sme veľmi úspešne použili spray Panthenol, ktorý zasiahnuté alebo ošetrené miesto veľmi príjemne uvolnil. Na nasledujúci deň po ošetrení boli miesta ošetrenia laserom síce ešte stále začervenané, ale opuch ustúpil a citlivosť miesta bola len mierne zvýšená na dotyk. Vzhľad odstraňovaných tetovaní bol rôzny. Niektoré vyzerali, ako by ich niekto chcel vytetovať, ale bez použitia tetovacej farby to znamená, že bolo vidno už len začervenané miesta, ktoré pripomínali, ako tetovanie vyzeralo a po ústupe začervenania pokožka ostala čistá, niektoré boli o 50% svetlejšie ako pôvodne a niektoré tetovania, hlavne tie, ktoré boli prekrývané, vyzerali skoro ako pred ošetrením laserom. Doba hojenia je individuálna. V podstate berte stav po tetovaní ako stav po slabšom popálení slnkom. Aspoň tak by sa to dalo prirovnať pre tých, čo už niečo z toho prežili.
Ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že stav po ošetrení laserom je oproti spomínaným podstatne slabší. Počas doby hojenia je dobré zvýšiť pohyb hlavne v mieste ošetrenia, aby ste mali lepší obeh krvi... |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2008, 10:16 Predmet: |
|
|
| Btw, Mahone nejako dobre zvlada smrt rodiny.... |
A ste si istí, že mu zavraždili ženu aj dieťa? Lebo ja som žiadne mŕtvoly nevidel a v seriály je možné čokoľvek ak už oživili aj Saru.
Inak, podľa mňa to bol celkom dobrý začiatok série. Teším sa na ďalšie časti |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patjo Light Star

Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 284
Zaslal: 05 Sep 2008, 11:09 Predmet: |
|
|
skoda ze Majkl zomrie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 05 Sep 2008, 21:09 Predmet: |
|
|
| Patjo napísal: |
skoda ze Majkl zomrie  |
co tu ty pises ?
inak je hned jasne, ze ta v tej malej miestnosti kde jej doniesli med je Gretchen.. bolo mi to jasne hned.. inak.. ak mal niekto rls od 2HD tak vie, ze Gretchen utecie.. pretoze na konci druhej casti v titulkach to bolo ukazane ako Gretchen tam rozkope toho, co jej tam doniesol ten med.. tipujem, ze potiahne za jedno lano s Michaelom a zvyskom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Zaslal: 06 Sep 2008, 3:35 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
co tu ty pises ?
inak je hned jasne, ze ta v tej malej miestnosti kde jej doniesli med je Gretchen.. bolo mi to jasne hned.. inak.. ak mal niekto rls od 2HD tak vie, ze Gretchen utecie.. pretoze na konci druhej casti v titulkach to bolo ukazane ako Gretchen tam rozkope toho, co jej tam doniesol ten med.. tipujem, ze potiahne za jedno lano s Michaelom a zvyskom |
A Michael by sa do nej mohol zamilovat, alebo s nou mat minimalne aferu :DDD Taka jemna telenovelka do toho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2010 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2008, 10:32 Predmet: |
|
|
| toto bol koniec dielu jak naozaj....cele mi to pripadalo ako zbytocny diel, len aby sa im podarilo naplnit tych 22 dielov co si fox objednal, hluchy diel, nic zajimave |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6596 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2008, 10:37 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
| toto bol koniec dielu jak naozaj....cele mi to pripadalo ako zbytocny diel, len aby sa im podarilo naplnit tych 22 dielov co si fox objednal, hluchy diel, nic zajimave |
No podla mna to bol fajn diel, teda pacil sa mi viac ako 4x02. Aj oni sa trochu posunuli v patrani
No velmi som nerozumel tomu, o com sa bavil t-bag s tym typkom, viem ze t-bag chcel peniaze a ze sa maju stretnut, ale ostatne som nepobral  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|