Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Venom
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Venom »

inac je fajn ze si lincoln a mahone podali ruky..... :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Linc a Mahone BFFE !!! :DD Ach skoro som utieral slzicky z tej peknej sceny.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Jaj no akurat som dopozeral, ale zda sa mi ze to nejako straca uroven, kedysi som to hltal jeden diel za druhym ale teraz sa tam skoro cely diel nic nedeje a ked sa deje tak :lol: , dufam ze sa to este trocha rozbehne aby som to nepozeral len s povinnosti ze som uz raz zacal ale preto ze ma to opat bavilo:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Bobr napísal:Jaj no akurat som dopozeral, ale zda sa mi ze to nejako straca uroven, kedysi som to hltal jeden diel za druhym ale teraz sa tam skoro cely diel nic nedeje a ked sa deje tak :lol: , dufam ze sa to este trocha rozbehne aby som to nepozeral len s povinnosti ze som uz raz zacal ale preto ze ma to opat bavilo:)
No bohuzial...ja som len rozmyslal, ci sa na konci 4tej serie zas dostanu do vazenia a pocas celej piatej serie sa budu snazit ujst :lol:
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Kvalita 4-tej série stúpa (podľa mňa :oops: ) Záver 3-tej časti (Shut Down) srdce-rvúci. Čisto technicky vzaté nemusím sa na to pozerať len z povinnosti ako to bolo u 3-tej série. najviac to zabila Burrowsova hláška: wanna stop breathing??? :smt043 a dúfam že kvalita pôjde už iba hore...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No ak pominieme este vacsiu surealnost deju :D, tak je pravda, ze to nieje uz taky uplny odpad ako to byvalo pri 2hej serii (preboha), alebo pri 3tej.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Taktiez sa priklanam k nazoru, ze ide o zbytocnu cast, pretoze sa v nej podla mna nic zaujimave nestalo. To, ze zrusia projekt v FBI som necakal, ale potom bolo viac ako jasne, ze bud bude pokracovat alebo pojdu na vlastnu past, ina moznost tam nebola, nakolko ma serial pokracovat dalsimi castami.

Co sa tyka obsahu, tak nic zaujimave, hluposti o serveroch a routroch, asi take ako v pripade kriminaliek CSI na JOJke..., jedine plus bolo natocenie tej schodze ludi, ktori by mohli mat zvysne casti pre dekodovanie. Este by ma zaujimalo, ze ci ten cernoch zabil toho senatora (ci co to je), ktory zaplatil kauciu. Hoci bolo pocut v vystrel a prestrih v tom momente, uplne by som na to nevsadzal, pretoze v PB je vsetko mozne a tak je mozne, ze sa este objavi. Sceny s T-Bagom boli take oddychove, akurat na zasmiatie ako si uziva luxus, ako sa sprchuje, spieva si..., no a Bellick sa zachoval klasicky ako prasa.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat.. :D
takze Mahonemu zabil ten chumaj len syna.. zena ostala zit, momentalne je pod ochrannou väzbou... Sara musi vsetko vykecat.. cize Bruce povedal ze je v L.A., cize niga uz ma nejaku aku taku lokalitu... najviac ma sere, ze ked boli vsetci drzitelia kariet pokope, ze tam nemohol niekto od nich z tych agentov tam vbehnut a neurobit nieco... takto sa to bude vsetko obchadzat.. som zvedavy co bude na tych kartach.. ak sa to dozvieme, co teda je ta Scylla... ale je vidno, ze ten co pise diely ma teda neuveritelnu fantaziu.. i ked nie uz taku cool ako v prvych seriach.. ale tak ok no :)) dalsi diel o 6 dni
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Šu-Do napísal:no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat.. :D
Mňa režiséri odrbali pekne. Ja som to vôbec nepostrehol :D až teraz keď som si prečítal tvoj post
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

imho Linc + hasičská sekera :smt023
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Su-Do taky detail. Oni tie karty nenosia so sebou.

Hlavne ked uz si spravis tu namahu mat 6 roznych, tak najslabsi clanok celeho planu by bolo stretnutie vsetkych a to asi nespravis len tak volne bez nikoho, ze mfp, pome si sadnut do parku na pivo, vsak o nas asi aj tak nebude vediet a nikto si nevsimne 6 ciernych limuzin so zadymenymi sklami ... :D

Inac klasika, 90% veci co sa stali bud niesu iste, alebo ich stihli este v tom dieli vyvratit. Klasika.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale este zahadnejsie na Lincovom behu na zahranu bolo, ze nepotreboval kartu na otvaranie dveri...
som zvedavy ako ich v LA najde.... predpokladam, ze sa len tak ocitne v pristave a "aha" :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jackb napísal:ale este zahadnejsie na Lincovom behu na zahranu bolo, ze nepotreboval kartu na otvaranie dveri...
som zvedavy ako ich v LA najde.... predpokladam, ze sa len tak ocitne v pristave a "aha" :?
No v pripade poziarneho poplachu je bezpecnejsie, ked su vsetky dvere otvorene :)
Ale nerozumiem tomu, ze v tej serverovni nebol nejaky pohybovy senzor alebo nejaky system na otvorenie dveri v nudzi. Taketo nebezpecne systemy su asi iba vo filmoch :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Šu-Do napísal:no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat.. :D
no nad tym som sa aj ja pozastavil... a pridavam sa k tomu nazoru, ze tam bolo plno hluposti o routeroch. Je jasne, ze routery ziadne maily neukladaju :roll: a k tomu by ten "hacker" hned vedel, na ktory sa pripojit a kde to najde... proste nezmysel :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne sa stvrta seria paci. Lincoln s tou sekerou bol genialny. :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Som spokojny s tymto dielom, bol celkom podareny. Skoda, ze sa zatial nevyvija Michaleova krv, ci Gretchen. Snad v dalsom dieli.

Najviac sa mi zatial paci postava Wyatta, vnasa zase do serialu nieco dramatickejsie.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

posledný diel ma úplne dojal. pekne to išlo tempom že vymyslíme si akciu, aby boli diváci v napätí, akciu vystupňujeme úplnymi blbosťami (michael nepovedal lincolnovi kde presne sú, ale lincoln ako skúsený inžinier zamieril priamo tam, kde predpokladal serverovňu, a čuduj sa svete, nepotreboval na to ani žiadne inžinierske vzdelanie), cez zrušenie a znovu obnovenie akcie, michaelove okamžité lúštenie kódov a GTA akciu zo získaním taxíka. proste snaha napchať do jedného dielu čo najviac akcie, ale absolútne to nie je niečo, čo by nútilo človeka netrpezlivo čakať na ďaľší diel. začína sa to podobať na niečo ako gossip girl, proste dá sa to kukať, kuknem diel, trošku ma to zaujme, za mesiac si na to spomeniem, vypnem mozog, kuknem ďaľší diel atď... ale už to nie je také že sa človek trasie na ďaľší diel, teraz mi je úplne jedno či bude pokračovanie zajtra alebo za rok.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Presne suhlasim s koshom, pocit ze sa do jednej ep snazia napchat milion veci a potom ani jedna nefunguje mam uz od prvej epizody tejto serie. Proste ked im zrusia akciu, 2 minuty sa nahanaju a potom ich bez slova zasa poslu do roboty, to je uz fakt trapne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

GothaR napísal:No v pripade poziarneho poplachu je bezpecnejsie, ked su vsetky dvere otvorene :)
ja tie neviem...
na Zapade je 90% dveri vo verejnych budovach opatrenych napisom "keep shut"...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Ak sa vám už séria nepáči tak to nepozerajte. A ak to musíte pozerať aspoň z povinnosti tak tu newhinujte o tom či to môže nemôže byť reálne a podobne. Ja viem, že kažý má svoj názor, ale riešiť tu blbosti typu, že Linc hneď našiel Michaela a 'hackera' a nepotreboval inž. vzdelanie, a že dvere boli otvorené a nepotreboval kartičku a podobne je podľa mňa úplne zbytočné...
Napísať odpoveď