Hehe a kto to cakal? Ved tam sa stale cosi deje a sem tam aj daco necakanôhojko napísal:Pozeral som v noci 20. cast, ale taky koniec som vobec necakall, omfg.
Prison Break [spoilers]
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak mam za sebou vsetkych 20, kt. su vonku zatial. TO JE STRASNE! Nevydrzim do dalsej.
Zvedavy som, ci Scofield prinuti Pope-a pomoct mu s Lincolnom, aby sa o tom nedozvedeli ostatni. A mam taky pocit, ze Bellick sa dostane zdola - proste, mam taky pocit, ze ten utek sa mozno podari vsetkym, okrem Lincolna a Scofielda + Veronica ukeca toho pravnika, aby sa pridal na jej stranu. Vzdy som hovoril, ze neexistuje lepsi serial, ako Friends, ale tieto 2 aj tak nejde porovnavat, takze mam 2 serialy na prvom mieste. A to som este nevidel LOST.
Please, nehovorte mi, co bude dalej, ak ste videli trailer, ja som ho nevidel, ani si ho nepozriem. Pockam si na dalsiu cast. Btw. vdaka za tip na dobry serial. Tieto 3 dni boli perfektne zabijanie volneho casu, kt. som mal.
Please, nehovorte mi, co bude dalej, ak ste videli trailer, ja som ho nevidel, ani si ho nepozriem. Pockam si na dalsiu cast. Btw. vdaka za tip na dobry serial. Tieto 3 dni boli perfektne zabijanie volneho casu, kt. som mal.
ja som cital rozhovor s wntvorthom millerom, ci jak sa vola ten scofield, a tam hovoril ze v prvej serii utecu, a v druhej budu na UTEKU, ale neviem teda... bolo to davnejsie a hovoril ze ten tadzmahal zohraje vlastne velku ulohu pri uteku, pretoze bude muset sklamat pope-a a to sa aj stao... len som zvedavy ako sa vyriesia tie iba 3 sedadla, ktore su v lietadlehojko napísal:Podla nazvov casti sa im to zrejme podari:
08.05. 2006 [1x21] - Go
15.05. 2006 [1x22] - Flight
Uvidime, kazdopadne sa vsak nehorazne tesim