|
|
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Sep 2008, 2:15 Predmet: |
|
|
Šu-Do: Dik, ze si napisal co to z trailera, mohol by si sa zamysliet nad tym co pises.
Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne. Inak sa mi pacilo ako T-Bag ide, pekne ma svoje ubytovanie, dobru pracu, peknu kancelariu a este aj tu asistentku si asi bude po nociach nakladat. Zaver bol dost predvidatelny, uz ked ukazali strom, tak muselo byt vsetkym jasne, ze ju sleduje. Ale je zahadou ako lahko ju nasiel, pretoze pocul len nazov baru, zrejme natukal do GPS a nasiel ten bar (ak sa ta diera da nazvat barom). Kazdopadne zatial asi najlepsia cast z tejto serie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9397 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 17 Sep 2008, 2:55 Predmet: |
|
|
ak si si nevsimol tak ten trailer bol na konci druhej serie rlsu
prison.break.s04e02.proper.hdtv.xvid-2hd
na to ako si zacal ohrnat nos uz nad tretou seriou to teraz beres moc vazne
aj tak je to nepodstatne kedze je to tema o PB... cize vsetko co sa tyka PB sem moze hocikto napisat.. i ked je mi jasne, ze by to malo byt aspon vyznacene ako spoiler, to je pravda |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1265 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 17 Sep 2008, 5:48 Predmet: |
|
|
pre tych co uz videli S04E04
| Citácia: |
uz sa tesim ako do toho vsetkeho zatiahnu T-Baga, pretoze v tej firme ho uz vsetci poznaju a urcite sa tam bude nieco riesit cize zas budu jedna partia |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2102 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 17 Sep 2008, 14:50 Predmet: |
|
|
Fuuha to uz ide Prison Break opat? Keby som si pamatal aspon ako skoncila tretia seria Radsej to uz ani nejdem pozerat..Haywire je dead tak to sa neoplati kukat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3648 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2008, 7:29 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne. |
no kedze cakali na tu zensku a T-bag isiel do GATE ... tak predpokladam (a teda asi kazdy) ze GATE je miesto kde sa treba vlamat na odkodovanie Scylly a teda to bude miesto pre Company vyznamne a teda je mozne ze tam ujo general ma HQ a teda zenska bola v GATE ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2892 Bydlisko: Pokerland Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2008, 18:32 Predmet: |
|
|
| 4x05 bola skvelá.. akcia, napätie proste pecka. Veľa vecí sa pohlo ďalej, a zaujíma ma ten Michaelov nos, resp. krv z nosa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2008, 20:10 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
| 4x05 bola skvelá.. akcia, napätie proste pecka. Veľa vecí sa pohlo ďalej, a zaujíma ma ten Michaelov nos, resp. krv z nosa |
to je sice pravda ale uz ma stve ze vsetko v tomto serialy je tak tak na chlp a vzdy to vyjde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 2042 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
| jak urobil dieru do trezora, ten policajt ho otvoril a nic si nevsimol? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2008, 4:06 Predmet: |
|
|
Pre mna nic moc cast, nic zaujimave sa tam neudialo a jedine napatie bolo asi len v pripade vrtania trezoru, ale dalo sa predpokladat, ze to stihnu. Skor ma zaraza, ze ziadne ziadny prach, spina, no proste nic. Iba tam co trosku vyfukol pri vrtani...
Tomasko: Pretoze odvrtali cast trezora, ktory drzal v ruke a po nakopirovani tu cast vlozil spat, takze zapadla do otvoru trezoru. Avsak ziadny prach, spina atd... nebolo v trezore a dost toho odvrtali, takze ta cast, ktoru vlozili spat by mala po krajoch volu. No ale v PB je vsetko mozne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3648 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2008, 11:28 Predmet: |
|
|
nj ... zacina sa to menit na nepodarenu parodiu na danyho 11/12/13
hmm .. nemame co na praci dnes poobede ... co takto sa vlupat do nejakej super strazenej budovy a vyvrtat dieru do supertrezoru s vrtackou za 300SKK a termitom z detskej hracky (som zvedavy z coho bol ten vrtak, ked si ten termit dokazal poradit s nejakou extra zliatinou z ktorej bol trezor ale s vrtakom to ani nepohlo )
a to nespomeniem ine "detaily"
akoze takyto scenar by som napisal aj ja .... ved tu dokazu vopchat pripravu a vykonanie takej akcie ako bola cela prva seria, do jednej casti .... ach ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2008, 19:41 Predmet: |
|
|
v tomto diele bolo toho natlacenej tolko akcie ako vo filme smrtonostna pasca 4
som rad ze zacalo toto "serialove obdobie " znova sem mozem smelo spavot ako sa mi pacila alebo nepacila cast atd atd vsak poznate  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 25 Sep 2008, 0:53 Predmet: |
|
|
dobra cast... stale lepsia a lepsia nasleduje... pacila sa mi scena kde Sara povedala ze videla cernocha ktory ju prenasledoval.. dosiel Mahone a ukazal tu foto.. "ano to je on".. taktiez by ma zaujimalo, co dostal Mahone v tom balicku od svojej zeny... co sa tyka toho vrtania... bolo jasne ako to bude... aj ked clovek uz chvilkami caka, ze to nestihnu.. vsak kkt otvara trezor a im idu percenta 3x pomalsie ako sekundy... no aj tak to stihli.. akoze ok.. vsak je mi jasne co je to za serial.. ale som spokojny s tymto dielom
nj Gretchen.. dostala sa von.. dufam, ze sa pripoji ku skupine Michaela a budu spolupracovat, len neviem ako so Sarou Don Self je uz prezradeny, mozno sa to vysvetli.. kto vie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 25 Sep 2008, 7:12 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| taktiez by ma zaujimalo, co dostal Mahone v tom balicku od svojej zeny |
zeby tu pistol, ktoru z toho balicka vytiahol? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rexxar Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2008 Príspevky: 124 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 14:42 Predmet: |
|
|
| preco vlastne spolocnost neznicila zie karty ved su to dokazi proti nim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 29 Sep 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
| dost vela otazok a jednoduchych odpovedi by bolo.. dolezite je co je na tych kartach... keby ich znicili kam by sa potom serial uberal ? lol, cize preto ich neznicia.. taktiez bola sanca ziskat tie karty naraz.. ak ich mali vtedy pri sebe.. pri tej elektrarni keby ti agenti isli na nich hned.. nwm ako to tam presne bolo.. mozno uz boli prec |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|