Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Prison Break
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 110, 111, 112  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 17 Sep 2008, 2:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do: Dik, ze si napisal co to z trailera, mohol by si sa zamysliet nad tym co pises.

Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne. Inak sa mi pacilo ako T-Bag ide, pekne ma svoje ubytovanie, dobru pracu, peknu kancelariu a este aj tu asistentku si asi bude po nociach nakladat. Zaver bol dost predvidatelny, uz ked ukazali strom, tak muselo byt vsetkym jasne, ze ju sleduje. Ale je zahadou ako lahko ju nasiel, pretoze pocul len nazov baru, zrejme natukal do GPS a nasiel ten bar (ak sa ta diera da nazvat barom). Kazdopadne zatial asi najlepsia cast z tejto serie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2008, 2:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak si si nevsimol tak ten trailer bol na konci druhej serie rlsu
prison.break.s04e02.proper.hdtv.xvid-2hd
na to ako si zacal ohrnat nos uz nad tretou seriou to teraz beres moc vazne
aj tak je to nepodstatne kedze je to tema o PB... cize vsetko co sa tyka PB sem moze hocikto napisat.. i ked je mi jasne, ze by to malo byt aspon vyznacene ako spoiler, to je pravda
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2008, 5:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

pre tych co uz videli S04E04
Citácia:
uz sa tesim ako do toho vsetkeho zatiahnu T-Baga, pretoze v tej firme ho uz vsetci poznaju a urcite sa tam bude nieco riesit cize zas budu jedna partia Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Soviet
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 20.10.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2008, 14:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Fuuha to uz ide Prison Break opat? Keby som si pamatal aspon ako skoncila tretia seria Very Happy Radsej to uz ani nejdem pozerat..Haywire je dead tak to sa neoplati kukat Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 18 Sep 2008, 7:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne.
no kedze cakali na tu zensku a T-bag isiel do GATE ... tak predpokladam (a teda asi kazdy) ze GATE je miesto kde sa treba vlamat na odkodovanie Scylly a teda to bude miesto pre Company vyznamne a teda je mozne ze tam ujo general ma HQ a teda zenska bola v GATE ...
Návrat hore
Sajmon
Guru
Guru

Založený: 05.06.2005

PríspevokZaslal: 23 Sep 2008, 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

4x05 bola skvelá.. akcia, napätie proste pecka. Veľa vecí sa pohlo ďalej, a zaujíma ma ten Michaelov nos, resp. krv z nosa
Návrat hore
Bobr
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.03.2005

PríspevokZaslal: 23 Sep 2008, 20:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sajmon napísal:
4x05 bola skvelá.. akcia, napätie proste pecka. Veľa vecí sa pohlo ďalej, a zaujíma ma ten Michaelov nos, resp. krv z nosa
to je sice pravda ale uz ma stve ze vsetko v tomto serialy je tak tak na chlp a vzdy to vyjde Smile
Návrat hore
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 23 Sep 2008, 20:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

jak urobil dieru do trezora, ten policajt ho otvoril a nic si nevsimol?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 24 Sep 2008, 4:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pre mna nic moc cast, nic zaujimave sa tam neudialo a jedine napatie bolo asi len v pripade vrtania trezoru, ale dalo sa predpokladat, ze to stihnu. Skor ma zaraza, ze ziadne ziadny prach, spina, no proste nic. Iba tam co trosku vyfukol pri vrtani...

Tomasko: Pretoze odvrtali cast trezora, ktory drzal v ruke a po nakopirovani tu cast vlozil spat, takze zapadla do otvoru trezoru. Avsak ziadny prach, spina atd... nebolo v trezore a dost toho odvrtali, takze ta cast, ktoru vlozili spat by mala po krajoch volu. No ale v PB je vsetko mozne.
Návrat hore
gwixt
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 24 Sep 2008, 11:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

nj ... zacina sa to menit na nepodarenu parodiu na danyho 11/12/13

hmm .. nemame co na praci dnes poobede ... co takto sa vlupat do nejakej super strazenej budovy a vyvrtat dieru do supertrezoru s vrtackou za 300SKK a termitom z detskej hracky (som zvedavy z coho bol ten vrtak, ked si ten termit dokazal poradit s nejakou extra zliatinou z ktorej bol trezor ale s vrtakom to ani nepohlo Rolling Eyes )
a to nespomeniem ine "detaily"

akoze takyto scenar by som napisal aj ja .... ved tu dokazu vopchat pripravu a vykonanie takej akcie ako bola cela prva seria, do jednej casti .... ach ...
Návrat hore
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 24 Sep 2008, 19:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

v tomto diele bolo toho natlacenej tolko akcie ako vo filme smrtonostna pasca 4 Laughing

som rad ze zacalo toto "serialove obdobie " znova sem mozem smelo spavot ako sa mi pacila alebo nepacila cast Smile atd atd Smile vsak poznate Razz
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 25 Sep 2008, 0:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

dobra cast... stale lepsia a lepsia nasleduje... pacila sa mi scena kde Sara povedala ze videla cernocha ktory ju prenasledoval.. dosiel Mahone a ukazal tu foto.. "ano to je on".. taktiez by ma zaujimalo, co dostal Mahone v tom balicku od svojej zeny... co sa tyka toho vrtania... bolo jasne ako to bude... aj ked clovek uz chvilkami caka, ze to nestihnu.. vsak kkt otvara trezor a im idu percenta 3x pomalsie ako sekundy... no aj tak to stihli.. akoze ok.. vsak je mi jasne co je to za serial.. ale som spokojny s tymto dielom Razz
nj Gretchen.. dostala sa von.. dufam, ze sa pripoji ku skupine Michaela a budu spolupracovat, len neviem ako so Sarou Very Happy Don Self je uz prezradeny, mozno sa to vysvetli.. kto vie Smile
Návrat hore
gwixt
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 25 Sep 2008, 7:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do napísal:
taktiez by ma zaujimalo, co dostal Mahone v tom balicku od svojej zeny
zeby tu pistol, ktoru z toho balicka vytiahol?
Návrat hore
Rexxar
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 01.06.2008

PríspevokZaslal: 29 Sep 2008, 14:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

preco vlastne spolocnost neznicila zie karty ved su to dokazi proti nim
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 29 Sep 2008, 19:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

dost vela otazok a jednoduchych odpovedi by bolo.. dolezite je co je na tych kartach... keby ich znicili kam by sa potom serial uberal ? lol, cize preto ich neznicia.. taktiez bola sanca ziskat tie karty naraz.. ak ich mali vtedy pri sebe.. pri tej elektrarni keby ti agenti isli na nich hned.. nwm ako to tam presne bolo.. mozno uz boli prec
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 110, 111, 112  Ďalšia
Strana 101 z 112

Prejdi na: