Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Rexxar: Otazok je viacej ako dost a viacej veci je nelogickych, nie len co sa tyka tychto kariet. Asi je na to nejaky dovod, mozno dolezite udaje alebo co a tak vdaka tomu moze serial dalej pokracovat. Nic ine by som za tym nevidel, jednoducho treba serial natiahnut a na to treba mat aj dovod, ten je prave v tychto kartach.
JJ z Wyatta ide riadny strach.Este ked zacne zvonit ten zvon ked je on v scenke
.A sara jaka sexica v tych satockach
.Bal som sa len ze ked stretol Wyatt selfa a nechal ho len tak odist tak som si vravel ze v tej scenke vytiahne pistol a dorazi ho.Ale na moj udiv tak nespravil.A este dobre ze som ja nebol posraty ked isli z toho sudu a Wyatt ukazoval rukou na mahoneho ze ho dostane.
-
lekoklatik
VIP
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
4x06 -> o nicom diel podla mna, v podstate sa to dalej o moc nepohlo, na dostihoch vsetko vychadzalo do detailu (az na mahoneho) ako v rozpravke (samozrejme ako vsetko v pb)..
mahone si zo sudu zduchol ako nic, nikoho ani netrhlo, asi sa vsetci zlakli tmy (okrem ostatnych delikventov, ti sedeli na lavicke obzalovanych ako pat penazi)..
dobre bolo aj ked scofield zahlasil:
typco ma mega ultra super truper alarm, ale na UPS uz asi peniaze neostalimichael scofield napísal:he has, surprise, surprise, top of the line electronic alarm system that will alert him if there's a breach in the structure. If we cut the power the alarm goes off.
No mne sa zda, ze sa pokusil obesit, ale zachranili ho. No videl som to davno, ale taketo nieco sa mi mari. A potom to zrejme uzavreli s tym, ze on ostal v base a odpykava si trest.Gangy napísal:Ved ho zavreli a mahone ho vydieral pod zamienkou ze ublizi zene nie? Ci to si s niecim pletiem? To sme sa uz kam dostali ked nevieme ci nejaka postava umrela alebo nie