Myslim si, ze "maco", ako si ho nazval predsalen nevykeca nic, jedine, ak by ho nejako prinutil Pope alebo Bellick. Kedze Sucre je jeho bratranec, ci co je to? Tesim sa uz na dalsiu cast. Jedna vec ma ale zaujima, ze ci pojde 2. seria hned dalej alebo budeme musiet cakat?
Niekde som čítal, že pauzy medzi sériami seriálov bývajú väčšinou vždy cez prázdniny, takže je dosť možné, že si ďalšiu sériu Prison Break pozrieme až v septembri alebo neskôr.
canopus napísal:tento serial je asi trosku technicky menej narocnejsi, nemyslis?
neviem porovnat, vtakoviny ako Prison Break nepozeram a s SG Atlantis som videl iba poslednu cast. Podla toho co pocuvam to nie je o filmovych efektoch ako SG, takze technicky to bude asi menej narocne.
Ako mozes povedat na nieco, ze je to vtakovina, ked sam tvrdis, ze si to nevidel? A inak je to technicky narocne - uz len urobit "tetovanie" hl. hercovi trva neskutocne dlho, dalej vo vaznici sa zorientovat, kamery v potrubiach a pod., vsetkych komparzistov zorganizovat. Zda sa to malo, ale je tam toho plno.
Urcite su tie tetovania narocnejsie ako film plny specialnych efektov, veru Proste vam iba vravim, ze ja osobne nebudem vobec prekvapeny ak spravia polrocnu pauzu.
Po roznych PrisonBreak forach chodia take hlasky ze bude pauza... a to dost dlha.Najskor by mal Prison pokracovat po prazdninach, i ked ho prirovnavaju k vysielaniu serialu 24,kde pokracovala dalsia seria skoro o rok v januari...
Ostava len dufat ze Prison bude cim skor pokracovat a bude minimalne rovnako kvalitny ako doteraz.Posledne casti prvej serie su velmi,velmi... vsak vy viete