Necalak som taky koniec, ocakaval som nieco ine aj napriek tomu, ze som cital na nete, ze druha seria urkite bude. Ale co uz. Inak v poslednych sekundach som si vsimol v pozadi, ze sa tam mihlo par svetiel, takze mozno tam bude nejake auto alebo lietadlo, no uvidime. Ale aj tak si neviem predstavit druhu seriu, ci pojdu opat do vazenia alebo co...
Gangy napísal:To su uplni kkti, nemohli to ukoncit normalne? Dpc, teraz kym sa dockame druhej serie, to skapem zatial
praveze nemohlo To je princip takychto serialov. Kto videl uz mnou spominanu poslednu cast SG1 Atlantis pochopi. Potrebuju nalakat divakov, aby zarobili bubaky
presne tak - tak isto je to aj v sg1 - nie len atlantis, aj v battlestar galactica - a aj v ďaľších seriáloch - takto si zaručia že na prvý diel ďalšej série budú ľudia maximálne nadržaný.
ale dobrý koniec, aj keď som čakal niečo iné - ináč bola by sranda, keby tá právnička dokázala že steadman žije, lincoln by mal slobodu, a scofield by ostal este 20 rokov v base
Teraz som dopozeral prvu cast...zaujiiiimave! Najviac sa mi lubila ta scena na konci, s tym tetovanim
Hodnotil by som uz asi cely serial ale mam sucks dvd a neide mi to prehrat uz som ich vyhodil z okna na intraku...
umk4s napísal:Teraz som dopozeral prvu cast...zaujiiiimave! Najviac sa mi lubila ta scena na konci, s tym tetovanim
Hodnotil by som uz asi cely serial ale mam sucks dvd a neide mi to prehrat uz som ich vyhodil z okna na intraku...
David to zase zle napalil alebo si doniesol shitne DVD? Pridi v piatok a napalim ti znovu.
p4ra napísal:Neviem, ci mam nadavat, plakat alebo rozmlatit notas. Kua!!! Nech uz je september. Nakoniec najlepsie dopadne ten mlady Vanilla Ice a "psychopat".
skoro som sa zostal, ked som videl ako ten psychopat nasada na bicykel a potom este aj ta helma