|
|
|
| Autor |
Správa |
hazard16 Medium Expert

Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 106
Zaslal: 20 Nov 2006, 14:07 Predmet: pristup na zabezpecenu wireless siet |
|
|
| zdravim....odkedy som preinstaloval windows tak mam problem , resp. sa nemozem prihlasit na zabezpecenu siet aj ked mam heslo. doma mam bezdrotovu siet ktoru som sam spravil a zabezpecil som ju ale ked sa na nu chcem pripojit a zadam heslo tak chvilku sa zda ze sa nieco robi a potom mi vyskoci disconnected. najviac ma stve ze na nezabezpecu siet, teda bez ziadneho prihlasovacieho kluca sa prihlasim v pohode tak kartu mam dobru...neviete mi niekto poradit co s tym?? pripadne ak potrebujete nejake info o systeme tak si poziadajte.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 1:23 Predmet: |
|
|
| Mas wifi kartu alebo AP? Predpokladam, ze kartu. Zrejme mas WinXP SP2, ktory obsahuje podporu pre wifi. Tu je potrebne vypnut a pouzivat ovladace+soft, ktore si dostal ku karte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hazard16 Medium Expert

Zaslal: 21 Nov 2006, 12:11 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Mas wifi kartu alebo AP? Predpokladam, ze kartu. Zrejme mas WinXP SP2, ktory obsahuje podporu pre wifi. Tu je potrebne vypnut a pouzivat ovladace+soft, ktore si dostal ku karte. |
neviem ako si to predstavujes ze vypnut, ale mne sa ide priopojit na nezabezpecenu siet ale ked sa pripajam na zabezpecenu tak mi to proste vyhodi nejake chybove hlasenie o dlzke hesla alebo nieco tak,pricom kamaratovi sa na tu zabezpecenu siet ide prihlasit bez problemov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dennyrap Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2006 Príspevky: 289 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 12:34 Predmet: |
|
|
| niečo podobne sa stalo aj mne ale vyriešil som to takto .. zapol som zdielanie suborov a nastavil siet pre domacnosť alebo kancelariu či ako to tam bolo potom som sa šlahol do našej skupiny a po reštarte všetko išlo ako hodinky ... možno je to blbosť a maš iný problem ale skus to za to nič nedaš a to okienko bolo iba take male kde davaš meno a heslo inak tam nič nie je však a vyhodilo ti ho ked si otvaral vašu siet teda domenu alebo skupinu ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hazard16 Medium Expert

Zaslal: 23 Nov 2006, 12:14 Predmet: |
|
|
| Dennyrap napísal: |
| niečo podobne sa stalo aj mne ale vyriešil som to takto .. zapol som zdielanie suborov a nastavil siet pre domacnosť alebo kancelariu či ako to tam bolo potom som sa šlahol do našej skupiny a po reštarte všetko išlo ako hodinky ... možno je to blbosť a maš iný problem ale skus to za to nič nedaš a to okienko bolo iba take male kde davaš meno a heslo inak tam nič nie je však a vyhodilo ti ho ked si otvaral vašu siet teda domenu alebo skupinu ? |
no tak v otm asi problem nebude...mne po zadani hesla proste vyhodi nejakej chybove hlasenie o dlze hesla...problem je v tom ze sa mi neda pripojit na zabezpoecenu siet ale na nezabezpecenu sa pripojim v pohode....moze byt problem aj v otm ze nemam SP2??? este som ho zatim nestiahlo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|