Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

pristup na zabezpecenu wireless siet
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 25.02.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 14:07    Predmet: pristup na zabezpecenu wireless siet Odpovedať s citátom  

zdravim....odkedy som preinstaloval windows tak mam problem , resp. sa nemozem prihlasit na zabezpecenu siet aj ked mam heslo. doma mam bezdrotovu siet ktoru som sam spravil a zabezpecil som ju ale ked sa na nu chcem pripojit a zadam heslo tak chvilku sa zda ze sa nieco robi a potom mi vyskoci disconnected. najviac ma stve ze na nezabezpecu siet, teda bez ziadneho prihlasovacieho kluca sa prihlasim v pohode tak kartu mam dobru...neviete mi niekto poradit co s tym?? pripadne ak potrebujete nejake info o systeme tak si poziadajte....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 1:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mas wifi kartu alebo AP? Predpokladam, ze kartu. Zrejme mas WinXP SP2, ktory obsahuje podporu pre wifi. Tu je potrebne vypnut a pouzivat ovladace+soft, ktore si dostal ku karte.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 12:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Mas wifi kartu alebo AP? Predpokladam, ze kartu. Zrejme mas WinXP SP2, ktory obsahuje podporu pre wifi. Tu je potrebne vypnut a pouzivat ovladace+soft, ktore si dostal ku karte.

neviem ako si to predstavujes ze vypnut, ale mne sa ide priopojit na nezabezpecenu siet ale ked sa pripajam na zabezpecenu tak mi to proste vyhodi nejake chybove hlasenie o dlzke hesla alebo nieco tak,pricom kamaratovi sa na tu zabezpecenu siet ide prihlasit bez problemov...
Návrat hore
Dennyrap
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 25.08.2006

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 12:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

niečo podobne sa stalo aj mne ale vyriešil som to takto .. zapol som zdielanie suborov a nastavil siet pre domacnosť alebo kancelariu či ako to tam bolo potom som sa šlahol do našej skupiny a po reštarte všetko išlo ako hodinky ... možno je to blbosť a maš iný problem ale skus to za to nič nedaš a to okienko bolo iba take male kde davaš meno a heslo inak tam nič nie je však a vyhodilo ti ho ked si otvaral vašu siet teda domenu alebo skupinu ?
Návrat hore
hazard16
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 12:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dennyrap napísal:
niečo podobne sa stalo aj mne ale vyriešil som to takto .. zapol som zdielanie suborov a nastavil siet pre domacnosť alebo kancelariu či ako to tam bolo potom som sa šlahol do našej skupiny a po reštarte všetko išlo ako hodinky ... možno je to blbosť a maš iný problem ale skus to za to nič nedaš a to okienko bolo iba take male kde davaš meno a heslo inak tam nič nie je však a vyhodilo ti ho ked si otvaral vašu siet teda domenu alebo skupinu ?

no tak v otm asi problem nebude...mne po zadani hesla proste vyhodi nejakej chybove hlasenie o dlze hesla...problem je v tom ze sa mi neda pripojit na zabezpoecenu siet ale na nezabezpecenu sa pripojim v pohode....moze byt problem aj v otm ze nemam SP2??? este som ho zatim nestiahlo.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: