killa bee - priwatizacia SE je dlhodoba priprawa rozkradnutia statu,dufam ze so mnou suhladis a tiez nie si za priwatizaciu A asi nemas co robit ked si na internete ze?a zato idu moje dane aby si ty surfowal po nete,hned by som ta z fleku prepustil,krista
Privatizacia Slovenskych Elektrarni
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako tak citam wase prispewky (dufam ze mi zase trizzo napise howadinu nex normalne pisem ale kaslem nato) jaaaaj uwediem jeden jediny priklad ČEZ statna firma a ako sa jej dari
killa bee - priwatizacia SE je dlhodoba priprawa rozkradnutia statu,dufam ze so mnou suhladis a tiez nie si za priwatizaciu A asi nemas co robit ked si na internete ze?a zato idu moje dane aby si ty surfowal po nete,hned by som ta z fleku prepustil,krista
taky ako ty tam nemaju co robit obycajny flakaci a to ze je tam cca 90 riaditelow len w blawe to je uz len hospodarenie juuuj tie nerwy co do mna idu, plno ludi tam nema co hladat spolu s tebou wid hore omfg,tot wso na teba a was
moj posledny prispevok v tejto teme:
pre tvoj kludny spanok ta mozem ubezpecit, ze napriek tomu, ze pracujem v istom statnom podniku, tak tato organizacia NIE JE naviazana na statny rozpocet, hospodari len a len so svojimi financnymi prostriedkami a tym padom nie je moja malickost platena z tvojich (vlastne aj mojich) dani. A k tomu flakacovi etc...to je tvoj nazor, ktory mne zily netrha, len staci si pozriet casy mojich prispevkov
a celkovy pocet mojich prispevkov.
Kazda privatizacia je svojim sposobom "rozkradanie majetku", ale my dvaja s tym nic nespravime. A lepsie nech to je v rukach talianov ako v rukach isteho Robertka F., ktory si musi splatit obrovske dlhy za tych par poslednych nepodarenych volebnych kampani
pre tvoj kludny spanok ta mozem ubezpecit, ze napriek tomu, ze pracujem v istom statnom podniku, tak tato organizacia NIE JE naviazana na statny rozpocet, hospodari len a len so svojimi financnymi prostriedkami a tym padom nie je moja malickost platena z tvojich (vlastne aj mojich) dani. A k tomu flakacovi etc...to je tvoj nazor, ktory mne zily netrha, len staci si pozriet casy mojich prispevkov
Kazda privatizacia je svojim sposobom "rozkradanie majetku", ale my dvaja s tym nic nespravime. A lepsie nech to je v rukach talianov ako v rukach isteho Robertka F., ktory si musi splatit obrovske dlhy za tych par poslednych nepodarenych volebnych kampani
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm privatizácia, podľa mna by Slovenské elektrárne sa sprivatizovať nemali ale malo by tu dojsť k istej konkurencieschopnosti ... aby neboli Slovenské elektrárne monopol a aby bol priestor k vzniku sukromnym elektrarnam. Co sa tyka elektrickych kablov co patria SL.Elektrarnam myslim ze by mohli byt objektom dohody o "prenajme elektrickych drôtov" proste kazda sukromna elektr. spolocnost by povedzme rocne platila nejaky poplatok elektrarnam za vyuzivanie ich drôtov resp. ale nemalo by to byt nejaka zavratna suma ktora by polozila sukromne elektr. spolocnosti na kolena.
Potom by konkurencia tlacila ceny elektriny dole.
Čisto teoreticky vzaté
Potom by konkurencia tlacila ceny elektriny dole.
Čisto teoreticky vzaté