priznaky tehotenstva

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

no ak si mala nechraneny sex do 24hod treba zobrat pilulku, presny nazov neviem, no to uz len okrajovo.

Ze ti meska menzes, to este neznamena tehotenstvo. A co tak uzivat antikoncepcne pilulky?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

2 MarkAurel: co asi pise v prvom prispevku :roll: ...beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm tak to som prehliadol, tak potom to bude v poriadku, ak ju berie pravidelne, menskanie nemusi nic znamenat.

Pripadne si treba kupit v ktorejkolvek lekarni tehotensky test za 140SK +/- a mas to v suchu
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: priznaky tehotenstva

Príspevok od používateľa vilko »

janulienka napísal:Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
hormonalna antikoncepcia je zasah aj do hormonalnej regulacie menstruacneho cyklu, teda poruchy menstruacneho cyklu su pri nej bezne, hlavne pri zaciatku a potom pri vysadeni antikoncepcie.. nepoznam presne spominane tabletky, ako funguje, ani googlit sa mi nechce, ak mas pochybnosti, navstiv svojho gynekologa, on ma starostlivost o teba mizerne (ale aspon nejako) zaplatenu :idea:
janulienka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janulienka »

Dakujem vsetkym za odpovede. Ale ja som nepisala, ze mi meska menstruacia(az za 2 dni mi ma prist) , ale ze ma boli brucho ako keby som mala menstruaciu a ze ci s tym nema niekto daku skusenost, ze ci je to normalny jav. Ale aj tak kazdemu dakujem za podporu :) Snad mi pozajtra pride ta menstruacia :(
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Boze co su toto za sproste temy!!!

no tak asi ze lepsie sa informovat u lekara abo lekarnika ci to nemoze byt koli tabletkam a nepytat sa tu 15 rocnych seplakov ohladom antikoncepcie...
A mozno za to moze mamina kuchyna ...fakt je mozne ze mate pricasto fazulu :lol: :lol: :lol:
Btw ked uz take sproste otazky tu kazdy kladie....Mala si sex ked si myslis ze mozes byt tehotna??? :lol: :lol: :lol:
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Neviem co tu riesite. Ved este len ma dostat...

Janulienka, na priznaky sa spytaj az ked ti budu meskat, zatial je na take veci priskoro :wink:
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no len 15r tu zrejme nebudu, su tu aj ludia pred 30 a tak.

Pred menstruacne bolesti su ok
Napísať odpoveď