no ak si mala nechraneny sex do 24hod treba zobrat pilulku, presny nazov neviem, no to uz len okrajovo.
Ze ti meska menzes, to este neznamena tehotenstvo. A co tak uzivat antikoncepcne pilulky?
priznaky tehotenstva
Re: priznaky tehotenstva
hormonalna antikoncepcia je zasah aj do hormonalnej regulacie menstruacneho cyklu, teda poruchy menstruacneho cyklu su pri nej bezne, hlavne pri zaciatku a potom pri vysadeni antikoncepcie.. nepoznam presne spominane tabletky, ako funguje, ani googlit sa mi nechce, ak mas pochybnosti, navstiv svojho gynekologa, on ma starostlivost o teba mizerne (ale aspon nejako) zaplatenujanulienka napísal:Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
-
janulienka
Novice
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Boze co su toto za sproste temy!!!
no tak asi ze lepsie sa informovat u lekara abo lekarnika ci to nemoze byt koli tabletkam a nepytat sa tu 15 rocnych seplakov ohladom antikoncepcie...
A mozno za to moze mamina kuchyna ...fakt je mozne ze mate pricasto fazulu
Btw ked uz take sproste otazky tu kazdy kladie....Mala si sex ked si myslis ze mozes byt tehotna???

no tak asi ze lepsie sa informovat u lekara abo lekarnika ci to nemoze byt koli tabletkam a nepytat sa tu 15 rocnych seplakov ohladom antikoncepcie...
A mozno za to moze mamina kuchyna ...fakt je mozne ze mate pricasto fazulu
Btw ked uz take sproste otazky tu kazdy kladie....Mala si sex ked si myslis ze mozes byt tehotna???