problem HTML v programe The Bat!

Informácie o software, ankety...
ThunderBoy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

problem HTML v programe The Bat!

Príspevok od používateľa ThunderBoy »

Najde sa tu nejaky profesional, ktory pracuje s postou v programe The Bat! Jedna sa o vytvaranie html sprav.
Problem je v tom, ze v Bate nejde vytvarat html spravy, ktore automaticky vkladaju html tagy. Ak sa mylim, nech ma niekto opravi.
Taktiez mam problem pri zobrazovani html sprav, v ktorych napriklad obrazky nie su v prilohe, ale stahuju sa pri zobrazeni spravy z internetu. Tieto obrazky mi nikdy nezobrazi.
Uz som skusal rozne moznosti nastavenia ale stale mi zobrazuje len ramceky s krizikmi. V com je problem? Poradte :shock:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pouzivam The Bat! uz tri roky, ale zasadne ked pisem spravu, tak je to plain text. Ak pride sprava v HTML formate a obsahuje obrazky, tak tie su dane ako prilohy ku sprave, musis si tie obrazky otvorit samostatne.
ThunderBoy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ThunderBoy »

Ano, s tym suhlasim. Ja Bat pouzivavam este dlhsie.
Prave to je ten problem, ktory mi v Bat vadi, ze obrazky uklada do priloh. Ide o to, ze ked chcem do kazdej spravy dat napr. hlavicku (cez sablonu), v ktorej sa meni zakazdym obrazok (podla stavu napr. na Skype, Online, No disturb ...), tak to nezobrazuje. :x
Cital som, ze toto ani Skype na Bat nepodporuje.
Taktiez zo skusenosti si myslim, ze Bat ani vytvaranie html sablon nepodporuje (len makra) alebo som ja zly uzivatel. :(
Napísať odpoveď