jj presne, hovori sa, ze bitkou sa nic nevyriesi ale je to prave naopak. U nas na zakladke prepadol do nasej triedy taky magor. Moc nezapadol na zaciatku tak robil frajera zo seba, klasika sikana. Bol starsi a daval nas furt dole. Ale boli sme tam dobra parta a ked znovu zacal tak sme spustili cigansku ferovku a problem zmizol.
A teraz z opacnej strany. Ked sikanuje urcita skupinka " borcov" slabsich jedincov tak to je nieco krasne

Spoluziaka aj bratranca sikanovali. Cakali sme kym nepojdu zo skoly, ze im dohovorime slusne ale co sa nestalo. Pustili sa do bratranca a pome do nich. Necakali taky ambush od chrbta

(teraz mi to uz pride vtipne ), trosku sme im vysetrili oblicky, napravili nos a jednemu chudakovy sa nohavica roztrhla

. Boli aj problemy s ich rodicmi ale vedelo sa o nich, ze su sikanery tak sa to dalo lahko osrat a ukecat nato, ze sme sa branili

resp. sme branili slabsich. Treba sa tomu postavit a riesit to, je to dost neprijemne ist do skoly s pocitom, ze co ma tam caka.
Horsie to je so psychickym sikanovanim. Tam by som odporucoval prestupit do inej triedy pri najhorsom zmenit skolu. Ale je dost nespravodlive, ze ten co je sikanovany vzdy odchazda ako porazeny.