Problem na Strednej skole

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
No_problem
Novice
Novice

Re: Problem na Strednej skole

Príspevok od používateľa No_problem »

To nech ta netrapi kde sa tu ja berem!!.,, jako ludia vy ste dobre chori.. :lol:

//autoeditácia príspevku (21 Feb 2010, 17:33)
xD..a čo aspom to pomohlo?.. už poslúcha chlapec?.. :D :D :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

prestúpil som na inú školu tak neviem ako sa mu darí teraz :)
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Takých bolo u nás, mňa síce nešikanovali ale mal som jedného kamaráta čo sa kvôli tomu dosť trápil. Vždy cez prestávku mu niečo spravili, či už tašku vyhodili z okna alebo mu do nej vodu naliali proste hocičo. Tak som raz sním prišiel do triedy, ten chalan čo mu robil zle mal akurát jeho pero v ruke a keď ho zbadal tak ho pred ním just zlámal. Tak som mu povedal že nech mu dá teraz svoje a vraj že čo sa starám, no tak starám sa keď je to kamarát, pretrvávala menšia výmena názorov no keď naňho fyzicky zaútočil tak som už neudržal a udrel som mu "bombu" na tvár, no len takú že chalan odpadol. Potom samozrejme sa to riešilo vyzeralo to že budem mať veľké problémy ale nakoniec sa priznal že kvôli čomu to bolo a že čo robil môjmu kamarátovi tak on nakoniec dostal podmienku a ja som z toho našťastie nič nemal. Od vtedy si ten chalan do nikoho nezačína. Ale zase nechcem týmto povedať že bitkou sa všetko vyrieši ale väčšinou to zaberie skôr ako slová.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

bitka to vyrieši hlavne ak je sopľavý zasran, tak dostane strach a ustúpi.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je to vážny problém dnešnej doby, nie som si tým až taký istý, že to tá bitka vyrieši...skôr by mu to asi pridalo na problémoch. Ten prestup je v tomto prípade najlepšie riešenie...Darmo, vrana k vrane sadá. Ak si nemáš ku komu sadnúť tak je to ťažko hladat nejaký kompromis.
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

jj presne, hovori sa, ze bitkou sa nic nevyriesi ale je to prave naopak. U nas na zakladke prepadol do nasej triedy taky magor. Moc nezapadol na zaciatku tak robil frajera zo seba, klasika sikana. Bol starsi a daval nas furt dole. Ale boli sme tam dobra parta a ked znovu zacal tak sme spustili cigansku ferovku a problem zmizol.
A teraz z opacnej strany. Ked sikanuje urcita skupinka " borcov" slabsich jedincov tak to je nieco krasne :-) Spoluziaka aj bratranca sikanovali. Cakali sme kym nepojdu zo skoly, ze im dohovorime slusne ale co sa nestalo. Pustili sa do bratranca a pome do nich. Necakali taky ambush od chrbta :D (teraz mi to uz pride vtipne ), trosku sme im vysetrili oblicky, napravili nos a jednemu chudakovy sa nohavica roztrhla :D. Boli aj problemy s ich rodicmi ale vedelo sa o nich, ze su sikanery tak sa to dalo lahko osrat a ukecat nato, ze sme sa branili :-) resp. sme branili slabsich. Treba sa tomu postavit a riesit to, je to dost neprijemne ist do skoly s pocitom, ze co ma tam caka.
Horsie to je so psychickym sikanovanim. Tam by som odporucoval prestupit do inej triedy pri najhorsom zmenit skolu. Ale je dost nespravodlive, ze ten co je sikanovany vzdy odchazda ako porazeny.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no ja som si svoje problémy vyriešil zo strednej, teraz lážo-plážo ..ale na rad došiel môj mladší brácho (13 rokov) presťahoval sa s matkou do BA ..a chodí tam na ZŠ ..on má problémy ..tak neviem čo mám robiť ..moja milovaná mama sa snaží riešiť to cez triednych učiteľov a rodičov ktorých deti šikanujú môjho brata ..fyzicky a psychicky (psychicky dodám že napríklad mu povedali ..že mama dostáva naňho mesačne sociálne (alebo rodinné, teraz neviem) prídavky a to 2 zemiaky) ..a proste je to aj útočenie a urážanie mňa, jedna krv som s ním a vadí to aj mne ..tak neviem ..poraďte mi ..mám ísť navštíviť tú ZŠ alebo nechať to tak nech sa s tým jeho triedna "hrá" a pritom vysvetľovala mojej mame že to bude v poriadku ? ..dodám že to trvá už rok ...čo by ste robili na mojom mieste ? medzi mnou a jeho spolužiakmi je dosť odlišný vekový rozdiel, takže neviem či by sa nezosrali ak by som prišiel pozrieť jeho rovesníkov
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja by som to riesil navstevou rodicov dotycneho s tym ze by som im povedal nech si ukludnia svojho syna lebo ho inak ukludnim sam.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

hm ale pokial ide o nejakeho zazobanca tak s tymto velmi daleko nepochodis :P
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

nj zazobane deti to bol vzdy problem. Tak ale cez ucitela to sa riesit neda lebo to pozname vsetci ako to dopadne, chcelo by to trosku fyzickeho nasilia na tych parchantov nech a naucia ako sa spravat. A ist za ich rodicmi no neviem. Zalezi od toho aky su typ. Niektori na svoje deti nedaju dopustit ( to moj Jozko by take veci nikdy nespravil;ja nic ja muzikant, klasika), iny by to riesili bud dohovrom ale hned natasat. Mozno by to chcelo trosku sa povyhrazat tym, ze by si dal navrh na prestup tych ziakov na inu skolu(triedu), mozno sa to da riesit uz aj policiou, neviem no.
edit: akurat dneska rano som cital v novom case o jednom chalanovy, ktory tiez sikanoval spoluziakov. Ma uz 15 rokov, obvinili ho a moze dostat 4-10 rokov. Ale je malolety este tak sa mu znizi na polovicu.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vôbec ma netrápi či ide o zazobané deti alebo nie ..len neviem ako sa to ma riešiť ..políciu tiež nechcem do toho ťahať pač tá spraví ešte väčšie nič ako triedna učiteľka ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

S tou policiou by si sa divil.Niekedy ked sa im chce dokazu robit zazraky.Ale aj tak ja by som kaslal na policiu a bud jednu po papuli alebo dohovor a nasledne jednu po papuli.Na nasilie plati iba nasilie
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Keď som bol na ZŠ tretiak začínali si do mňa štvrtáci. Jednoducho som to povedal bratovi, trochu si to chlapcami "vysvetlil" a bolo po probléme :)
Základ je pomáhať si. Keby mi teraz niekto začal šikanovať mladšieho brata hneď by som išiel s takýmito bastardmi riešiť. Tak isto kebyže si niekto začne do kamaráta.
Napísať odpoveď