Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Problém po skoncovaní s fajčením
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 12:41    Predmet: Problém po skoncovaní s fajčením Odpovedať s citátom  

Pred troma dňami som prestal fajčiť. Všetko je OK, držím sa, veľa papám, ale mám problém. Strašne ťažko sa mi dýcha. A niekedy je nádych až bolestivý. Chuť na cigaretu nemám.
Fajčil som 15-20 cíg denne, po dobu 3,5 roka.
Poradte niečo, lebo ma porazí.
Pls, žiaden spam...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 12:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozno ze si len nachladeny. treba vydrzat niekolko dni kym sa precisti organizmus, a mozno nemas ziadnu kondicku
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 12:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

prestal si fajčiť pretože sa ti ťažko dýchalo ? či len teraz sa ti začalo .. možno to môžu byť nejaké začiatočné abstinenčné príznaky .. ale ked ťa bolí v hrude keď sa nadychuješ tak nešpekuluj a choď za Dr. budeš si aspoň na istom
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 13:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak niekto dlho fajci tak to potrva tusim aj pol roka kym sa clovek zbavi vsetkych tych chcaniek co sa mu usadili na plucach a dychacich cestach...
A DRZIM TI PALCE, PAMETAJ ZE PRESTAT SA NEDA S OBMEDZOVANIM ALE MUSIS S TYM SEKNUT NARAZ A MAT PEVNU VOLU...
Wink Idea Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 13:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

dair napísal:
ak niekto dlho fajci tak to potrva tusim aj pol roka kym sa clovek zbavi vsetkych tych chcaniek co sa mu usadili na plucach a dychacich cestach...
A DRZIM TI PALCE, PAMETAJ ZE PRESTAT SA NEDA S OBMEDZOVANIM ALE MUSIS S TYM SEKNUT NARAZ A MAT PEVNU VOLU...
Wink Idea Exclamation
To on vie, bavili sme sa o tom.. Je nieco pravdy na tom, ze ked fajciar prestane na zimu alebo na jesen fajcit, ze to je pre neho horsie, teda sa mu kasle a tak.. A keby neprestal, tak by nekaslal ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 13:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

dair napísal:

Wink Idea Exclamation

Toto je pravda, a pekne ti ďakujem za podporu.
Shv33k: Ťažko sa mi dýcha teraz, akoby som sa nevedel dodýchať. Už 72 hodín som nemal cigu a to blbé dýchanie začalo asi pred dvoma hodinami.
Akoby sa mi prečisťovali pľúca a zrazu akoby boli väčšie. Fajčiť za žiadnu cenu už nechcem, prvý deň bez cigarety: sebatrýzeň, vyslovený sadomasochizmus Laughing Toto si už zopakovať nechcem.
No uvidím ako to bude, ak by sa mi pohoršilo, pôjdem k doktorke.
Ak vás ešte niečo napadne, poradte.
Návrat hore
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 13:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

akurat sa tu rozpravam s kamosom co prestal a moja byvalka taktiez a to len tak zo dna na den...
ide o to ze zaciatok je hekticky a je to divne ale je to tak ze plucia bolia, resp sa ti bude chvilku tazko dychat. Vraj to cistenie bude trvat az niekolko rokov ale tusim najtazsie uz mas za sebou, teraz uz len vydrzat a rozmyslaj pred tym nez by si tomu mal znovu podlahnut...
a btw kamarat co ti tu cigaretu ponukne asi kamaratom az tak nebude...

edit:// mozno ta doktorka by nebola az taky zly napad ale tak ma napada co tak skusit kusok naparovanie (dychat paru do ktorej hodis nejake bylinky...)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 13:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dair: To nie je zlý nápad. Asi to skúsim, naparím sa nad harmančekom.
Dík, za typ... Smile
Návrat hore
pato83
Addict
Addict

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 14:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Držim palce, kamarade, kedy ja najdem trochu sily na to, to teda fakt neviem. A s tým pichanim v plucach, mne sa to niekedy stane ked napr. nefajčim idem si lahnut rano vstanem a mam tiež take blbe pichanie či ako to nazvať, podla mna to ma skutočne niečo s tým vyplavovaním toho všetkeho bordelu z pluc a tak, ale ked si potom zapalim tak to prejde. Ale nie som na to 100 krat hrdy. Sad Ale možno by bolo skutočne dobre zajsť k doktorke, či nie su dake napr. prirodne pripravky, čo napomahaju tomu vyplavovaniu bordelu, zrýchluju proces alebo zmiernuju dake priznaky. Skratka poradiť sa, predsa to pišu aj na škatulkach tak aspon uvidiš či neklamu.
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 14:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jo jasné, sú na to kadejaké lieky, ale jednoznačne je dokázané že obyčajný vitamín C je najúčinnejší. Beriem ho teraz, a veľa jem.
Ale asi bude pravda v tom, že to je spojené s vyplavovaním toho bordelu z pľuc.
Ak ti môžem poradiť, aspoň to skús. Už včera som mal omnoho lepší čuch a asi aj chuť. Všetko zrazu tak krásne vonia. Jasné, že aj smrady cítiš lepšie Laughing Určite to stojí za pokus. Dúfam že mi to vydrží... Strašne veľa ľudí vo svojom okolí nenormálne poteším ak prestanem fajčiť...
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 17:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

to sa stalo aj mne keď som prestal fajčiť- po pár dňoch niečo ako tlak na plľúca ako keby sa nafukovali anezmestilli sa do hrude... ale potom to prešlo....
Ináč neviete kde sa dajú kúpiť nikotínové žuvačky? Very Happy a kebyže rovno v ZV alebo v BB tak vám dám.... karmu Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 17:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Určite ich kúpiš v každej lekárni. Tieto veci majú všade...
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 19:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

nikotinove naplasti aby sa ti lahsie prestavalo.ked zo dna na den skoncis je to pre organizmus sok a nastanu zdravotne problemy.to dychanie je len zaciatok
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 20:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som povedal ze to ma aj psychycky povod, ja som proste mal raz prestavku vo fajceni take 3 tyzdne, ale som si povedal ze to je len prestavka a nie ze prestanem uplne a preto som nepocitoval nejake silne priznaky, kdezto ak prestanes zodna naden fajcit tak sa bije tvoja vola so zavislostou a vysledkom su taketo priznaky, nepotrva to dlho a bude to ok

btw: ako dlho si fajcil?
Návrat hore
kobalt
Moderátor
Moderátor

Založený: 23.07.2004

PríspevokZaslal: 06 Nov 2006, 20:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
ja by som povedal ze to ma aj psychycky povod, ja som proste mal raz prestavku vo fajceni take 3 tyzdne, ale som si povedal ze to je len prestavka a nie ze prestanem uplne a preto som nepocitoval nejake silne priznaky, kdezto ak prestanes zodna naden fajcit tak sa bije tvoja vola so zavislostou a vysledkom su taketo priznaky, nepotrva to dlho a bude to ok

btw: ako dlho si fajcil?
sak to tam ma napisane - 3,5 roka
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: