Problem : pomozte mi pls :/
-
r4wMUnt34q
Star
Re: aa
Ako ?Bohdan12 napísal:Skus to z nej nejako dostat...
-
r4wMUnt34q
Star
Ked ju tak velmi lubis, tak si aj tak musis uvedomit, ze ona teba az tak lubit nemusi.. Mal by si sa presvedcit, ci je to vzajomne.. Ked nie, tak ju nechat rodicom, pripadne zavolat na linku detskej dôvery (alebo nieco podobne.. najdi cez google).. Ked ano, tak sa s nou snaz travit co najviac casu a nech to iste robia aj rodicia.. Ci sa jej to paci, alebo nie, musi prestat chodit do prostredia, kde sa moze dostat k drogam.. Ina cesta nie je a tak to musis povedat aj rodicom.. Oni ju maju na haku, ci co ?ShepDog napísal:mno takzebola a dala si neviem co ci mam snou prestat chodit moc ju lubim a zalezi mi na nej ako nikomu
... uvidim ako to bude dalej ale stratit ju nechcem
ja viem som idiot ale zalubeny
kolko mas rokov ze veris na rozpravky?ShepDog napísal:mno takzebola a dala si neviem co ci mam snou prestat chodit moc ju lubim a zalezi mi na nej ako nikomu
... uvidim ako to bude dalej ale stratit ju nechcem
ja viem som idiot ale zalubeny
chod okamzite za jej rodicmi a vazne sa o tom snimi pozhovaraj, mozes jej zachranit zivot... v kazdom pripade, by som uvazoval nad ukoncenim takehoto vztahu... znie to blbo ale preco by sisi mal ty nicit svoj zivot tym ze ju budes tahat zo sraciek?? ale predtym, last chance, skus s jej rodicmi jej pomoct ked nic, adios...
-
r4wMUnt34q
Star
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Chlape, tebe taketo dievca nestoji za nervy a strachovanie sa, vazne. Ona je evidentne NEKOMPLETNA a z tych drog psychicky narusena + je to stale decko, kt. nepouziva ani 0,5% z mozneho potencialu mozgu. Ak ti mozem poradit. Aby si zachranil niekomu zivot, povedz vsetko jej rodicom, ak nemozes povedat, napis im normalny list. A vykasli sa na nu..
-
rivatnt2
Light Expert
Proste na nu musis vykaslat!!! heej, zbytocne problemi, mozno je krasna, ma uz fyzicku stranku rozvinutu ale je to po psychickej stranky decko!! a este drogujuce, takze kasli na nu! a bozinku kam ten svet speje...
dievca ma ledva 15 rokov a dala bokom len tak 15 hochov ouu.
boze, az neverim... jak mohol niekto znasilnit 13tku? kokso keby sa mi aj ponukala tak jej vlepim, nie este sex s nou... cely svet je nejaky divny...
ale s5 k teme... musis na nu vykaslat... asi ju lubis ALE pre nu si najskor len taka hracka s ktorou sa pochvali pred kamoskami + penazenka.
poznam to... uz som pisal aj ja som bol zalubeni do 13tky a bol to len oje*...
dievca ma ledva 15 rokov a dala bokom len tak 15 hochov ouu.
boze, az neverim... jak mohol niekto znasilnit 13tku? kokso keby sa mi aj ponukala tak jej vlepim, nie este sex s nou... cely svet je nejaky divny...
ale s5 k teme... musis na nu vykaslat... asi ju lubis ALE pre nu si najskor len taka hracka s ktorou sa pochvali pred kamoskami + penazenka.
poznam to... uz som pisal aj ja som bol zalubeni do 13tky a bol to len oje*...
-
vendo
Guru
asi prvykrat co s tebou suhlasimp4ra napísal:Chlape, tebe taketo dievca nestoji za nervy a strachovanie sa, vazne. Ona je evidentne NEKOMPLETNA a z tych drog psychicky narusena + je to stale decko, kt. nepouziva ani 0,5% z mozneho potencialu mozgu. Ak ti mozem poradit. Aby si zachranil niekomu zivot, povedz vsetko jej rodicom, ak nemozes povedat, napis im normalny list. A vykasli sa na nu..
inac ak to chces povedat jej rodicom no neviem ja by som radsej za nimi siel osobne a poriadne sa porozpraval
-
r4wMUnt34q
Star
...a zivot este len pred sebou.. Ked uz nebude zachrany jej, tak zachran aspon seba.. Vzdy lepsie, ako keby ma stiahne aj teba.. Ako vies, ze nedroguje ?ROKI49 napísal:Podla mna klames sam seba s tym ze ju milujes.....ved ako mozes milovat niekoho co ti toto robi? ved ta to evidentne nici, nenechaj si posrat zivot fakt to nestoji za to uz to konecne pochop ved mas 19 preboha
Proste nejde o to chlap ju lubi nechce ju stratit...teraz nieje podstatne kolko ona ma rokov a kolko on...ja som to uz zazil ze som sa zalubil do mladej a nieje to bohvie co.
No a k tebe ShepDog, ak jej povolis tak si s tebou zacne robit co chce..nemozes povolit povedz jej ze s drogami je razny koniec ak nie nemas o com sa s nou rozpravat...rozchod...je to tak lebo by to islo cim dalej len do vacsich sraciek poznam ludi co si ficali/ficia na bielom a nieje to sranda !
No a k tebe ShepDog, ak jej povolis tak si s tebou zacne robit co chce..nemozes povolit povedz jej ze s drogami je razny koniec ak nie nemas o com sa s nou rozpravat...rozchod...je to tak lebo by to islo cim dalej len do vacsich sraciek poznam ludi co si ficali/ficia na bielom a nieje to sranda !