Problem : pomozte mi pls :/
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
asi prvykrat co s tebou suhlasimp4ra napísal:Chlape, tebe taketo dievca nestoji za nervy a strachovanie sa, vazne. Ona je evidentne NEKOMPLETNA a z tych drog psychicky narusena + je to stale decko, kt. nepouziva ani 0,5% z mozneho potencialu mozgu. Ak ti mozem poradit. Aby si zachranil niekomu zivot, povedz vsetko jej rodicom, ak nemozes povedat, napis im normalny list. A vykasli sa na nu..
inac ak to chces povedat jej rodicom no neviem ja by som radsej za nimi siel osobne a poriadne sa porozpraval
-
r4wMUnt34q
Star
...a zivot este len pred sebou.. Ked uz nebude zachrany jej, tak zachran aspon seba.. Vzdy lepsie, ako keby ma stiahne aj teba.. Ako vies, ze nedroguje ?ROKI49 napísal:Podla mna klames sam seba s tym ze ju milujes.....ved ako mozes milovat niekoho co ti toto robi? ved ta to evidentne nici, nenechaj si posrat zivot fakt to nestoji za to uz to konecne pochop ved mas 19 preboha
Proste nejde o to chlap ju lubi nechce ju stratit...teraz nieje podstatne kolko ona ma rokov a kolko on...ja som to uz zazil ze som sa zalubil do mladej a nieje to bohvie co.
No a k tebe ShepDog, ak jej povolis tak si s tebou zacne robit co chce..nemozes povolit povedz jej ze s drogami je razny koniec ak nie nemas o com sa s nou rozpravat...rozchod...je to tak lebo by to islo cim dalej len do vacsich sraciek poznam ludi co si ficali/ficia na bielom a nieje to sranda !
No a k tebe ShepDog, ak jej povolis tak si s tebou zacne robit co chce..nemozes povolit povedz jej ze s drogami je razny koniec ak nie nemas o com sa s nou rozpravat...rozchod...je to tak lebo by to islo cim dalej len do vacsich sraciek poznam ludi co si ficali/ficia na bielom a nieje to sranda !
je to tazke..ale podla mna sa nezmeni..mala so chalana, ktory lietal snad vo vstekom..nespocetne velakra mis lubil , ze sa zmeni..a nic..rozisla som sa s nima asi rok po tom ma prosil na kolenach nech sa k nemu vratim, ze sa chce zmenit a, ze chce aby som mu v tom pomohla..ja som ho odmietla, robila som si z neho zarty..a povedala osm mu, ze mu uz neverim..on mi tvrdil, ze mi to dokaze..no..a o dva mesiace zomrel...vies akosom sa citila??akoby som za to mohla ja..
..ale naucila som sa, ze niekori ludia aj keby chceli, sa nezmenia..a co potom ti co sa zmenit nesnazia a ani nechcu??jedine co ti poradim je...poriadne sa s nou porozpravat, objasnit jej co vsetko k nej citis..a ked jej to nezapne...cakaj cos a stane..lebo nedopadne to dobre ani ked s nou ostanes a ani ked sa rozidete..
viem:)nebolo to moc optimisticke
..ale naucila som sa, ze niekori ludia aj keby chceli, sa nezmenia..a co potom ti co sa zmenit nesnazia a ani nechcu??jedine co ti poradim je...poriadne sa s nou porozpravat, objasnit jej co vsetko k nej citis..a ked jej to nezapne...cakaj cos a stane..lebo nedopadne to dobre ani ked s nou ostanes a ani ked sa rozidete..
-
r4wMUnt34q
Star
Sak si mu mohla skusit pomoct ako kamaratka, to si sa k nemu nemusela vracatKwetinka napísal:je to tazke..ale podla mna sa nezmeni..mala so chalana, ktory lietal snad vo vstekom..nespocetne velakra mis lubil , ze sa zmeni..a nic..rozisla som sa s nima asi rok po tom ma prosil na kolenach nech sa k nemu vratim, ze sa chce zmenit a, ze chce aby som mu v tom pomohla..ja som ho odmietla, robila som si z neho zarty..a povedala osm mu, ze mu uz neverim..on mi tvrdil, ze mi to dokaze..no..a o dva mesiace zomrel...vies akosom sa citila??akoby som za to mohla ja..
-
r4wMUnt34q
Star
Tak sa s tym treba vyrovnat, poucit sa a ist dalej.. Co sa stalo uz sa neodstane, ale druhy krat uz budes aspon vediet, co mozes cakat.. Zbytocne sa nad tym trapis.. Po svete beha vela lepsich chalanov, co si ich zasluzis rovnako ako oni teba.. Staci len vyckat kym sa stretneteKwetinka napísal:vies..je tazke byt v blizkosti niekoho, kohol ubis a nepritulit sa k nemu..a este horsie je ked zistis , ze si pomoct mohol ale nespravil si to..co keby, som sa vtedy snazila??mozn oby tu este bol..doteraz ma trapi nocn mora o tom vsetkom
-
Performerr
Novice
mozno ze ju ani nemylujes iba ju lutujes a ak hej tak na nu zabudni ako vidno ona o teba nestoji vidim ze si fakt dobry chalan zasluzis si viac ako je ona neviem nepoznam ju ale myslim si to 
//
//
nie, vid comment v tvojom fore, no offtopicPerformerr napísal:..........hmm stalo sa vam ze chodite z holkou mesiac a potom zistite ze sa vam nepaci ze je v podstate skareda ze mate na lepsiu.???
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
inac to s tou lutostou mas straaasnu pravdu. Tak vznika vela priatelstiev- napr. mam kamarata postihnuteho na voziku- on ma berie ako ozajstneho priatela, ja som mu zozaciatku viac menej len zlutosti pomahal... aj ked ho beriem ako kamarata, stale tam je ta kvapka lutosti ze ked ho vidim tak mu nemozem nepomoct....:( napísal:mozno ze ju ani nemylujes iba ju lutujes a ak hej tak na nu zabudni ako vidno ona o teba nestoji vidim ze si fakt dobry chalan zasluzis si viac ako je ona neviem nepoznam ju ale myslim si to
// nie, vid comment v tvojom fore, no offtopic
a o niecom podobnom mozno ide v celej tejto teme