|
|
|
| Autor |
Správa |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1752 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 20:22 Predmet: |
|
|
| hornblower napísal: |
Myslis to, ze ked sa s niekym vyspi ale pre nu to nic neznamena ? Ale co ked to znamena pre niekoho druheho na to uz ona nemysli. Ze niekoho tym rani.
Ja by som to nedokazal urobit niekomu kto ma lubi takze asi takto. |
ale chapes na co ma ona mysliet na druheho? Na chalana, ktoreho videla prvy krat v zivote? Na chalana, ktory jej bol mozno trochu sympaticky? Ved ona ani nevedela, ze sa zalubil do nej. Neprisla na silvestrovsku chatu, aby sa prechadzala za rucicky s nejakym chalanom alebo absolvovala romanticke vecere, prisla tam, aby sa vyblaznila, ozrala, posexovala... Ja by som to urobil takisto, keby som nebol zadany...
//edit: ETieNne: diky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 20:25 Predmet: |
|
|
Davam za pravdu pincovi, suhlasim... chlapec bral silvestrovsku chatu vaznejsie, pretoze sa mu pacila, a precenil aj ju...
ona tam pravdepodobne nesla zacinat vztah,ale skor sa odreagovat sa a uzit si. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|