Problem s diskotekami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Žiješ asi v dosť malom meste :wink: To je proste riziko malého mesta, o dedine ani nehovorím :lol:

Jednoducho si ostatných ľudí nevšímaj. Ja som Ti len poradil, že keď budeš chodiť na diskotéky, nemôžeš od toho čakať veľa, ale nehovorím, že aj tam sa to nedá, ale že keby si zmenil aj prostredie, možno by to pomohlo. :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Mr.Jack napísal:jasné mal by si zmeniť lokál.... na diske poriadnu babu nenájdeš.... :lol: (vlastná skusenosť)
jesne nemusis menit lokal... na diske najdes aj normalnu (vlastna skusenost)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

trochu inak, ludia sa nechodia na disku len zabavat ale vacsina hlavne k*rviť ale určite nie hladat lasku. preto s priatelkou malokedy chodime na diskoteky, nebojim sa ze by sa k*rvila ale ked ju tam bali pattisic chlapou ja sa moc nezabavim, radsej sam, ale potom mi ona chyba....aspon sa zas ja nek*rvim :idea:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

OT príspevky premazané, vráťte sa k pôvodnej téme.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

hech proste je to cele tou tvojou povestou zrejme. Normalne si moj kamarat nasiel zensku na discoteke videli sa tam par x z toho raz spolu dancili a na 2x sa uz dali do kopy a chodia spolu uz 4mesiace a zatial im to slape :)
HESS19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HESS19 »

No to je tema ktora sa liši zavažnostou....Ja chodim na diskoteky ,takže to poznam.A ak chceš najst chalana na dlhši vztah ,tak na diskoteke určite nie.Zalov niekde inde.Lebo na diskoteke to len tak užit si a nič viac.Ja by som tam nehladal babu ....
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

na diske je to dost na prd...keby si mal dvacat a baba tiez...daj daj..ale takto si povies ze nechces,za pol roka ti to zacne chybat a babe ktoru ulovils tiez a ste v prdeli...moja sa teraz zacina vracat do starych kolaji,mam co robit aby som ju udrzal somnou,neviem uz co robit...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

cece, podobne temy tu uz boli a vzdy sa pisalo jedno. na diskotekach sa baby nebalia. baby chodia na diskoteky, aby sa uvolnili, zabavili a nie, aby si nasli privesok. mas aj ine miesta na to, ako je disco.
marsman
Medium Star
Medium Star

ja mam iny problem s diskou

Príspevok od používateľa marsman »

chodim s priatelkou rok aj nieco ... rad chodim na disky vysalit sa ved je to normalne problem je ten ze ona nemoze chodit stale ako ja ... ked chodim cez tyzden alebo proste - neda sa ...

a tu je hacik -.--- proste cely tyzden makam - robota, skola, doma som sam proste potrebujem sa vysalit --- cuze idem na disku ..

a ako ona ma pusta bez problemov lebo mi veri (ja tma nechodim za holkami proste vysalit sa na techno, trance, )

strasne vela ludi mi hovori ze ako mozem ist na diskoteku bez priatelky. ako viem ze jej tiez nieje jedno ze som tam a su tma ine holky a sa boji aby som nahodou nieco nespravil .. ale ja ked som na diske ani nad inymu neuvazujem ked si zatancujem s kamoskami ale nic. tak neviem

uz ma nebavi ako mi to kazdy vycita... a problem je ze proste na nu tlacia aby mi to zarazila
Napísať odpoveď