|
|
|
| Autor |
Správa |
jurik181 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2006 Príspevky: 35
Zaslal: 04 Okt 2006, 21:30 Predmet: problem s DVD napekackou |
|
|
zdravim majstri
mam ani neviem ci sw alebo hw problem s napalovackou.
Takze napalovacka Matshita UJ-840D (je to mechanika v notebooku)
Problem:
pri napalovani DVDciek problemy niesu, tie nastanu pri napalovani CDciek.Napalujem cez nera.Napalovanie normalne zacne ale po nejakych par percentach vypise chybu "couldn´t perform fixation" a cd je odpalene.
A v poslednej dobe je problem uz aj pri nacitavani cd-ciek.
Ak mi niekto viete pomoct prosim pomozte.
PS kde by som zohnal novy firmware na tu mechaniku?
dakujem moc pekne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

Stav:  Založený: 04.07.2006 Príspevky: 332 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 10:40 Predmet: |
|
|
| skusal si napalovat aj v inom programe ako v nere? lebo podla mna to robi nero a nie napalovacka ja na napalovanie pouzivam roxio easy media creator skus tento program alebo nejaky iny napalovaci program co to spravy mam tiez matshitu 840 a mne ide vsetko ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 455 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2006, 11:46 Predmet: Re: problem s DVD napekackou |
|
|
| jurik181 napísal: |
zdravim majstri
mam ani neviem ci sw alebo hw problem s napalovackou.
Takze napalovacka Matshita UJ-840D (je to mechanika v notebooku)
Problem:
pri napalovani DVDciek problemy niesu, tie nastanu pri napalovani CDciek.Napalujem cez nera.Napalovanie normalne zacne ale po nejakych par percentach vypise chybu "couldn´t perform fixation" a cd je odpalene.
A v poslednej dobe je problem uz aj pri nacitavani cd-ciek.
Ak mi niekto viete pomoct prosim pomozte.
PS kde by som zohnal novy firmware na tu mechaniku?
dakujem moc pekne |
ja mam napalovacku NEC a robi mi to isté..dvd napalit ide no cd mi nejde...ale mne pri vypalovani ukaze tu chybu na konci napalovania...uz mam doma asi 30 pokazenych CD...skusal som skoro vsetko..aj firmware som preinstaloval aj nera 7 aj ine programy no stale to iste.. vcera som musel preinstalovat win a aj to sa mi ledvaj podarilo pretoze moja super napalovacka mi nemohla precitat nejake subory..a tiez mi nejde ani naistalovat moja tlaciaren pretoze moja NECka nedokaze precitat cd-cko s driverom ((.. neviem co mam robit |
|
| Návrat hore |
|
 |
vilko Light Professional

Stav:  Založený: 29.11.2005 Príspevky: 900 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 21 Okt 2006, 19:17 Predmet: |
|
|
a skusali ste uz vycistenie a premazanie? (podla toho co pisete, tak je to len zanesenie...) mne to pomohlo, dokonca som tak znamemu opravil mechaniku, ktore chcel vyhodit
ak ste to nikdy nerobili, tak to samy nerobte, mozte ju este viac dobabrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|