problem s gr kartou
Odstranuje kompletne ovladace grafickej karty, pravdaze iba od Nvidie ako uz z nazvu vyplyva. Pri odinstalovaní sa neodstrani vsetko a mohlo by to viest k problemu pri instalacii inych driverov, napr. od http://www.guru3d.com/ tam je to vyslovene aj v postupe instalacie ovladacov z tejto sajty.
no ramku mam 512mb a len 200mh takze nevim kem az mam ramku pretaktovat a gra kartu mam ako pretaktovat lebo to nevim
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 17:48 )
no podlhom case..stale to iste...kamos mi povedal ze to mam v zdroji ze je slaby....mam ALlien 350-alebo 350W....myslite ze to moze byt aj v tom???....
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 17:48 )
no podlhom case..stale to iste...kamos mi povedal ze to mam v zdroji ze je slaby....mam ALlien 350-alebo 350W....myslite ze to moze byt aj v tom???....
-
satelitik11
Medium Professional
nee..ale zapojil som na comp moje stare crt a tam nic take nerobilo...a ked som pozeral film na lcd s aj bez drivrov na grafiku tak obraz bol rovnaky a este jedna vec ked som viesto DVI kabla zapoil normalny tak bol krajsi obraz.....
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 9:01 )
zrejme bude problen v lcd aj grafike...
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 9:01 )
zrejme bude problen v lcd aj grafike...
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
...
No to moze byt v tom ze mas slabu graficku a mas na nej silni kodek napr Direct X 10 ak mas Vistu alebo je to silna hra na tvoju graficku .
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ...
tak toto co si napisal neni vobec pravdaasterix3691 napísal:No to moze byt v tom ze mas slabu graficku a mas na nej silni kodek napr Direct X 10 ak mas Vistu alebo je to silna hra na tvoju graficku .