|
| Autor |
Správa |
hazard16 Medium Expert

Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 106
Zaslal: 11 Mar 2007, 10:06 Predmet: Problem s grafikou?? monitorom?? |
|
|
| zdravim, pri zapinani pocitaca mam niekedy taky problem ze ked zapnem tak mi monitor ani nepreblikne ze by isiel nieco zobrazit, ani uvodne obrazvky...potom musim niekolko krat resetnut a pak naskoci... robi mi to iba niekedy ale neviem si s tym dat rady...kde moze byt problem?? v monitore alebo grafike alebo v com?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
Zaslal: 11 Mar 2007, 10:18 Predmet: |
|
|
| Vtedy, keď sa nezapne ani monitor, čo robí zvyšná časť počítača? Ďalej sa bootuje? Počuješ v reproduktoroch úvodný zvuk spustenia Windows? ..disk pracuje? |
|
| Návrat hore |
|
 |
erik_tt Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 1025 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 10:27 Predmet: |
|
|
Toto sa presne stalo aj mne som si myslel ze je to v grafike ale v grafike to urco neni pretoze ked som ju dal do druheheho pc hned naskocila u mna bol tot priznak ze doska je kaput po tyzdni jak sa mi to stalo uplne odisla  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hazard16 Medium Expert

Zaslal: 11 Mar 2007, 10:59 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
| Vtedy, keď sa nezapne ani monitor, čo robí zvyšná časť počítača? Ďalej sa bootuje? Počuješ v reproduktoroch úvodný zvuk spustenia Windows? ..disk pracuje? |
jj to som zabudol povedat ze vsetko nabehne,ň...len monitor nenaskoci... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 2129 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 14:07 Predmet: |
|
|
| doska, skus dat ruku na bridge, ci sa nejako neprehrieva, ja som tam nemohol udrzat ruku.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hazard16 Medium Expert

Zaslal: 11 Mar 2007, 16:18 Predmet: |
|
|
| pershing napísal: |
| doska, skus dat ruku na bridge, ci sa nejako neprehrieva, ja som tam nemohol udrzat ruku.. |
neprehrieva?? ved ale ono to nerobi stale, ono to robi len pri starte nioekedy ze parkrat musim restartnut komp...pak naskoci aj monitor... len proste pri zapnuti kompu mam tym problem ze niekedy ani len nepreblikne...a po par restartoch naskoci aj ten...tak som z toho v koncoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 915 Bydlisko: BA-city Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 16:21 Predmet: |
|
|
kamos ma podobny problem....ked restartne win najprv hodi take to logo biosu...a jak ma dojst na boot tak zatuhne resp monitor napise ze neni signal a musi tvrdy restart...niekedy aj viac krat..
dakujem za rady plus niake riesenia
edit: ak bude treba vedet aky ma hw zistim |
|
| Návrat hore |
|
 |
hazard16 Medium Expert

Zaslal: 11 Mar 2007, 17:02 Predmet: |
|
|
| Mrk napísal: |
kamos ma podobny problem....ked restartne win najprv hodi take to logo biosu...a jak ma dojst na boot tak zatuhne resp monitor napise ze neni signal a musi tvrdy restart...niekedy aj viac krat..
dakujem za rady plus niake riesenia
edit: ak bude treba vedet aky ma hw zistim |
no u mna nenabehne ani ziadne logo...proste monitor sa vob ec nerozsvieti, ani naznak ziadny.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|