VPU recover sa nepouziva iba kvoli teplote. precitajte si, co je pri tej funkcii pisane, v ovladacom panely graf. karty. stava sa, ze restartuje graficky procesor aj v 2D rezime, kedy za normalnych okolnosti (vrtula sa točí) o prehrievani nemoze byt ani reci.
krija napísal:VPU recover sa nepouziva iba kvoli teplote. precitajte si, co je pri tej funkcii pisane, v ovladacom panely graf. karty. stava sa, ze restartuje graficky procesor aj v 2D rezime, kedy za normalnych okolnosti (vrtula sa točí) o prehrievani nemoze byt ani reci.
no tak mne sa to stávalo pri hrách . . pár minút potom ako osm zapol hru . . a on sa zapne aj 3 sekundy po pretaktovaní ak to preženiem teraz mám X1600XT . moc to už taktovať nejde ale načoo
Prosim vas este mi poradte ked si spustim hru IGI 2 tak pri hre sa mi pod nohmi ukazuju nejake trojuholničky.kocky,(asi niečo s texturami).Co mam urobit aby to tam nebolo?
RaTko napísal:Prosim vas este mi poradte ked si spustim hru IGI 2 tak pri hre sa mi pod nohmi ukazuju nejake trojuholničky.kocky,(asi niečo s texturami).Co mam urobit aby to tam nebolo?
Skusit novsi ovladac. Robi to iba pri tych nohach alebo obecne v obraze?